Jump to content
Dogomania

W NOWYM DOMU!!!!!! ZEUS łaciaty amstaff szuka nowego domu (Gorzów WLkp.)

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ma sprawy! własnie czytałam na twoim wątku - i co z Piczką?? powazne ma obrażenia!! a tak były zżyte ze sobą!! może to przez te hormony rozchwiane?? trzymam kciuki, żeby rany szybko sie zagoiły (najbardziej te psychiczne! ) i żeby takie akcje się nie powtórzyły!

Posted

[quote name='sundayrose']Hej,
co z wizytą w przyszłym domku Zeusa? Odbyła się już?
Domek OK?[/QUOTE]

wizyty jeszcze nie było :-( ludzie sie niecierpliwią, żeby chociaż znali konkretny dzień, to by się trochę uspokoili!

Posted

dzieki! po tym co teraz przeczytałam o Kilerku (ekspresowa adopcja do Hanoweru-Niemcy) to mam stresa! jakby to było pewne, że on pojedzie do tych Katowic, to juz bym go zabrała do domu na kilka dni! co by nie zniknął tak nagle ....

Posted

[quote name='doddy']Napisałam do Nirwany w sprawie wizyty, bo nie ma co czekać. Czekam na odpowiedź, czy dałaby radę.[/QUOTE]
Oby sie udalo szybko z ta wizyta, bo moze sie skonczyc tak jak z Killerkiem :( Czy ja juz pisalam, ze niecierpie schronisk wszelakich? :angryy:

Posted

Wzięłam dzisiaj sunię red nose na spacerek - złoty pies!
Jest przekochana! Cieszy się, ogonkiem zamiata, przybiega co chwilę "zameldować się", bardzo grzeczna i wesoła.
ma rany po pogryzieniach, na moje oko skóra też w nie najlepszym stanie, ogółem sunia zaniedbana. Wet oglądał, ma psikane srebrolem.
Kochana jest... trochę zazdrosna o inne psiaki, ale ogółem ładnie sie zachowuje w ich towarzystwie. W boksie siedzi z drugim psem, dużo większym od niej, jest spokojnie.
Mam zdjęcia, ale z komórki - jakby ktoś chciał.

Posted

doddy napisał(a):
Trzymam kciuki za sobotę i zapraszamy nową rodzinę do czynnego udziału w forum, a nie tylko czytania :)

jestem ZA - Agnieszka i Marek zapraszamy!!

Agnieszka32 - pieniądze wpłyneły, dzięki! ale wpłaciłaś za dwa chipy - a Kiler juz sie nie załapał :-( to co zrobić? odesłac ci pieniądze, czy zachipowac innego ttb?

Posted

Kajusza napisał(a):
jestem ZA - Agnieszka i Marek zapraszamy!!

Agnieszka32 - pieniądze wpłyneły, dzięki! ale wpłaciłaś za dwa chipy - a Kiler juz sie nie załapał :-( to co zrobić? odesłac ci pieniądze, czy zachipowac innego ttb?

Wiem o Killerku ...
Oczywiście, zachipuj innego psa ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Wiem o Killerku ...
Oczywiście, zachipuj innego psa ;)

dobrze, jutro w schronie sie rozeznam i napisze który i orientacyjnie kiedy będzie zachipowany.

Posted

[quote name='Kajusza']rozmowa przebiegła super i .............. W SOBOTE ZEUS JEDZIE DO SWOJEGO NOWEGO DOMU!!!!!!!!!!!!!!

jak dobrze,że dostał swoją szansę !
rzecz jasna - trzymam kciuki za Zeuska i niech się chłopak cieszy długim życiem :D:D

Posted

Zeusek juz w drodze do nowego domu!

spotkanie z Agą i Markiem wypadło super - Zeus się ładnie zaprezentował,szybko wybadał z której kieszeni wychodza smakołyki,i jak delikatny jest jedząc je, rozdał buziaki i zaprezentował jak ładnie robi "siad" :-) jadą samochodem wpakował się na kolana Agnieszce, bo to przeciez "cziłała" jest i tak niewiele waży :-) wtulił sie i tak jechał! mam nadzieje, że podróż pociagiem też tak spędzi :-)

Bardzo wzruszające chwile .....

i czekamy na fotki spod lodówki :-)

ps. w całym tym zamieszaniu i przez ulewny deszcz - zdjęć brak.

Posted

Jeszcze mają ok.1h jazdy pociągiem :-) ale z tego co wiem, to Zeus jest spokojny, ludzie się nim zachwycają, a w pociągu jadą w przedziale z psiolubem, także podróż jak wymarzona!!

ale szczegóły napewno Agnieszka i Marek opiszą, może i jakies pkp-owe fotki będą??