Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rauni']Ale fajna pyra. To co, spotkanko weekendowe? Być może w niedzielę jeszcze Evoczek wpadnie, to można by zrobić family reunion :loveu:
Chętnie, chętnie - super by było! :loveu::loveu::loveu:
Co prawda muszę się uczyć na egzamin z chemii wtorkowy, ale damy rade! :evil_lol:

Ostrzegam tylko, że moja pyra strasznie oszczekuje inne psy :diabloti:
Naczy się tak no... z pół godzinki sobie wydziera ryłko i potem jest ok :cool1:

Zwiedzanie parku w poszukiwaniu skarbów :mad:

Słodziątko przez chwile chociaż w statyce :loveu:

Nie myślcie, że ona tak po prostu leży - gryzie patyka - przecież musi COŚ robić :diabloti:

Akrobacje przyjamniecze - ona Chuckowi dosłownie na głowe wchodzi :grins:

Posted

Świenie mała wygląda - juz jest taaaka duża;) Juz sobie wyobrażam ją w akcji:) Zazdroszcze konca sesji juz we wtorek...;/ tak coraz bardziej moje przekonanie , że PK ma najpóźniej sesje się sprawdza... bo ja dopiero na półmetku jestem... w poniedziałek pisemna matma, w srodę biochemia, jak z matmąs uda to w piatek ustna matma a w poniedziałek 29.06 ustna biofizyka - żyć nie umierać;))) Ale potem wakacje i juz sie nie moge doczekać obozu agility z Denisem:) Ale w takim razie czekam na kolejne pyrkowe zdjęćia i filmiki juz po ostatnim egzaminie:)

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Chętnie, chętnie - super by było! :loveu::loveu::loveu:
Co prawda muszę się uczyć na egzamin z chemii wtorkowy, ale damy rade! :evil_lol:

Chwila przerwy na odświeżenie umysłu :cool3:. Dam znać jutro wieczorem, jak będę wiedziała, czy Evo przyjedzie, jak nie, to same się możemy spotkać.

Ostrzegam tylko, że moja pyra strasznie oszczekuje inne psy :diabloti:
Naczy się tak no... z pół godzinki sobie wydziera ryłko i potem jest ok :cool1:

Brava też i to właśnie jest powód, żeby się spotykać :P. Ale na Pucharze Ras, gdzie tych psów było trzysta, to był spokój, ale tak jak na spacerze spotka jednego to też się pruje.

Posted

Rauni napisał(a):
Ale na Pucharze Ras, gdzie tych psów było trzysta, to był spokój, ale tak jak na spacerze spotka jednego to też się pruje.

Hm.. może Denis ma coś z pyry:evil_lol::) Bo obecnie doszlam do podobnego etapu jak jest z psami/przy psach, nawet przy jednym ale juz chwile to jest spokoj a jak jednego zobaczy w oddali na horyzoncie to jeszcze potrafi niezle obszczekac jak go wczesniej nie skoncentruje na czyms bardziej pozytecznym:)

Posted

madzior_ka napisał(a):
Świenie mała wygląda - juz jest taaaka duża;) Juz sobie wyobrażam ją w akcji:) Zazdroszcze konca sesji juz we wtorek...;/ tak coraz bardziej moje przekonanie , że PK ma najpóźniej sesje się sprawdza... bo ja dopiero na półmetku jestem... w poniedziałek pisemna matma, w srodę biochemia, jak z matmąs uda to w piatek ustna matma a w poniedziałek 29.06 ustna biofizyka - żyć nie umierać;))) Ale potem wakacje i juz sie nie moge doczekać obozu agility z Denisem:) Ale w takim razie czekam na kolejne pyrkowe zdjęćia i filmiki juz po ostatnim egzaminie:)

Ale znajome przedmioty, co studiujsz jesli mozna wiedzieć??

I pytanie do ogólu: czemu pyrki?? :razz:

Posted

I pytanie do ogólu: czemu pyrki?? :razz:

Tak wyszło. Znaczy tak dokładnie to chyba wymyślił to mój małżonek :cool3: Owczarek pirenejski, czyli pyrek :P. Po angielsku jest Pyrenean Shepherd czyli Pyrshep.

Posted

Jak to co w nich cudnego? :crazyeye:

Wszystko.

