Magda i Saga Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 O, Shangri_La, gratuluję borderka. Poznałyśmy się kiedys na IAL-u we Wrocławiu, kiedy miałam tylko Sagę, a tera twoje nowe dziecko bawi się z moim byłym dzieckiem. :-) Jaki ten świat mały. Powodzenia, gdzie będzisz biegać z borderkiem? Quote
shangri_la Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ano pamietam pamietam :lol: ale to bylo dawno :evil_lol: bede biegac ( i biegam z birnixem) w artemisie, ale ja glownie frisbee chce robic z mlodym ;) pozdrawiam Quote
Kasia&Rika Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 http://i40.tinypic.com/fxar06.jpg wspaniały ten twój łobuz:loveu: Quote
Rauni Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Widać nie można mieć wszystkiego ;-) - a mając te dwie opcje wolę psa robiącego obroty niż siadającego i warującego - tego zawsze da się jeszcze nauczyć - mam czas... a obrociki są dla mnie priorytetem :cool1: Khe, khe, wszystkiego da się jeszcze nauczyć, Vigo wprowadziłam kółeczka, jak miał dwa lata i reaguje na komendy kierunkowe doskonale. Osobiście uważam, że w przypadku pyrka nauka samokontroli m.in. przez takie zachowania jak "siad" i "waruj" , czy crate games, jest bardzo ważna - a jak Vi jest taka impulsywna to tym bardziej. Ale zrobisz jak uważasz. Quote
Anza&Hacker Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Ja nie mówię, że nauka takich rzeczy jak siad, waruj itp. jest zła ;) Z resztą Vi już umie siad - załapała w jedną sesję od razu na komendę słowną - sprawdziłam potem w zabawie czy reaguje i było super! :bigcool: Nad warowaniem też zaczęliśmy pracować - ale z tym jeszcze trochę poczekam bo w tej chwili mała coś mi krzywo się kładzie :roll: Quote
betty_labrador Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 czesc, czesc :D :loveu: pieknista ta Twoja mala :D :loveu: i ten borderek ah :cool3: Quote
Unbelievable Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A ja wczoraj macnęłam w Białymstoku w przelocie jakiegoś Pyrka, to chyba była Brava:razz: fajne są :loveu: Quote
Rauni Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A ja wczoraj macnęłam w Białymstoku w przelocie jakiegoś Pyrka, to chyba była Brava:razz: fajne są :loveu: Raczej na pewno był to Eyt :) Ale że fajny, to prawda :) Quote
Unbelievable Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Rauni napisał(a):Raczej na pewno był to Eyt :) Ale że fajny, to prawda :) Bardzo możliwe, że źle usłyszałam :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Jeszcze trochę zdjęć ze wspólnego spaceru z Sidem, ale tym razem już głównie pyra ;) Dokładnie tak mała wyglądała przez większość czasu :loveu: ...ale potrafi też być słodka w statyce :p Czasem mała wygląda jak wypłosz... ...ale to tylko złudzenie bo - naprawdę jest GREMLINEM :diabloti: Quote
Ula_czarnuszka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Cudne jest to gremlinowe ujęcie!:cool3: Quote
Magda&Bloom Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Gremlin wymiata, na mojego też mówię gremlin :evil_lol: Pozdrawiam :p Quote
.Agata. Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 bry :razz: http://i41.tinypic.com/2ezo6rr.jpg :loveu::loveu: osz w morde jakie cudo :loveu: Quote
shangri_la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 halo, juz chyba czas bys ze swej dobroci zamiescila zdjecia z naszego wtorkowego wypadu na uczelnie :cool3: pozdrowienia Quote
lon_cia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Słodka ta Twoja Vi i jak dzielnie znosi wykłady:loveu: Pozdrawiam Quote
Ania&Psy Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Piękna ta Twoja Vi jest. :) W ten weekend miałam w końcu okazję pyrki poznać, i nawet z mamą Twojej suczy biegałam na treningu. :cool3: Świetne są, a jakie szybkie to to. :evil_lol: Quote
madzior_ka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Świetne zdjęcia i w ogóle rozpływam się czytająć Anza twój wątek i postępy z małą, tak jamo jak czytając pyrkowy wątek miotu... ach w takich momentach aż chce się już mieć szczeniaka, ale jednak trzeba słuchać rozsądku i w tym momencie to niemozliwe (za malo czasy bym miala na niego), ale juz sie nie moge doczekac kiedy bvedzie odpowiedni moment:) Quote
Anza&Hacker Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Jakieś zaległe tylko bo ja tonę w nauce :-( (ponad tydzień nie zrobiłam małej ani jednej fotki!!!:placz:) Śmigamy obrociki ;) Aportujemy :razz: (z tym niestety to trochę kiepsko bo mała wypuszcza jak zaczyna biec często) Bieeeegaaaamy! :loveu: Udajemy samolot jak Hacker uczył :cool3: ...i jesteśmy wypłoszem w pewnych sytuacjach :roll: Quote
kajkoowa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Śliczne zdjęcia:loveu::loveu: http://i43.tinypic.com/264jqjo.jpg piekna ma minkę:cool3: Quote
shangri_la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 od razu jedynego, nie wszyscy co ogladaja zostawiaja komentarz :eviltong: :cool3: dzie foty z wtorku dawnego ? :diabloti: pozdrowienia Quote
Anza&Hacker Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Kaja10014 - dziękuję... :Rose: Dla Ciebie jako jedynego gościa - bonus: ...tak pyra spędza ze mną te nudniejsze wykłady - na tych ciekawszych się wierci i zmienia kolanka :evil_lol: Quote
madzior_ka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Zdjęcie z wykładu boskie! Aj to pewnie już teraz jest jeszcze większa i niedługo jej nie poznamy skoro brak nowych zdjęc, ale ci sie nie dziwie ja teraz też mam takie zwariowane lotnisko na uczelni, że szok po prostu.... A Twoją uczelnie podziwiam, że Ci z psiakiem na wykłady pozwalają chodzić - bez zadnych problemów od początku tak było? Naprawdę super i zazdroszcze:) Quote
Unbelievable Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Wszyscy bez porblemu wpuszczają cię z psem, czy tylko niektórzy? ja zaglądam! Quote
kajkoowa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 http://i40.tinypic.com/2eb4bhi.jpg haha swietne, Vi bedzie znakomitym profesorkiem?:cool3: I wpuszczaja cię tak z nia do szkoły?:crazyeye: Quote
Recommended Posts