koosiek Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Koło środy ma do mnie dzwonić znajoma właścicielki Bumiego, przez którą się z nią kontaktuję i będziemy dogadywać szczegóły. Niestety, wszystko zależy od niej, dlatego sprawa tak się przeciąga... Quote
Olena84 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Przykre, bo piesek moglby juz pojechac:(. Quote
koosiek Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Prawdopodobnie Bumi będzie mógł pojechać w przyszłym tygodniu. Quote
cyranka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='paulinken']Hopsa, Bumiczku![/QUOTE] O jak smutno u Bumiego ! Czy on ma szanse na Dt ?:-( Quote
mestudio Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Tak ma szanse, ale jeszcze chwilkę musi poczekać, trafił mi się straszny psi łobuz i potrzebujemy chwili aby go poukładać, jeden tymczas pojechał wczoraj do domku i czas Bumiego się już zbliża. Myślę, że taki okruszek szybko znajdzie domek. Quote
cyranka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='mestudio']Tak ma szanse, ale jeszcze chwilkę musi poczekać, trafił mi się straszny psi łobuz i potrzebujemy chwili aby go poukładać, jeden tymczas pojechał wczoraj do domku i czas Bumiego się już zbliża. Myślę, że taki okruszek szybko znajdzie domek. Bardzo, bardzo się cieszę ! :) Szkoda, że mam suczkę z problemami lękowymi, bo wzięłabym także Bumiego na stałe. Moja sunię/ Bunia/ adoptowałam za pomocą "dogomanii", / Ten wątek - http://www.dogomania.pl/threads/184162-%C5%9Bliczna-czekoladowa-jamnisiowata-sunia...-mieszka-przera%C5%BCona-w-transporterku Gdybyś wiedziała/ wiedział ?/ jak pomóc mojej Buni, byłabym wdzięczna! Ona nie chodzi po mieszkaniu, siedzi na moim łóżku, zaś na dworze biega jak szalona ! Przepraszam za wpis nie na temat ! Quote
koosiek Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Mestudio - i jak, wiesz już, kiedy Bumiś mógłby przyjechać? Zajrzyjcie proszę na wątek miniaturowego jamniczka, któremu grozi łańcuch: http://www.dogomania.pl/threads/194526 :( Quote
mestudio Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Cyranko, tak o Figę chodzi. Musimy jeszcze chwilkę poczekać. Quote
cyranka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Kochany Bumi ! Co z tobą będzie - czas tak szybko ucieka ! :( Quote
koosiek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Niestety i tak nie ma dla Bumiego żadnej alternatywy, więc musi czekać, aż u Mestudio zwolni się miejsce :( Quote
mestudio Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Bumi czeka na miejsce u mnie. Rozmawiałam z koosiek i jeszcze musi trochę poczekać psinka ze względu na Figę łobuza. Quote
cyranka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Maleńki, zaglądam do ciebie ! Wytrzymaj jeszcze troszkę, będzie dobrze ! Cioteczki pamiętają o tobie . Quote
basia0607 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Podnoszę biedaka w niedzielny poranek. Quote
koosiek Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Niestety jeszcze pewnie z tydzień musi poczekać :( Quote
Recommended Posts