Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koło środy ma do mnie dzwonić znajoma właścicielki Bumiego, przez którą się z nią kontaktuję i będziemy dogadywać szczegóły. Niestety, wszystko zależy od niej, dlatego sprawa tak się przeciąga...

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak ma szanse, ale jeszcze chwilkę musi poczekać, trafił mi się straszny psi łobuz i potrzebujemy chwili aby go poukładać, jeden tymczas pojechał wczoraj do domku i czas Bumiego się już zbliża. Myślę, że taki okruszek szybko znajdzie domek.

Posted

[quote name='mestudio']Tak ma szanse, ale jeszcze chwilkę musi poczekać, trafił mi się straszny psi łobuz i potrzebujemy chwili aby go poukładać, jeden tymczas pojechał wczoraj do domku i czas Bumiego się już zbliża. Myślę, że taki okruszek szybko znajdzie domek.

Bardzo, bardzo się cieszę ! :) Szkoda, że mam suczkę z problemami lękowymi, bo wzięłabym także Bumiego na stałe. Moja sunię/ Bunia/ adoptowałam za pomocą "dogomanii", / Ten wątek - http://www.dogomania.pl/threads/184162-%C5%9Bliczna-czekoladowa-jamnisiowata-sunia...-mieszka-przera%C5%BCona-w-transporterku
Gdybyś wiedziała/ wiedział ?/ jak pomóc mojej Buni, byłabym wdzięczna! Ona nie chodzi po mieszkaniu, siedzi na moim łóżku, zaś na dworze biega jak szalona ! Przepraszam za wpis nie na temat !