Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

Posted

Anza- fajne fotki robisz:)

[quote name='betty_labrador']Betty_labrador byla tez ;) ta od Tosci. a ToB to ten kolega co ze mna sie krecil :)
hehe tak, krecilem sie niepostrzezenie ;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na dogo bywam rzadko i głównie w roli czytacza psow w potrzebie oraz oglądacza galerii. Teraz zaglądamy też na wątek bydgoskiego agility, bo zaczęliśmy naukę (docieramy do półmetka kursu).

Tak mi sie zdawało, ze ktoś robił Gimlasiowi zdjęcie w locie :D :D :D
Za to latanie dostaliśmy ostatnio małą reprymendę na agility ;) Gimli ma skakać niżej, zeby było szybciej, a on uparcie ćwiczy skok wzwyż :lol:

Przez zdjęcie na własność rozumiem włanie mozliwość kopiowania, a najchętniej takie w duzej rozdzielczości na priw i informuję, że umieszczać bedziemy w "albumie rodzinnym" i chwalić znajomym, jakich to mielismy dobrych fotografów :)

Posted

Hej, my też tu jesteśmy:razz:
Dziękuję za zdjęcia mojego strasznego żółto-czerwonego pieseczka, który już trzeci dzień odsypia obóz :roll: A ja za obróbkę zdjeć się jeszcze nie wzięłam...:p
Pozdrawiamy klikerowo, Marina z Ulą

Posted

A żebyś wiedziała, jaki do tego przytulaśny:) Miluś i Lelaczek rozpieszczany ile się da. Przekażę mu dziś wszystkie komplementy i podrapię od Was - niech ma psuń :D
A Wy trzymajcie kciuki, żeby nam znów na spacerze o godz. 16 nie zaczęło lać, bo ile dni z rzędu mamy się razem suszarką suszyć :mad:

Pozdrawiamy poobozowo

Posted

tangerine74 napisał(a):
A żebyś wiedziała, jaki do tego przytulaśny:) Miluś i Lelaczek rozpieszczany ile się da. Przekażę mu dziś wszystkie komplementy i podrapię od Was - niech ma psuń :D
A Wy trzymajcie kciuki, żeby nam znów na spacerze o godz. 16 nie zaczęło lać, bo ile dni z rzędu mamy się razem suszarką suszyć :mad:

Pozdrawiamy poobozowo

A bedzie galeryjka????:loveu: :loveu: A moze juz jest :eviltong: ????

Posted

Carolcia napisał(a):
A bedzie galeryjka????:loveu: :loveu: A moze juz jest :eviltong: ????

Miała być, ale czasu wciąz brak. Od połowy listopada tak mnie gonia w robocie, że momentami nie pamietam jak się nazywam. Robota cały czas przy komputerze, więc w domu awersję mam do tego urządzenia i w ogole mniej się udzielam na forum i listach :(

Za to na szczęście mamy takich KOCHANYCH znajomych, którzy u siebie zrobili nam mini galeryjkę :buzi:

Posted

Anza, strasznie mało fotek z obozu udostępniłas :diabloti: A klikałaś i klikałaś tym aparatem ;) Jak nie masz czasu na zmniejszanie ich to może się umówimy, że mi prześlesz na mail troche :) A ja zrobie z tego galerię na swoim serwerze.

Posted

[quote name='APSA']Na zachętę (czyt: łapówka :evil_lol:)
Jejku, jejku dzieki APSA :loveu:

Wszystkich baaardzo przepraszam! - dopadło mnie straszne choroopsko przez które nie mogłam nawet posiadywać sobie przy komputerze, więc wszędzie mam straszne zaległości :shake: - jak się jakimś cudem już wygrzebie to wstawie znacznie więcej fot z obozu! ...i wogóle zadbam o galerie jakoś :roll:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Jejku, jejku dzieki APSA :loveu:

Wszystkich baaardzo przepraszam! - dopadło mnie straszne choroopsko przez które nie mogłam nawet posiadywać sobie przy komputerze, więc wszędzie mam straszne zaległości :shake: - jak się jakimś cudem już wygrzebie to wstawie znacznie więcej fot z obozu! ...i wogóle zadbam o galerie jakoś :roll:

Ech dobrze że się pojawilaś.
Jak Hacker??
mały OT od obozu nie jem mięcha..........

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Klaudia - dzięki na pewno się przydało bo teraz jestem zdrowa :evil_lol:

BeataSabra
- jak tam z tym jedzeniem mięcha teraz, trzymasz się? :cool3:

dadiii - teraz to mam już inne cuda... stare odchodzą, nowe przychodzą :roll:

Madzika
- galeria mam nadzieje teraz powoli odżyje, acz nie mam nic na usprawiedliwienie :oops:

gogunia - flatka, która była na naszym obozie to właśnie ta Tosca, należąca do Betty_labrador :eviltong:

Rybka_39 - im więcej wege tym lepiej... ! :diabloti:

...a teraz co u mnie się zmieniło:

-> zamieszkały ze mną dwie wspaniałe interwencyjne szczurzyczki - na zdjęciu poniżej z moją kol., albinoska nazywa się Cave, a husky nazwałam Rouge :p

-> Poza tym przez tydzień zajmowałam się suczką znajomych, któży właśnie co wzieli ją ze schroniska (2 dni przed wyjazdem, ale tego już nie będe komentować) - anyway... sunia jest przecudna, wygląda jak prawdziwy Kojot! Nazwali ją Gaja i powoli zaczyna kumać swoje imie, ale ogólnie to jest strasznym wypłoszem bo ma 10 miesiecy, a ostatnie 6 spędziła w boksie schronu, wiec cały świat jest dla niej diziwny i straaaszny. Szczęśliwie z dnia na dzień jest bardziej otwarta, ufna i wesoła - przez pierwsze kilka dni praktycznie nie wychodziła z kąta, w którym ma posłanie, teraz zaczyna biegać po domu - ma już nawet za sobą "pierwsze koty za płoty", czyli rozwalenie paczki trocin, osikanie legitymacji ubezpieczeniowej itp. :grins:

...a ja ostatnio zaczełam się zachwycać urokiem starych powojennych kamienic na tle chmurek :loveu:

Posted

Buuu, ja już po wyjazdach wakacjowych, wpadam, a tu prawie pustki :shake: Co to ma być? Gdzie Hackerek??

Gaja rzeczywiście bardzo ładna, a szczurki spoko, ale nie przepadam za gryzoniami :eviltong: