LeCoyotte Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Anza- fajne fotki robisz:) [quote name='betty_labrador']Betty_labrador byla tez ;) ta od Tosci. a ToB to ten kolega co ze mna sie krecil :) hehe tak, krecilem sie niepostrzezenie ;) Quote
tangerine74 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Na dogo bywam rzadko i głównie w roli czytacza psow w potrzebie oraz oglądacza galerii. Teraz zaglądamy też na wątek bydgoskiego agility, bo zaczęliśmy naukę (docieramy do półmetka kursu). Tak mi sie zdawało, ze ktoś robił Gimlasiowi zdjęcie w locie :D :D :D Za to latanie dostaliśmy ostatnio małą reprymendę na agility ;) Gimli ma skakać niżej, zeby było szybciej, a on uparcie ćwiczy skok wzwyż :lol: Przez zdjęcie na własność rozumiem włanie mozliwość kopiowania, a najchętniej takie w duzej rozdzielczości na priw i informuję, że umieszczać bedziemy w "albumie rodzinnym" i chwalić znajomym, jakich to mielismy dobrych fotografów :) Quote
Ula_czarnuszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Hej, my też tu jesteśmy:razz: Dziękuję za zdjęcia mojego strasznego żółto-czerwonego pieseczka, który już trzeci dzień odsypia obóz :roll: A ja za obróbkę zdjeć się jeszcze nie wzięłam...:p Pozdrawiamy klikerowo, Marina z Ulą Quote
Madzika Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Czemu Hacker ma czerwona chustkę jest agresywny do psów???? :evil_lol:Na takiego morderce on mi nie wyglada :evil_lol: Quote
Madzika Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Czemu Hacker ma czerwona chustkę jest agresywny do psów???? :evil_lol:Na takiego morderce on mi nie wygląda :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Zdjątka fajniutkie :D Teraz już możesz więcej wrzucic, bo dogo znacznie lepiej działa ;) Quote
Carolcia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 witam :) No ten psiak rzeczywiscie jest fotogeniczny :loveu: :loveu: Pikny :p A foteczki jak zwykle bardzo ladne ;) Quote
tangerine74 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 A żebyś wiedziała, jaki do tego przytulaśny:) Miluś i Lelaczek rozpieszczany ile się da. Przekażę mu dziś wszystkie komplementy i podrapię od Was - niech ma psuń :D A Wy trzymajcie kciuki, żeby nam znów na spacerze o godz. 16 nie zaczęło lać, bo ile dni z rzędu mamy się razem suszarką suszyć :mad: Pozdrawiamy poobozowo Quote
Carolcia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 tangerine74 napisał(a):A żebyś wiedziała, jaki do tego przytulaśny:) Miluś i Lelaczek rozpieszczany ile się da. Przekażę mu dziś wszystkie komplementy i podrapię od Was - niech ma psuń :D A Wy trzymajcie kciuki, żeby nam znów na spacerze o godz. 16 nie zaczęło lać, bo ile dni z rzędu mamy się razem suszarką suszyć :mad: Pozdrawiamy poobozowo A bedzie galeryjka????:loveu: :loveu: A moze juz jest :eviltong: ???? Quote
tangerine74 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Carolcia napisał(a):A bedzie galeryjka????:loveu: :loveu: A moze juz jest :eviltong: ???? Miała być, ale czasu wciąz brak. Od połowy listopada tak mnie gonia w robocie, że momentami nie pamietam jak się nazywam. Robota cały czas przy komputerze, więc w domu awersję mam do tego urządzenia i w ogole mniej się udzielam na forum i listach :( Za to na szczęście mamy takich KOCHANYCH znajomych, którzy u siebie zrobili nam mini galeryjkę :buzi: Quote
Carolcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Anza, a moze teraz to Ty wstawisz jakies foteczki, co??? :razz: Quote
BBeta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Hej :calus: Miałam ostatnio mało czasu, więc nie wpadałam, ale już jestem ;) Zaraz nadrobie zaległości ;) Quote
Moniasek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Anza, strasznie mało fotek z obozu udostępniłas :diabloti: A klikałaś i klikałaś tym aparatem ;) Jak nie masz czasu na zmniejszanie ich to może się umówimy, że mi prześlesz na mail troche :) A ja zrobie z tego galerię na swoim serwerze. Quote
Anza&Hacker Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='APSA']Na zachętę (czyt: łapówka :evil_lol:) Jejku, jejku dzieki APSA :loveu: Wszystkich baaardzo przepraszam! - dopadło mnie straszne choroopsko przez które nie mogłam nawet posiadywać sobie przy komputerze, więc wszędzie mam straszne zaległości :shake: - jak się jakimś cudem już wygrzebie to wstawie znacznie więcej fot z obozu! ...i wogóle zadbam o galerie jakoś :roll: Quote
BeataSabra Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Jejku, jejku dzieki APSA :loveu: Wszystkich baaardzo przepraszam! - dopadło mnie straszne choroopsko przez które nie mogłam nawet posiadywać sobie przy komputerze, więc wszędzie mam straszne zaległości :shake: - jak się jakimś cudem już wygrzebie to wstawie znacznie więcej fot z obozu! ...i wogóle zadbam o galerie jakoś :roll: Ech dobrze że się pojawilaś. Jak Hacker?? mały OT od obozu nie jem mięcha.......... Quote
dadiii Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jakie cuda masz w swoim domku to nie wiem!!! Śliczniuchy psiur!!! Quote
Madzika Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 No i co obiecywałas porpawe a w galeri pusto i pusto:shake: Chyba juz nie chorujesz?:cool1: Quote
gogunia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cześć, śliczne zdjęcia psów, wszystkie bardzo ładne:loveu:Flat coated retriever betty_labrador, też ma na imię Tosca:lol: :p :loveu: Quote
Rybka_39 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hah Beata ja od kąd na gg poznałam Anze nie jem miecha:evil_lol::evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Klaudia - dzięki na pewno się przydało bo teraz jestem zdrowa :evil_lol: BeataSabra - jak tam z tym jedzeniem mięcha teraz, trzymasz się? :cool3: dadiii - teraz to mam już inne cuda... stare odchodzą, nowe przychodzą :roll: Madzika - galeria mam nadzieje teraz powoli odżyje, acz nie mam nic na usprawiedliwienie :oops: gogunia - flatka, która była na naszym obozie to właśnie ta Tosca, należąca do Betty_labrador :eviltong: Rybka_39 - im więcej wege tym lepiej... ! :diabloti: ...a teraz co u mnie się zmieniło: -> zamieszkały ze mną dwie wspaniałe interwencyjne szczurzyczki - na zdjęciu poniżej z moją kol., albinoska nazywa się Cave, a husky nazwałam Rouge :p -> Poza tym przez tydzień zajmowałam się suczką znajomych, któży właśnie co wzieli ją ze schroniska (2 dni przed wyjazdem, ale tego już nie będe komentować) - anyway... sunia jest przecudna, wygląda jak prawdziwy Kojot! Nazwali ją Gaja i powoli zaczyna kumać swoje imie, ale ogólnie to jest strasznym wypłoszem bo ma 10 miesiecy, a ostatnie 6 spędziła w boksie schronu, wiec cały świat jest dla niej diziwny i straaaszny. Szczęśliwie z dnia na dzień jest bardziej otwarta, ufna i wesoła - przez pierwsze kilka dni praktycznie nie wychodziła z kąta, w którym ma posłanie, teraz zaczyna biegać po domu - ma już nawet za sobą "pierwsze koty za płoty", czyli rozwalenie paczki trocin, osikanie legitymacji ubezpieczeniowej itp. :grins: ...a ja ostatnio zaczełam się zachwycać urokiem starych powojennych kamienic na tle chmurek :loveu: Quote
Klaudia :-) Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 szczurki i Gaja cudniaste,tylko gdzie nowe fotki Hakerka Quote
monia&Tofi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Buuu, ja już po wyjazdach wakacjowych, wpadam, a tu prawie pustki :shake: Co to ma być? Gdzie Hackerek?? Gaja rzeczywiście bardzo ładna, a szczurki spoko, ale nie przepadam za gryzoniami :eviltong: Quote
Recommended Posts