Ula_czarnuszka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Napisze tylko - piękne zdjęcia :loveu: Quote
Rauni Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Anza, Vi i Brava: ... czyli człowiek z pyrkami to szczęśliwy człowiek :cool3: Quote
betty_labrador Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 wow, cudownosci :loveu: a Ania jaka szczesliwa :loveu: :cool3: Quote
kajkoowa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jak się przebywa z takimi dziewuchami to nie w sposób byc smutnym:evil_lol: Quote
Alusia Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Kolejny pirenejski wrocławianin :multi:"Niedługo" i ja dołączę do tego grona:p:eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Olga - dzięki za fotkę ;) :bigcool: Teraz dla czytelników naszego wątku - little surprise! :bigcool: YouTube - Introducing Vi the pyrshep Quote
kajkoowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Świetny filmik, alez ona jest zacięta. Niezłe ziółeczko rosnie:loveu: Quote
klaudia&Manta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Świetny filmik , a mała jst kapitalna :) Quote
Ula_czarnuszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Anza, super filmik :cool3: Fajnie małej idzie nauka, rośnie mały pracoholik? :p Quote
madzior_ka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Mała jest świetna, będę tutaj zaglądać często i mam nadzieje bedzie mnostwo nowych zdjec i filmików:) Aj jak zazdroszcze takiego szczeniaka.... <się rozmarzyłam...> Quote
Anza&Hacker Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Jejku, jejku :multi: - przecudne :loveu::loveu::loveu: - dzięki WIELKIE!!! :Rose: Quote
kate_m. Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 One są niezniszczalne, wiecznie w ruchu, w galopie z rozwianym włosem. I na żadnym ze zdjęć nie wyglądają na zmęczone tą ciągłą aktywnością ;-) A filmik pocieszny, najbardziej to mi się ten ciągle machający ogonek podoba ;-) Quote
Magda&Bloom Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 super fotki w ruchu. U nas ciężko takie zrobić bo Evo łazi za człowiekiem praktycznie cały czas hihi. Anza kiedy się wybierasz w odwiedziny na Śląsk hmm? :lol: pozdr. :cool3: Quote
drzalka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Witamy serdecznie :D Mała jest kapitalna :lol: - łobuziara ? Widze że zabawka się sodobała i malutkiej :lol: http://i41.tinypic.com/2z5jfat.jpg Quote
Anza&Hacker Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Z braku czasu jedynie przeklejam sprawozdanie z wątku miotowego: Moja mała natomiast - ma troszkę mniej wesołe życie zważając na fakt, że wciąż nie mogę jej z Hackerem normalnie puszczać luzem po domu i dodatkowo mieszkam w centrum Wrocławia co równa się konieczności kwarantanny, przynajmniej w zakresie nie wychodzenia w najbliższych okolicach na spacerki... ale jakoś sobie radzę ;) Mała codziennie wojuje z Hackim, a ja oglądam jakie z nich słodkie misie-tulusie :loveu: Poza tym przy okazji posiłków coś sobie klikamy - głównie obroty naprowadzane (starcza jej już tylko machnięcie palcem w dobrą stronę) i kształtujemy - m.in. Vi niczym cyrkowiec chodzi przednimi łapkami na piłce do siatkówki, włazi na poduszkę (taką jak do kanapy) i chodzi po deseczce z podstawionym pod spód zwiniętym ręcznikiem - czyli agilitowe przygotowania w toku już pełną parą :cool1: Robimy jeszcze parę innych rzeczy jak np. cofanie, czy nieudolne próby nauczenia psa siadać tudzież warować - to na razie dla nas za trudne :diabloti: Poza tym socjalizujemy się pełną parą - mała jechała już