jostel5 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Byłam dzisiaj u Lady Daszy.Niunia mieszka teraz w boksie z rudziutką jamniczką i bardzo dobrze się z nią dogaduje.Jest wesoła,na spacerek poszła z wieeelką przyjemnością i bardzo nie chciała wracać do boksu (nienawidzę tych momentów,gdy psa trzeba tam odprowadzić,a on tak strasznie się opiera :( !) Schroniskowy wet powiedział,że z usunięciem tego dużego guza nie będzie problemów,bardziej martwią go te małe,rozsiane po brzuszku. Oby to tylko nie był rak,a istnieje realne podejrzenie,że może być.:( [SIZE="1"]Przepraszam Was,ale musiałam napisać to tak brutalnie wprost,muszę wyrzucić z siebie trochę tych różnych obaw i złych emocji,bo ... :shake: Dzisiejszy wyjazd do schronu dał mi poważnie w kość,wszystko się we mnie trzęsie... Nie robiłam nowych zdjęć,ale zaraz wstawię zdjęcia Muzzego,przecież Lady zupełnie się nie zmieniła.:) Quote
kinga_kinga7 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Dogo07']I co słychać u Lady ?[/QUOTE] ja byłam w środę w schronisku,widziałam Lady,jest taka słodka i kochana,po prostu piękna:loveu: p.kierownik powiedział,że będzie miała zabieg-ale już zapomniałam zapytać kiedy..jest chudziutka,ma takie zapadnięte boczki:-( Ale wierze,że to nic poważnego! Quote
jostel5 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Zabieg Lady - w sobotę.O ile w ogóle będzie można ją operować...:shake: Na razie malutka jest pod obserwacją weta...Będę w schronie w niedzielę,może już coś się do tego czasu wyklaruje. Quote
jostel5 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Nic jeszcze nie wiadomo ,niestety.Może ten tydzień przyniesie wreszcie rozwiązanie.Wet powiedział,że duży guz łatwo da się usunąć,problem jednak polega na tym,czy nie będzie znowu odrastał. Dasza ma dobry humor i naprawdę WYJĄTKOWO lubi się przytulać.:) Quote
jostel5 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Daszeńko śliczna,tęsknisz pewnie za gośćmi...A tu cisza aż dzwoni...:( Quote
kinga_kinga7 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 zaglądam,zaglądam do Daszy:) :) Rozmawiałam dzisiaj z p.kierownikiem.Lady czeka na termin zabiegu.. Quote
lucySxy Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Macie w schronisku szpitalik? mam nadzieje ze wszystko po usuniecia guza bedzie dobrze.. tylko co z tymi malymi? tez beda usuniete? Quote
jostel5 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Niestety,szpitalik jest prowizoryczny...Za to wet dobry i z serduchem.:) Na razie ma Daszy ciachnąć ten duży guz i zrobić badania histopatologiczne-nie wygląda to dobrze,niestety... Quote
zalerek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Z okazji Miesiąca Dobroci dla Zwierząt portal www.animalpedia.pl oraz Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt AZYL w Białej Podlaskiej zapraszają na konkurs dla Internautów pt. "Pupil po przejściach - historie prawdziwe". http://bialapodlaska.schronisko.net/aktualnosci-3574.html Quote
zalerek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Miłośniczka87 napisał(a):Co tam u kochanej Lady:>? Operacja Lady wisi już w powietrzu jeszcze tylko szczegóły związane z terminem ... kwestia kilku dni :) Quote
zalerek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Czekamy ... na operację ... Żeby Lady już była zdrowa ... Quote
kinga_kinga7 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 zalerek napisał(a):Czekamy ... na operację ... Żeby Lady już była zdrowa ... i znalazła wspaniały domek!!!!!!!!!! Quote
Kasia77 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 To Ja cię chociaż wirtualnie pomiziam sunieczko :) Quote
jostel5 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Tak bym chciała,żeby Dasza znalazła chociaż dt...żeby nie musiała siedzieć zimą w schronie,żeby ktoś ją zobaczył i pokochał... Quote
kinga_kinga7 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 jostel5 napisał(a):Tak bym chciała,żeby Dasza znalazła chociaż dt...żeby nie musiała siedzieć zimą w schronie,żeby ktoś ją zobaczył i pokochał... oj ja też bym chciała... Quote
jostel5 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jutro Lady Daszę pomiziam...Chociaż tyle...na razie... Quote
kinga_kinga7 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 poprosiłam Anetkę-anetek100 o zrobienie Lady allegro i było już zapytanie o nią:) allegro Lady http://allegro.pl/piekna-lady-jak-terrier-jamnik-beagle-prosi-o-dom-i1315632789.html Quote
jostel5 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):poprosiłam Anetkę-anetek100 o zrobienie Lady allegro i było już zapytanie o nią:) Ale cudnie!!!:) Quote
Recommended Posts