Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u Lady.Wymiziałam sunieczkę,ale czasu na spacerek nie było,bo zabierałam ze schronu Kudiego,a robiło się już ciemno...
Rozmawiałam o niej z kierownikiem.Sunia jest taka jak zawsze-łagodna,lgnąca do człowieka przytulanka.Wciąż czeka na zabieg,którego do tej pory nie można było przeprowadzić,bo organizowano salkę operacyjna i szpitalik.Prace zostały już zakończone i podobno w najbliższym tygodniu Lady na 100 % będzie miała wycięty ten guz.Oby jak najszybciej, a wtedy może ktoś ją przyjmie-taka łagodną i bezkonfliktową- do BDT...Tak sobie marzę...

Posted

Dziękujemy!:)

Może jakiś dobry,spokojny KTOŚ się odezwie...W jej przypadku najlepszy byłby dom ze starszymi ludźmi,chociaż niunia jest tak łagodna,że dziecku też nie zrobiłaby krzywdy...Ona chce tylko tego,by ją głaskać...

• 3 weeks later...
Posted

Strasznie dawno tu nikogo nie było...:( A Lady Dasza wciąż czeka.
Widziałam ja w ostatnia środę "na żywo",wymiziałam i wyspacerowałam.Takie cudne suczydło i bez szans na lepszy los???:(

Posted

Cavani,Lady Dasza jest w trzecim ,drewnianym boksie -nie przy głównej alejce...Łatwo ją znaleźć...Uda Ci się ją zabrać na spacerek na pewno-jest bardzo,bardzo łagodna.Uwielbia być głaskana,aż mruży oczka ze szczęścia,gdy się ją mizia.:)