ponad 10 razy autobusem, kilka razy tramwajem i kilka samochodem. Widziała już blisko przejeżdżające samochody, pociągi, tramwaje, rowery, biegaczy, nawet wczoraj w miarę nisko lecący samolot spotkaliśmy :cool3: Widzieliśmy też remonty włącznie z młotami pneumatycznymi - mała niczego się nie boi. W domu też poznała już chyba wszelkie możliwe hałasujące sprzęty - jak na razie obawiała się jedynie trochę małej miski na pranie :evil_lol: Malutka była też ze mną u znajomych, gdzie poznała pianino i gitary, była na uczelni na wykładzie i na angielskim oraz na zgromadzeniu w moim kościele, gdzie poznała ludzi wszelkiego pokroju od niemowlaka po osoby blisko 80'cio letnie - a zarazem mężczyzn z brodami itp. - poza tym dzieciom bardzo się spodobało i przechodziła dosłownie z rąk do rąk - co wychodziło bezproblemowo - nie ma też problemów z tym, że zostawiam ją z kimś obcym i znikam nawet na dłuższy czas z pola widzenia :lol: No i w sumie już ponad tydzień temu maleństwo poznało owce jak na prawdziwego owczarka przystało :p Quote
Rauni Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Hurra, wreszcie jakieś sprawozdanie :multi::multi::multi: Już Cię miałam strofować za ciszę w topiku :evil_lol:. Fajnie, że mała tak sobie świetnie radzi :loveu: A Brava siada i waruje (na pół sekundy, za to z impetem), ale kółeczek coś nie może załapać... ale ogólnie coraz lepiej się się uczy, będzie z niej bystrzacha za jakieś pół roku :). Quote
Ula_czarnuszka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Urocze to zębate zdjęcie :diabloti: mam nadzieję, że u Hackiego to tylko na niby :cool3: Super, że mała pojętna. Oby tak dalej:loveu: Quote
kajkoowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 No, to mała się chyba dobrze sprawuje. Oby jej tak zostało:lol::loveu: Quote
shangri_la Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 wiecej wiecej :multi: moge przekleic do siebie ? :cool3: pozdrowienia Quote
Anza&Hacker Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Rauni']A Brava siada i waruje (na pół sekundy, za to z impetem), ale kółeczek coś nie może załapać... ale ogólnie coraz lepiej się się uczy, będzie z niej bystrzacha za jakieś pół roku :). Widać nie można mieć wszystkiego ;) - a mając te dwie opcje wolę psa robiącego obroty niż siadającego i warującego - tego zawsze da się jeszcze nauczyć - mam czas... a obrociki są dla mnie priorytetem :cool1: [quote name='Ula_czarnuszka']Urocze to zębate zdjęcie :diabloti: mam nadzieję, że u Hackiego to tylko na niby :cool3: No ba - to taka pozorowana walka - on jak się bawią to tego pyska prawie nie zamyka wcale tylko tak przybliża do małej rozdziawioną paszczękę - ale nic jej tą paszczą nie robi - mój kochany pieseczek - wie, że mała jest jeszcze b. delikatna :loveu: [quote name='Ula_czarnuszka']Super, że mała pojętna. Oby tak dalej:loveu: Dzięki - idzie coraz lepiej i tak niech zostanie :cool3: [quote name='Kaja10014']No, to mała się chyba dobrze sprawuje. Oby jej tak zostało:lol::loveu: ...a spróbowała by inaczej :mad: ...just joking ovcourse :lol: Dzisiaj byliśmy na spotkaniu z trochę ponad tydzień młodszym od Vi borderem Sid'em (BRIGHT SIDE OF LIFE TAN Energizer) i jego pańcią, czyli shangri_la :cool1: Socjalizowaliśmy się z różnymi rodzajami podłoża ;) Pyra uprawiała dzikie galopy do pańci :evil_lol: Mina strategiczna łobuza :diabloti: Mała umie już CS'ować ładnie :loveu: Quote
shangri_la Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 kurcze posty przeskakuja, ale widze ze juz do mnei wrzucone :p pozdrowienia Quote
Recommended Posts