Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blisss napisał(a):
dobra - to wal jak ruszy druga seria
a może nie trza będzie drugiej serii Wanilce? ona taka kochana jest

oby tylko ktoś chciał się o tym przekonać że ona taka cudna jest :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
to działa tak, ze ile kodów się wyśle to o tyle będzie wyróżnione ogłoszenie - tu zobaczyć można i wystarczy ten 1 punkt bo będzie na górze cały czas: http://ale.gratka.pl/oddam-przygarne.html

ale jak chcesz jeszcze jeden to ja jej bym zrobiła w dziale mieszańce na alegratce jeszcze bo tu chyba więcej ludzi zagląda niż na oddam-przyjmę
http://ale.gratka.pl/mieszance.html

a jak to zrobić?

Posted

Blisss napisał(a):
dobra ... nie znom siem :eviltong:

Ja też.Po prostu poprosimy w punktach, krok po kroku instrukcje i raz dwa działamy.Sms-y to ja jeszcze jakieś mogę posłać.

Posted

malawaszka napisał(a):
alegratkę można smsem:
Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni
Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 PLN (1 PLN +22% VAT).

Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 PLN (3 PLN +22% VAT).

itd... coraz drożej :shock:

no tu dalam instrukcję :grins: wysyłacie albo jedną albo drugą opcję w zależności czy wyróżnienie o 1 czy o 3 pkt - różnią się ceną - wg mnie wystarczy o 1 pkt ale co tydzień wyróżniać bo to i tak jest wtedy na 1 stronie, kod, który dostajecie w smsie zwrotnym trzeba podać osobie, która robiła ogłoszenie bo tylko ona może wyróżnić

Posted

malawaszka napisał(a):
no tu dalam instrukcję :grins: wysyłacie albo jedną albo drugą opcję w zależności czy wyróżnienie o 1 czy o 3 pkt - różnią się ceną - wg mnie wystarczy o 1 pkt ale co tydzień wyróżniać bo to i tak jest wtedy na 1 stronie, kod, który dostajecie w smsie zwrotnym trzeba podać osobie, która robiła ogłoszenie bo tylko ona może wyróżnić

daje na pw koda ;)

Posted

A do innych ogłoszeń nie ma możliwości wysyłania sms-ów?Czy dobrze zrozumiałam?A w tym ogłoszeniu wystarczy jeden na tydzień.Chyba zrozumiałam, ale nie jestem pewna:eviltong:

Posted

WATACHA napisał(a):
A do innych ogłoszeń nie ma możliwości wysyłania sms-ów?Czy dobrze zrozumiałam?A w tym ogłoszeniu wystarczy jeden na tydzień.Chyba zrozumiałam, ale nie jestem pewna:eviltong:

wiem, że jeszcze któryś portal miał taką możliwość, ale zapomniałam który - poszukam i jak znajdę to dam znać, gumtree też ma, ale tam już kosztuje 8 zł podświetlenie samo, a trzymanie w górze to już całkiem jakieś kosmiczne kwoty :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
wiem, że jeszcze któryś portal miał taką możliwość, ale zapomniałam który - poszukam i jak znajdę to dam znać, gumtree też ma, ale tam już kosztuje 8 zł podświetlenie samo, a trzymanie w górze to już całkiem jakieś kosmiczne kwoty :shake:

No dobra niech ma od cioci za 8 zł, tylko napisz co mam zrobić :)

Posted

Blisss napisał(a):
nooo malawaszka - dzięki Tobie i cioci WATACHA Wanilka będzie gwiazdą internetu :loveu:

Jeszcze się o nią będą bili zobaczycie :)

Posted

malawaszka napisał(a):
wysyłacie albo jedną albo drugą opcję w zależności czy wyróżnienie o 1 czy o 3 pkt - różnią się ceną - wg mnie wystarczy o 1 pkt ale co tydzień wyróżniać

Wasia, a to nie jest tak, że te punkty to sie jakoś kumulują czy jak? i jak więcej to wyżej?

Posted

dobra, to jakby co to ja tez sie zgłaszam na ochotnika do tej akcji smsowej, ale musicie mi powiedzieć kiedy i co ok? więc jak będzie trzeba - prosze o sygnał