Nie jest to pies dla każdego, ale odpowiednio poprowadzony ma naprawdę nieograniczony potencjał. Są super inteligentne, super szybkie, super pamiętliwe, super pobudliwe, biegają po ścianach, przyspieszają od zera do setki w 0,01 sekundy (vide Vigo w Kozienicach, który zdążył skoczyć czwartą hopkę w torze zanim ja ruszyłam spod pierwszej...), wskakują na każdą wysokość, przełażą przez każdą dziurę (naprawdę, to w jaki sposób Brava, która ma z jakie 36 cm w kłębie obecnie, przechodzi przez 10 cm szparę pod bramką antydzieciową nie przestaje mnie zadziwiać), czytają w myślach, są niezwykle oddane, całuśne i przytulaśne, całkowicie szalone, nieprzewidywalne, porąbane i niepodobne do żadnej innej rasy na świecie.

Posted

"zerduszko" napisał(a):

Ale znajome przedmioty, co studiujsz jesli mozna wiedzieć??

Inżynierię Biomedyczną, a ty? Mi się jak narazie bardzo podoba choć jak widać dużo róz nych nie zawsze potrzebnych rzeczy, dopiero potem na specjalizacjach zacznie się ciekawie:)

Tak czytam ostatnio coraz więcej wątków pyrkowo-agilitowych i muszę przyznać, że zaintrygowała mnie ta rasa:) Takie niby nic (przepraszam za wyrażenie, chodzi mi o niepozorny wygląd:) a z drugiej strony takie rewelacyjne i żałuję, że nie miałam okazji poznać jeszcze żadnego na żywo, ale mam nadzieję że w jakiejś niedalekiej przyszłości się to zmieni:)

Posted

Rauni napisał(a):
Jak to co w nich cudnego? :crazyeye:

Biorąc pod uwagę, że ani jednego nie poznałam jeszcze (ciekawe czemu ;)), to nie wiem :p
A jak pierwszy raz zobaczyłam Twojego Vigo na filmiku, to myslałam, ze to kundelek :eviltong:

madzior_ka - ja inż. środowiska, ale przedmioty identyko ;) szczególnie na katedrze biotechnologi.

Posted

A mnie nie było tu dawno:multi:
Ale Ci Vi szybko rośnie- łysy, sczylowaty podrostek :loveu::loveu::loveu:
Sie nie mogę doczekać, aż się opierzy:evil_lol::evil_lol:

Posted

Pyrek sobie rośnie i robi w jednych rzeczach progres w innych niestety regres - i jakoś sobie tak powoli żyjemy dalej. Jedno jest pewne - bez względu na postępy, czy ich brak - na leprze i gorsze dni - przy pyrani na pewno nie da się nie śmiać! :lol:

Hacker coś się natomiast popsuł i nie chce bawić się z dzieckiem - w ogóle chodzi i buczy na maleństwo w domu. :shake:

U nas niestety ostatnio tylko burze i burze i wszelkie rodzaje innych deszczowych opadów - więc za wiele nie robimy (poza sesjami domowymi ovcourse). Tak też i jest to powodem dlaczego nie ma nowych zdjęć tudzież filmów :-(

To zdjęcie pięknie obrazuje mój ostatni kontakt z psami: :roll:

...czyli szalony, kochany pyrek i jakiś taki popsuty Hacker ;)

Posted

Dzisiaj maleństwo było pierwszy raz ze mną na placu agility :bigcool:

Ćwiczyło dzielnie obieganie odkosów od hopek z tyczkami na ziemi :loveu:
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/2647/dscf1215a.jpg[/IMG]

Bawiło szarpaczkiem w nagrodę mimo, że bolą ją dziąsełka od zmiany uzębienia :laugh2_2:
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/4535/dscf1226.jpg[/IMG]

W przerwach dzielnie pozowało :cool1:
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/7760/dscf1257.jpg[/IMG]

Ogólnie było super kochane!!! :kiss_2: ...i bardzo pyrknięte! :diabloti:
[IMG]http://img30.imageshack.us/img30/5066/dscf1266g.jpg[/IMG]

...a na koniec nawet socjalizowało się ze stadem siedmiu grzywaczy + berneńczyk - z miną pt. [I]"mamo! - one mnie zaraz zjedzą!"[/I] :evil_lol:
[IMG]http://img3.imageshack.us/img3/1685/dscf1295e.jpg[/IMG]

Posted

Podobają mi się pyranie z charakteru, ale dorosłe z wyglądu już nie, i weź tu dogódź:diabloti: chociaż face rase są cąlkiem całkiem...:cool1:

maleństwo strasznie nieproporcjonalne narazie :evil_lol: taki gremlin :evil_lol::loveu: