agnieszka32 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Kajusza, jutro puszczę Ci przelew. Wybacz, ale dzisiaj nie miałam to tego głowy, moje suki się bardzo pogryzły :( Quote
sundayrose Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Hej, co z wizytą w przyszłym domku Zeusa? Odbyła się już? Domek OK? Quote
Kajusza Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 nie ma sprawy! własnie czytałam na twoim wątku - i co z Piczką?? powazne ma obrażenia!! a tak były zżyte ze sobą!! może to przez te hormony rozchwiane?? trzymam kciuki, żeby rany szybko sie zagoiły (najbardziej te psychiczne! ) i żeby takie akcje się nie powtórzyły! Quote
Kajusza Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='sundayrose']Hej, co z wizytą w przyszłym domku Zeusa? Odbyła się już? Domek OK?[/QUOTE] wizyty jeszcze nie było :-( ludzie sie niecierpliwią, żeby chociaż znali konkretny dzień, to by się trochę uspokoili! Quote
doddy Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Napisałam do Nirwany w sprawie wizyty, bo nie ma co czekać. Czekam na odpowiedź, czy dałaby radę. Quote
Kajusza Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 dzieki! po tym co teraz przeczytałam o Kilerku (ekspresowa adopcja do Hanoweru-Niemcy) to mam stresa! jakby to było pewne, że on pojedzie do tych Katowic, to juz bym go zabrała do domu na kilka dni! co by nie zniknął tak nagle .... Quote
ageralion Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='doddy']Napisałam do Nirwany w sprawie wizyty, bo nie ma co czekać. Czekam na odpowiedź, czy dałaby radę.[/QUOTE] Oby sie udalo szybko z ta wizyta, bo moze sie skonczyc tak jak z Killerkiem :( Czy ja juz pisalam, ze niecierpie schronisk wszelakich? :angryy: Quote
doddy Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Nirwana zgodziła się odwiedzić państwa z Katowic. Przekazałam jej namiary. Quote
Milka__ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Wzięłam dzisiaj sunię red nose na spacerek - złoty pies! Jest przekochana! Cieszy się, ogonkiem zamiata, przybiega co chwilę "zameldować się", bardzo grzeczna i wesoła. ma rany po pogryzieniach, na moje oko skóra też w nie najlepszym stanie, ogółem sunia zaniedbana. Wet oglądał, ma psikane srebrolem. Kochana jest... trochę zazdrosna o inne psiaki, ale ogółem ładnie sie zachowuje w ich towarzystwie. W boksie siedzi z drugim psem, dużo większym od niej, jest spokojnie. Mam zdjęcia, ale z komórki - jakby ktoś chciał. Quote
Kajusza Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 rozmowa przebiegła super i .............. W SOBOTE ZEUS JEDZIE DO SWOJEGO NOWEGO DOMU!!!!!!!!!!!!!! Quote
Milka__ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ojeny, jak cudownie!!!!!! :D:D:D Super!! W koncu! Udało się :D Quote
ageralion Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Kajusza']rozmowa przebiegła super i .............. W SOBOTE ZEUS JEDZIE DO SWOJEGO NOWEGO DOMU!!!!!!!!!!!!!! O mamo!!!!!! Ale super wiesci :Cool!::cool2::cunao: Quote
Alicja Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 SUPER!!!!! Dobrze że chociaż Zeusikowi się udało :multi: Quote
doddy Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Trzymam kciuki za sobotę i zapraszamy nową rodzinę do czynnego udziału w forum, a nie tylko czytania :) Quote
Kajusza Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 doddy napisał(a):Trzymam kciuki za sobotę i zapraszamy nową rodzinę do czynnego udziału w forum, a nie tylko czytania :) jestem ZA - Agnieszka i Marek zapraszamy!! Agnieszka32 - pieniądze wpłyneły, dzięki! ale wpłaciłaś za dwa chipy - a Kiler juz sie nie załapał :-( to co zrobić? odesłac ci pieniądze, czy zachipowac innego ttb? Quote
agnieszka32 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Kajusza napisał(a):jestem ZA - Agnieszka i Marek zapraszamy!! Agnieszka32 - pieniądze wpłyneły, dzięki! ale wpłaciłaś za dwa chipy - a Kiler juz sie nie załapał :-( to co zrobić? odesłac ci pieniądze, czy zachipowac innego ttb? Wiem o Killerku ... Oczywiście, zachipuj innego psa ;) Quote
Kajusza Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 agnieszka32 napisał(a):Wiem o Killerku ... Oczywiście, zachipuj innego psa ;) dobrze, jutro w schronie sie rozeznam i napisze który i orientacyjnie kiedy będzie zachipowany. Quote
Nirwana Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 "Kajusza" napisał(a):jestem ZA - Agnieszka i Marek zapraszamy!! No własnie, zapraszamy i czekamy na wieści :) Quote
czikusiowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Kajusza']rozmowa przebiegła super i .............. W SOBOTE ZEUS JEDZIE DO SWOJEGO NOWEGO DOMU!!!!!!!!!!!!!! jak dobrze,że dostał swoją szansę ! rzecz jasna - trzymam kciuki za Zeuska i niech się chłopak cieszy długim życiem :D:D Quote
koelka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jutro wielki dzień dla Zeuska:) A potem czekamy na relacje z domku. Quote
Kajusza Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Zeusek juz w drodze do nowego domu! spotkanie z Agą i Markiem wypadło super - Zeus się ładnie zaprezentował,szybko wybadał z której kieszeni wychodza smakołyki,i jak delikatny jest jedząc je, rozdał buziaki i zaprezentował jak ładnie robi "siad" :-) jadą samochodem wpakował się na kolana Agnieszce, bo to przeciez "cziłała" jest i tak niewiele waży :-) wtulił sie i tak jechał! mam nadzieje, że podróż pociagiem też tak spędzi :-) Bardzo wzruszające chwile ..... i czekamy na fotki spod lodówki :-) ps. w całym tym zamieszaniu i przez ulewny deszcz - zdjęć brak. Quote
doddy Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Bardzo się cieszę, że mu się poszczęściło. Oby jak najwięcej happy endów. Nowych rodziców zapraszamy, piszcie co u Was. Quote
Kajusza Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Jeszcze mają ok.1h jazdy pociągiem :-) ale z tego co wiem, to Zeus jest spokojny, ludzie się nim zachwycają, a w pociągu jadą w przedziale z psiolubem, także podróż jak wymarzona!! ale szczegóły napewno Agnieszka i Marek opiszą, może i jakies pkp-owe fotki będą?? Quote
iwcia93 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ja też byłam przy adopcji ;D i naprawdę wszystko super poszło ! Quote
Recommended Posts