malawaszka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 to działa tak, ze ile kodów się wyśle to o tyle będzie wyróżnione ogłoszenie - tu zobaczyć można i wystarczy ten 1 punkt bo będzie na górze cały czas: http://ale.gratka.pl/oddam-przygarne.html ale jak chcesz jeszcze jeden to ja jej bym zrobiła w dziale mieszańce na alegratce jeszcze bo tu chyba więcej ludzi zagląda niż na oddam-przyjmę http://ale.gratka.pl/mieszance.html Quote
malawaszka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Blisss napisał(a):dobra - to wal jak ruszy druga seria a może nie trza będzie drugiej serii Wanilce? ona taka kochana jest oby tylko ktoś chciał się o tym przekonać że ona taka cudna jest :loveu: Quote
Blisss Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 malawaszka napisał(a):to działa tak, ze ile kodów się wyśle to o tyle będzie wyróżnione ogłoszenie - tu zobaczyć można i wystarczy ten 1 punkt bo będzie na górze cały czas: http://ale.gratka.pl/oddam-przygarne.html ale jak chcesz jeszcze jeden to ja jej bym zrobiła w dziale mieszańce na alegratce jeszcze bo tu chyba więcej ludzi zagląda niż na oddam-przyjmę http://ale.gratka.pl/mieszance.html a jak to zrobić? Quote
malawaszka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Blisss napisał(a):a jak to zrobić? jak co zrobić? :lol: ja zrobię tam to ogłoszenia a Ty mi przyślesz kod który dostaniesz smsem Quote
AMIGA Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ale cudowności :loveu: Wanilka jest śliczna a juz maluszki ze swoimi zabojczymi minkami mnie powaliły :loveu::loveu: Quote
Blisss Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 malawaszka napisał(a):jak co zrobić? :lol: ja zrobię tam to ogłoszenia a Ty mi przyślesz kod który dostaniesz smsem dobra ... nie znom siem :eviltong: Quote
WATACHA Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Blisss napisał(a):dobra ... nie znom siem :eviltong: Ja też.Po prostu poprosimy w punktach, krok po kroku instrukcje i raz dwa działamy.Sms-y to ja jeszcze jakieś mogę posłać. Quote
WATACHA Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A co z tą sunią strachulindą co tam jeszcze została?Ja mogę na tamtą zadeklarować 50 zł miesięcznie. Quote
malawaszka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 malawaszka napisał(a):alegratkę można smsem: Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 PLN (1 PLN +22% VAT). Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 PLN (3 PLN +22% VAT). itd... coraz drożej :shock: no tu dalam instrukcję :grins: wysyłacie albo jedną albo drugą opcję w zależności czy wyróżnienie o 1 czy o 3 pkt - różnią się ceną - wg mnie wystarczy o 1 pkt ale co tydzień wyróżniać bo to i tak jest wtedy na 1 stronie, kod, który dostajecie w smsie zwrotnym trzeba podać osobie, która robiła ogłoszenie bo tylko ona może wyróżnić Quote
Blisss Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 malawaszka napisał(a):no tu dalam instrukcję :grins: wysyłacie albo jedną albo drugą opcję w zależności czy wyróżnienie o 1 czy o 3 pkt - różnią się ceną - wg mnie wystarczy o 1 pkt ale co tydzień wyróżniać bo to i tak jest wtedy na 1 stronie, kod, który dostajecie w smsie zwrotnym trzeba podać osobie, która robiła ogłoszenie bo tylko ona może wyróżnić daje na pw koda ;) Quote
WATACHA Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A do innych ogłoszeń nie ma możliwości wysyłania sms-ów?Czy dobrze zrozumiałam?A w tym ogłoszeniu wystarczy jeden na tydzień.Chyba zrozumiałam, ale nie jestem pewna:eviltong: Quote
malawaszka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 WATACHA napisał(a):A do innych ogłoszeń nie ma możliwości wysyłania sms-ów?Czy dobrze zrozumiałam?A w tym ogłoszeniu wystarczy jeden na tydzień.Chyba zrozumiałam, ale nie jestem pewna:eviltong: wiem, że jeszcze któryś portal miał taką możliwość, ale zapomniałam który - poszukam i jak znajdę to dam znać, gumtree też ma, ale tam już kosztuje 8 zł podświetlenie samo, a trzymanie w górze to już całkiem jakieś kosmiczne kwoty :shake: Quote
WATACHA Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 malawaszka napisał(a):wiem, że jeszcze któryś portal miał taką możliwość, ale zapomniałam który - poszukam i jak znajdę to dam znać, gumtree też ma, ale tam już kosztuje 8 zł podświetlenie samo, a trzymanie w górze to już całkiem jakieś kosmiczne kwoty :shake: No dobra niech ma od cioci za 8 zł, tylko napisz co mam zrobić :) Quote
malawaszka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 to jutro Ci napiszę ok bo teraz ogłoszenie jest świeże to jest na pierwszej stronie, jutro wyróżnimy bo ja sama tam nie wyróżniałam jeszcze i muszę poczytać :lol: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7407409_malutka_terierkowata_suczka_i.html Quote
Blisss Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 nooo malawaszka - dzięki Tobie i cioci WATACHA Wanilka będzie gwiazdą internetu :loveu: Quote
WATACHA Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Blisss napisał(a):nooo malawaszka - dzięki Tobie i cioci WATACHA Wanilka będzie gwiazdą internetu :loveu: Jeszcze się o nią będą bili zobaczycie :) Quote
Blisss Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 WATACHA napisał(a):Jeszcze się o nią będą bili zobaczycie :) warta tego jest! domki bijcie się już dziś bo jutro może być za późno! Quote
jambi Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 malawaszka napisał(a): wysyłacie albo jedną albo drugą opcję w zależności czy wyróżnienie o 1 czy o 3 pkt - różnią się ceną - wg mnie wystarczy o 1 pkt ale co tydzień wyróżniać Wasia, a to nie jest tak, że te punkty to sie jakoś kumulują czy jak? i jak więcej to wyżej? Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 jambi_ napisał(a):Wasia, a to nie jest tak, że te punkty to sie jakoś kumulują czy jak? i jak więcej to wyżej? tak jest ale 1 pkt tez jest na 1 stronie Quote
jambi Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 dobra, to jakby co to ja tez sie zgłaszam na ochotnika do tej akcji smsowej, ale musicie mi powiedzieć kiedy i co ok? więc jak będzie trzeba - prosze o sygnał Quote
Blisss Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 uuuuuuuu malawaszka - pojechalas Wanilce - ,,zwerze z rodowodem" - czadowo to wyglada :loveu: Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Blisss napisał(a):uuuuuuuu malawaszka - pojechalas Wanilce - ,,zwerze z rodowodem" - czadowo to wyglada :loveu: hahahaa gdzie tak zrobiłam? :splat: Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 uhaha :lol: potem zmienie - teraz musz jechać z Olką na ćwiczniea - w końcu matkąjestem nie? :shock: Quote
Recommended Posts