terierfanka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='Basia1244']Jeżyk czuje się doskonale i z każdym dniem młodnieje, a dziś przeprowadza się na większe mieszkanie i będzie jechał samochodem :) Poza tym chciałabym mieć taką opiekę na starość , jak ma teraz Jeżyk i tylko nie wiem, gdzie ja Kulkersonów dla siebie znajdę.[/QUOTE] aż się ciepło na sercu robi jak się takie rzeczy czyta :) Quote
abilab Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Jeżo zmienia lokum z Kulkersonami ło bedzie wiecej miejsca do tuptania i oby bylo duzo miejsca na wysmienite spacerki ech Jeżu gdzie ty byc miał lepiej Quote
wieso Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='Basia1244']Jeżyk czuje się doskonale i z każdym dniem młodnieje, a dziś przeprowadza się na większe mieszkanie i będzie jechał samochodem :) Poza tym chciałabym mieć taką opiekę na starość , jak ma teraz Jeżyk i tylko nie wiem, gdzie ja Kulkersonów dla siebie znajdę.[/QUOTE] jak cudnie.......to prswda .ja z´tez szukam takich dla nas,:) sciskamy.... Quote
Nutusia Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Super! Ja się tam jeszcze wcale staro nie czuje, a już by mi się opieka "made in Kulkersonowie" przydała :) Każdy lubi być kchany, dopieszczany i w centrum zainteresowania... Quote
Kulkerson Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Szybkie wieści od Jeżyka: Spaceruję sobie właśnie po duuużym pokoju, trochę ślizgam się po panelach, ale dobrze, że jest dywanik w pokoju. Dużo jem, troszkę już nie mam siły chodzić i Państwo muszą znosić mnie ze schodów, ale za to dreptam ochoczo po trawce. Mam tutaj dużo kolegów i nawet jedną koleżankę... Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam i dziękuje za wsparcie :) P.S.: Czasem się bycze na moim fajowskim spanku :) Quote
wieso Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 oooooooo!!!!!!!!!! oplacilo sie nie spac, nowinki od Jezyka......dziekujemy i pozdrawiamy.... Quote
abilab Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Super ! gratulujemy wiekszego lokum , Jezykowi pewnie te upały troche doskwieraja kochana mordeczka pozdrawiamy serdecznie Quote
bros Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 koleżankę to Jeżyk z całą pewnoscią polubił :) pomimo wieku Jeżo to mężczyzna pęłnym pyszczkiem :) Quote
Kulkerson Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jeżyk to już jest z całą pewnością zadomowiony - broni swojego terytorium i jest zazdrosny o inne pieski a nawet o sunie...chce mieć nas tylko dla siebie :D i polubił też taką dziwną Panią, która z nim idzie na spacer jak nas dwoje nie ma cały dzień, i tylko powtarza "jaki Ty chudziutki Jeżyku", "Jaki ty biedny Jeżyku" rozczulając się przy tym niemiłosiernie...a gdzie on chudziutki (przytyło mu się nawet)....fakt, ma już krótsze spacery i częściej śpi w domu, ale trzyma się dobrze :) oby jak najdłużej tak się czuł. Śmiejący się dziadek: [IMG]http://kulkerson.files.wordpress.com/2011/06/zdjc499cia-0756-e1307373863347.jpg[/IMG] Gdzie się położyć, na moim spanku czy na dywanie? Najlepiej pośrodku! [IMG]http://kulkerson.files.wordpress.com/2011/06/zdjc499cia-0755-e1307373957514.jpg[/IMG] Quote
Kulkerson Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/208966-B%C5%81AGAMY-O-POMOC-chudziutka-suczka-ma-kleszcze-%C5%9AWIDNICA-dolno%C5%9Bl%C4%85skie[/url] i wydarzenie na facebooku: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=206618216042526&ref=notif¬if_t=event_name_change[/url] Udostępniajcie jak możecie, znajdźmy jej dom :) Quote
Nutusia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jeżuś jest boski! I wcale się nie dziwię, że po tym co przeszedł, chce Was mieć na wyłączność:) Z pewnością upały mu nie służą... Quote
Basia1244 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 A to się zgadzam - Jeż ma w sobie pewien urok - chwyta gościu za serducho :) Quote
Basia1244 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Nie ma błędu :) - to dt z funkcją na dożycie, ale gdyby Jeż nagle zaczął chorować lub potrzebował innej pomocy w tym pomocy finansowej, to mamy możliwość pomóc i wesprzeć Kulkersonów - czyli celowo i z pełnym rozmysłem Jeż jest w dt - ale nigdzie się nie wybiera :) Quote
ogonek2 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Oj to teraz Jeż się nie wywinie od całusów , często jestem w Świdnicy :) Quote
Kulkerson Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='ogonek2']Oj to teraz Jeż się nie wywinie od całusów , często jestem w Świdnicy :)[/QUOTE] No to zapraszamy! :D Quote
Nutusia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Jeżozwierzu - zainwestuj w tic-tac'i - Ciotka Ogonek jedzie Cię całować! :) Quote
ogonek2 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 a w jakich rejonach mam krążyć żeby spotkać królewicza Jeża? :) Quote
Kulkerson Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='Nutusia']Jeżuś jest boski! I wcale się nie dziwię, że po tym co przeszedł, chce Was mieć na wyłączność:) Z pewnością upały mu nie służą...[/QUOTE] Upały niestety nie służą, i nie tylko Jeżowi dają sie we znaki...:/ Quote
Recommended Posts