Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

Posted

u nas na uczelni ( bo z anza jestesmy n atej samej) to tak naprawde nalezy chowac psa tylko przed niektorymi szatniarkami :eviltong: coz w koncu to uniwersytet przyrodniczy a my ejstesmy na zootechnice :evil_lol:

pozdrowienia

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do kwestii uczelni - ja nikogo nie pytałam, czy mogę wejść ze szczeniakiem na zajęcia - nie zdarzyło mi się, żeby ktoś z prowadzących zobaczył maleństwo na wejściu... na ćwiczenia małej nie biorę (no dobra - poza angielskim, na którym babka powiedziała, że to chyba najgrzeczniejszy pies na świecie:diabloti:), a na wykładach są przecież setki osób i duże sale - ze szczeniakiem nie problem przemknąć bez zauważenia jak ma się go przytulonego do siebie na rękach ;)

Jak podrośnie będzie gorzej, ale wtedy mam nadzieje, że będę mogła już spokojnie ją zostawiać w domu "samą" :p

Za to dwóch wykładowców widziało psiaka pod koniec zajęć - bo się wcale z nią wychodząc nie ukrywam - specjalnie sprawdzam reakcje wykładowcy - i oboje do szczylka się uśmiechali i ani słowa nie powiedzieli na temat przychodzenia z psem na wykłady - więc jest ok :cool1:

Posted

Kilka zaległych zdjęć z wtorkowego (21.04) spotkania przy okazji SKN'u Kynologów na naszej uczelni ;)

Obieganie nogi od stołu (przyszłe cik/cap): :cool3:

Zdjęcie autorstwa Shangri_la - thx! :Rose:
Na spotkaniu był też jej puppiś - Sid - jego foty w ichniej galerii: klik!

Portrecik! :bigcool:

Taaakaaaa jestem słodka! :loveu:

Like a lion! :diabloti:

Pyra wynudzona na ławeczce ;)

The End of this chapter! :lol:

Posted

W niedziele byłam z małą w górach - bardzo jej się spodobało:

Mały zdobywca wielkich skał :loveu:

627 m n.p.m. - Chojnik :grins:

Ja z Vi - Zamek Chojnik ;)

...chciało by się mieć taki widok koło domu :roll:

W planach miałam małą w razie czego trochę nosić bo to duża wyprawa jak na takiego brzdąca, ale okazało się, że ze wszystkich to właśnie ona miała najwięcej sił i przy schodzeniu z góry urozmaicała sobie drogę szaleńczymi gonitwami w liściach między skałami i wcale nie musiałam jej dźwigać :loveu::loveu::loveu: - no pomijając krótki odcinek, gdzie było zbyt niebezpiecznie dla niej, ale wcale nie chciała siedzieć na opkach (szliśmy czarnym szlakiem ovcourse! :diabloti:).

Posted

Głowy sobie urwać nie dam, ale Chojnik chyba Parkiem nie jest objęty. A swoja droga to sie zrobiło paskudnie, ja tam często na wakacje jeżdże i zdecydowanie mniej mi sie podoba wersja spacerów po górach bez psów. Moja piecioosobowa rodzina jeszcze ostatniej Wielkanocy buszowała po Karkonoszach z 3 psami (na smyczach) i jestem rozczarowana, ze nie będe mogla tego powtórzyć!!!

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Magda i Saga']sesja, sesją, a nowe zdjęcia w glaerii maja byc i basta!
Nie bij, nie bij! :placz:
Sesja się już kończy - we wtorek mam ostatni egzamin - przynajmniej przed wrześniem :diabloti: ...i potem obiecuje się znacznie poprawić z pracą z maluchem i wstawianiem jakiś newsów ze zdjęciami tudzież filmami ;)

Pyra wygląda mniej więcej tak:

Tudzież tak:

Ogólnie to wychowuje się w parku wśród jamników i westika:

Wyrastając na potwornego złodzieja smakołyków i hienę sępiącą :evil_lol:

Uczy się, że piłeczka może być fajna i jak się nią dzielić z innymi:

...i wiedzie beztroskie, radosne dzieciństwo ;)

Przepraszam za jakość zdjęć, ale pogoda ostatnio mi nie dopisuje - ciągle brak słonka, albo deszcze były w tych godzinach, w których wychodzę na dłużej z małą :shake: