shangri_la Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 u nas na uczelni ( bo z anza jestesmy n atej samej) to tak naprawde nalezy chowac psa tylko przed niektorymi szatniarkami :eviltong: coz w koncu to uniwersytet przyrodniczy a my ejstesmy na zootechnice :evil_lol: pozdrowienia Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Co do kwestii uczelni - ja nikogo nie pytałam, czy mogę wejść ze szczeniakiem na zajęcia - nie zdarzyło mi się, żeby ktoś z prowadzących zobaczył maleństwo na wejściu... na ćwiczenia małej nie biorę (no dobra - poza angielskim, na którym babka powiedziała, że to chyba najgrzeczniejszy pies na świecie:diabloti:), a na wykładach są przecież setki osób i duże sale - ze szczeniakiem nie problem przemknąć bez zauważenia jak ma się go przytulonego do siebie na rękach ;) Jak podrośnie będzie gorzej, ale wtedy mam nadzieje, że będę mogła już spokojnie ją zostawiać w domu "samą" :p Za to dwóch wykładowców widziało psiaka pod koniec zajęć - bo się wcale z nią wychodząc nie ukrywam - specjalnie sprawdzam reakcje wykładowcy - i oboje do szczylka się uśmiechali i ani słowa nie powiedzieli na temat przychodzenia z psem na wykłady - więc jest ok :cool1: Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Kilka zaległych zdjęć z wtorkowego (21.04) spotkania przy okazji SKN'u Kynologów na naszej uczelni ;) Obieganie nogi od stołu (przyszłe cik/cap): :cool3: Zdjęcie autorstwa Shangri_la - thx! :Rose: Na spotkaniu był też jej puppiś - Sid - jego foty w ichniej galerii: klik! Portrecik! :bigcool: Taaakaaaa jestem słodka! :loveu: Like a lion! :diabloti: Pyra wynudzona na ławeczce ;) The End of this chapter! :lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Aaaaaaaaaaa jakie urocze te szkolne zdjęcia :loveu: I portrety też piękne, napatrzeć się nie mogę .. Anza, a gdybyś tak jakieś filmy akcji (szkoleniowej) zrobiła? :cool3: Quote
kajkoowa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ale ona jest urocza:loveu::loveu: http://i42.tinypic.com/s4qptj.jpg :loveu::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 W niedziele byłam z małą w górach - bardzo jej się spodobało: Mały zdobywca wielkich skał :loveu: 627 m n.p.m. - Chojnik :grins: Ja z Vi - Zamek Chojnik ;) ...chciało by się mieć taki widok koło domu :roll: W planach miałam małą w razie czego trochę nosić bo to duża wyprawa jak na takiego brzdąca, ale okazało się, że ze wszystkich to właśnie ona miała najwięcej sił i przy schodzeniu z góry urozmaicała sobie drogę szaleńczymi gonitwami w liściach między skałami i wcale nie musiałam jej dźwigać :loveu::loveu::loveu: - no pomijając krótki odcinek, gdzie było zbyt niebezpiecznie dla niej, ale wcale nie chciała siedzieć na opkach (szliśmy czarnym szlakiem ovcourse! :diabloti:). Quote
kajkoowa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Super zdjęcia:loveu: http://i39.tinypic.com/2eqctb8.jpg to mi się najbardziej podoba:loveu: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 O byłyście w moich stronach :cool3: gratuluję maluchowi takiej kondycji :loveu: Nie było problemu, ze z psem (:lol:) do Karkonoskiego Parku Narodowego wchodzicie?:p Quote
Magda i Saga Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Głowy sobie urwać nie dam, ale Chojnik chyba Parkiem nie jest objęty. A swoja droga to sie zrobiło paskudnie, ja tam często na wakacje jeżdże i zdecydowanie mniej mi sie podoba wersja spacerów po górach bez psów. Moja piecioosobowa rodzina jeszcze ostatniej Wielkanocy buszowała po Karkonoszach z 3 psami (na smyczach) i jestem rozczarowana, ze nie będe mogla tego powtórzyć!!! Quote
Magda&Bloom Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 słodka niunia, a gdzie Hacker? Jak się dogadują teraz? pozdrowionka :loveu: Quote
brjagata Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 O nie :mad: Byłaś na Chojniku i nie pokazałaś mi świetnego pireneja?! Ja mieszkam w Jeleniej :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ale ona jest słodka i kochaniutka :loveu: pozdrowka dla Was dziewczyny i Hackerka :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Little update about Vi: :grins: YouTube - Vi - puppy tricks - 9 to 16 weeks Quote
ewka i haker Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 zapewne bedzie super ale obejrze w domu bo na tym kompie nie ma jakis wtyczek:roll: Quote
klaudia&Manta Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Świetnie .. :loveu: bonus najlepsiejszy .. :diabloti: Quote
Bonsai Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ale Wy zdolne jesteście! Tyle już umiecie. ;) No i bonus wspaniały - uśmiałam się! :lol::loveu: Quote
APSA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Mnie też ten bonus powalił, zwłaszcza podpis :lol: Żywiołek z niej mały :) Quote
Magda i Saga Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 sesja, sesją, a nowe zdjęcia w glaerii maja byc i basta! Quote
Anza&Hacker Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Magda i Saga']sesja, sesją, a nowe zdjęcia w glaerii maja byc i basta! Nie bij, nie bij! :placz: Sesja się już kończy - we wtorek mam ostatni egzamin - przynajmniej przed wrześniem :diabloti: ...i potem obiecuje się znacznie poprawić z pracą z maluchem i wstawianiem jakiś newsów ze zdjęciami tudzież filmami ;) Pyra wygląda mniej więcej tak: Tudzież tak: Ogólnie to wychowuje się w parku wśród jamników i westika: Wyrastając na potwornego złodzieja smakołyków i hienę sępiącą :evil_lol: Uczy się, że piłeczka może być fajna i jak się nią dzielić z innymi: ...i wiedzie beztroskie, radosne dzieciństwo ;) Przepraszam za jakość zdjęć, ale pogoda ostatnio mi nie dopisuje - ciągle brak słonka, albo deszcze były w tych godzinach, w których wychodzę na dłużej z małą :shake: Quote
Kinia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://img10.imageshack.us/img10/9398/dscf0870skf.jpg :loveu: śliczna pyra:loveu: Quote
Recommended Posts