Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

Posted

O, Shangri_La, gratuluję borderka. Poznałyśmy się kiedys na IAL-u we Wrocławiu, kiedy miałam tylko Sagę, a tera twoje nowe dziecko bawi się z moim byłym dzieckiem. :-) Jaki ten świat mały. Powodzenia, gdzie będzisz biegać z borderkiem?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widać nie można mieć wszystkiego ;-) - a mając te dwie opcje wolę psa robiącego obroty niż siadającego i warującego - tego zawsze da się jeszcze nauczyć - mam czas... a obrociki są dla mnie priorytetem :cool1:

Khe, khe, wszystkiego da się jeszcze nauczyć, Vigo wprowadziłam kółeczka, jak miał dwa lata i reaguje na komendy kierunkowe doskonale. Osobiście uważam, że w przypadku pyrka nauka samokontroli m.in. przez takie zachowania jak "siad" i "waruj" , czy crate games, jest bardzo ważna - a jak Vi jest taka impulsywna to tym bardziej. Ale zrobisz jak uważasz.

Posted

Ja nie mówię, że nauka takich rzeczy jak siad, waruj itp. jest zła ;)

Z resztą Vi już umie siad - załapała w jedną sesję od razu na komendę słowną - sprawdziłam potem w zabawie czy reaguje i było super! :bigcool:

Nad warowaniem też zaczęliśmy pracować - ale z tym jeszcze trochę poczekam bo w tej chwili mała coś mi krzywo się kładzie :roll:

Posted

A ja wczoraj macnęłam w Białymstoku w przelocie jakiegoś Pyrka, to chyba była Brava:razz: fajne są :loveu:

Raczej na pewno był to Eyt :) Ale że fajny, to prawda :)

Posted

Jeszcze trochę zdjęć ze wspólnego spaceru z Sidem, ale tym razem już głównie pyra ;)

Dokładnie tak mała wyglądała przez większość czasu :loveu:

...ale potrafi też być słodka w statyce :p

Czasem mała wygląda jak wypłosz...

...ale to tylko złudzenie bo - naprawdę jest GREMLINEM :diabloti:

Posted

Piękna ta Twoja Vi jest. :)
W ten weekend miałam w końcu okazję pyrki poznać, i nawet z mamą Twojej suczy biegałam na treningu. :cool3:
Świetne są, a jakie szybkie to to. :evil_lol:

Posted

Świetne zdjęcia i w ogóle rozpływam się czytająć Anza twój wątek i postępy z małą, tak jamo jak czytając pyrkowy wątek miotu... ach w takich momentach aż chce się już mieć szczeniaka, ale jednak trzeba słuchać rozsądku i w tym momencie to niemozliwe (za malo czasy bym miala na niego), ale juz sie nie moge doczekac kiedy bvedzie odpowiedni moment:)

Posted

Jakieś zaległe tylko bo ja tonę w nauce :-(

(ponad tydzień nie zrobiłam małej ani jednej fotki!!!:placz:)

Śmigamy obrociki ;)

Aportujemy :razz: (z tym niestety to trochę kiepsko bo mała wypuszcza jak zaczyna biec często)

Bieeeegaaaamy! :loveu:

Udajemy samolot jak Hacker uczył :cool3:

...i jesteśmy wypłoszem w pewnych sytuacjach :roll:

Posted

Kaja10014 - dziękuję... :Rose:

Dla Ciebie jako jedynego gościa - bonus:

...tak pyra spędza ze mną te nudniejsze wykłady
- na tych ciekawszych się wierci i zmienia kolanka :evil_lol:

Posted

Zdjęcie z wykładu boskie! Aj to pewnie już teraz jest jeszcze większa i niedługo jej nie poznamy skoro brak nowych zdjęc, ale ci sie nie dziwie ja teraz też mam takie zwariowane lotnisko na uczelni, że szok po prostu....

A Twoją uczelnie podziwiam, że Ci z psiakiem na wykłady pozwalają chodzić - bez zadnych problemów od początku tak było? Naprawdę super i zazdroszcze:)