Jump to content
Dogomania

Alarm dla malucha-pamietacie Teosia z Radomia? Pojechał do domu-powodzenia malutki...

Recommended Posts

Posted

ponieważ cienko u mnie z czasem - jak już coś będzie wiadomo na pewno Aniu - wyślij mi pw
czekam na informacje -
niestety mój TZ teraz zbyt często nie jeździ do W-wy i nie wiem kiedy będzie jechał więc jeżeli można go dowieźć to czekam

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedziemy z Warszawy do Gdanska, ale dopiero za tydzien i troche- 4 lipca. Jak calkiem nie znajdziecie wczesniej transportu, to mozemy zabrac malucha..

Posted

Napiszę do cioteczki Dąbrówki, ona ma fajnego kuzyna, który jedzi czasami na trasie Warszawa-Gdynia, nam pomógły przewieźć Zębatkę z Gdyni do Warszawy...może będzie jechał niebawem...zapytam...

Posted

Aniu, jak będzie podbramkowa sytuacja to bierz malucha do siebie i wyślij mi sms-a. Odebrałbym go około 20-tej i spróbował przetrzymać u siebie zanim bedzie transport. Jeżeli jednak Ozzi się nie zgodzi na towarzystwo to obronię go jakoś przez 1 noc i bedę musiał odwieźć do schronu. Sam nie mogę jutro pojechać do schroniska bo nie urwę się z pracy

Posted

Kar0la napisał(a):
Napiszę do cioteczki Dąbrówki, ona ma fajnego kuzyna, który jedzi czasami na trasie Warszawa-Gdynia, nam pomógły przewieźć Zębatkę z Gdyni do Warszawy...może będzie jechał niebawem...zapytam...

oo, właśnie o Kuzynie Wielkim myślałem, że może mógłby przewieźć :D

Posted

Maupa4 Dredek nadal w schronisku na kwarantannie,bardzo placze w boksie bo nie widzi i jest tam sam:shake: cieszy sie jak sie go wypuszcza na spacer ale potem nie chce wracac do boksu

Posted

Moze znacie kogos kto wybiera sie na wakacje nad morze?
My jedziemy w interesach mezowych i wracamy wieczorem. jak bedzie inny transport wczesniej, dajcie znac, jak nie, to nie ma problemu..

Posted

ja wlasnie dostalam odpowiedz w sprawie transportu. i niestety tym razem nic z tego nie wyszlo. jaka szkoda! a najsmieszniejszy jest powod. nie moga zabrac malego szkrabika, bo maja duzo tobolow. zalamka!

Posted

a do Warszawy transport jest ?
bo jeżeli tak to w ostateczności ktoś ode mnie pojedzie po malucha pociągiem

kiedy piesek będzie w Warszawie i czy to ON czy ONA ?

Posted

W ten piątek ma być w Wawie ...
A Wawa kombinuje transport dalej ... jest już możliwość jazdy z Pruszkowa do Tczewa (są osoby chętne które tam jadą) ... zaraz sprawdzę dalej ...

już sprawdziłam ... z Pruszkowa teoretycznie w sobotę ...

niestety nieznane są jeszcze godziny ... myślę że wieczorem wszystko się uładzi... my też nadal czekamy na telefon w sprawie transportu do Ciebie (niestety my musimy czekać na telefon - nie możemy same dzwonić - taki układ z "byłym")