irma Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ponieważ cienko u mnie z czasem - jak już coś będzie wiadomo na pewno Aniu - wyślij mi pw czekam na informacje - niestety mój TZ teraz zbyt często nie jeździ do W-wy i nie wiem kiedy będzie jechał więc jeżeli można go dowieźć to czekam Quote
Tigraa Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 irmo kochana,na Twoje dobre serce zawsze moga liczyc psiaki w potrzebie i za to Ci dziekuje :buzi: Quote
Furek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Jedziemy z Warszawy do Gdanska, ale dopiero za tydzien i troche- 4 lipca. Jak calkiem nie znajdziecie wczesniej transportu, to mozemy zabrac malucha.. Quote
Maupa4 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 My nadal czekamy na informację kiedy możliwy jest przejazd do Gdańska lub okolic - ale też myślimy że trzeba łapać to co pierwsze Quote
Kar0la Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Napiszę do cioteczki Dąbrówki, ona ma fajnego kuzyna, który jedzi czasami na trasie Warszawa-Gdynia, nam pomógły przewieźć Zębatkę z Gdyni do Warszawy...może będzie jechał niebawem...zapytam... Quote
wlodi Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Aniu, jak będzie podbramkowa sytuacja to bierz malucha do siebie i wyślij mi sms-a. Odebrałbym go około 20-tej i spróbował przetrzymać u siebie zanim bedzie transport. Jeżeli jednak Ozzi się nie zgodzi na towarzystwo to obronię go jakoś przez 1 noc i bedę musiał odwieźć do schronu. Sam nie mogę jutro pojechać do schroniska bo nie urwę się z pracy Quote
Legion23 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Kar0la napisał(a):Napiszę do cioteczki Dąbrówki, ona ma fajnego kuzyna, który jedzi czasami na trasie Warszawa-Gdynia, nam pomógły przewieźć Zębatkę z Gdyni do Warszawy...może będzie jechał niebawem...zapytam... oo, właśnie o Kuzynie Wielkim myślałem, że może mógłby przewieźć :D Quote
irma Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 z okolic Trójmiasta mogę odebrać bez problemu zabierzcie malucha ze schronu jak najszybciej bo szkoda go Quote
Maupa4 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ...................................................... Quote
Tigraa Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Maluszka zabierzemy w piatek.Jutro nie dam rady jechac po niego,jestem zajeta caly dzien Quote
Maupa4 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Aniu - a co z tym starym niewidomym pieskiem ? Quote
kasia_m Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Maupa dzieki:loveu: ...ale nadal aktualne jak najbardziej :evil_lol: Quote
pixie Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 cudowni jestescie !!! wszyscy!! maluszku jeszcze dwa dni musisz wytrzymac! Quote
Tigraa Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Maupa4 Dredek nadal w schronisku na kwarantannie,bardzo placze w boksie bo nie widzi i jest tam sam:shake: cieszy sie jak sie go wypuszcza na spacer ale potem nie chce wracac do boksu Quote
Kar0la Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dąbrówka jutro skontaktuje się z Kuzynem i dowie się czy będzie jechał w najbliższym czasie do Gdyni. Quote
Dabrowka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Nieprawda ;) wysłałam smsa już dzisiaj, ale nie odpisał - więc w sumie na jedno wychodzi, odezwie się jutro. Quote
pixie Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 jest dom dla szczeniaczka, do 5 miesiecy, pieska malego, chocby od jutra w warszawie..watek zalozony przez Kasie m pozwolilam sobie wkleic ten watek i podaje odwrotnie ten kasi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1821150#post1821150 Quote
Furek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Moze znacie kogos kto wybiera sie na wakacje nad morze? My jedziemy w interesach mezowych i wracamy wieczorem. jak bedzie inny transport wczesniej, dajcie znac, jak nie, to nie ma problemu.. Quote
daga_27 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ja wlasnie dostalam odpowiedz w sprawie transportu. i niestety tym razem nic z tego nie wyszlo. jaka szkoda! a najsmieszniejszy jest powod. nie moga zabrac malego szkrabika, bo maja duzo tobolow. zalamka! Quote
Dabrowka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Niestety, u mnie transport też nie wypalił - kuzyn jest chory i w ten weekend zostaje w Warszawie :( Quote
irma Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 a do Warszawy transport jest ? bo jeżeli tak to w ostateczności ktoś ode mnie pojedzie po malucha pociągiem kiedy piesek będzie w Warszawie i czy to ON czy ONA ? Quote
Maupa4 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 W ten piątek ma być w Wawie ... A Wawa kombinuje transport dalej ... jest już możliwość jazdy z Pruszkowa do Tczewa (są osoby chętne które tam jadą) ... zaraz sprawdzę dalej ... już sprawdziłam ... z Pruszkowa teoretycznie w sobotę ... niestety nieznane są jeszcze godziny ... myślę że wieczorem wszystko się uładzi... my też nadal czekamy na telefon w sprawie transportu do Ciebie (niestety my musimy czekać na telefon - nie możemy same dzwonić - taki układ z "byłym") Quote
Tigraa Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 irma maluszek bedzie w Warszawie jutro wieczorem,to chlopczyk Quote
Recommended Posts