Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dzisiaj u Lady Daszy.Niunia mieszka teraz w boksie z rudziutką jamniczką i bardzo dobrze się z nią dogaduje.Jest wesoła,na spacerek poszła z wieeelką przyjemnością i bardzo nie chciała wracać do boksu (nienawidzę tych momentów,gdy psa trzeba tam odprowadzić,a on tak strasznie się opiera :( !)
Schroniskowy wet powiedział,że z usunięciem tego dużego guza nie będzie problemów,bardziej martwią go te małe,rozsiane po brzuszku.
Oby to tylko nie był rak,a istnieje realne podejrzenie,że może być.:(

[SIZE="1"]Przepraszam Was,ale musiałam napisać to tak brutalnie wprost,muszę wyrzucić z siebie trochę tych różnych obaw i złych emocji,bo ... :shake: Dzisiejszy wyjazd do schronu dał mi poważnie w kość,wszystko się we mnie trzęsie...

Nie robiłam nowych zdjęć,ale zaraz wstawię zdjęcia Muzzego,przecież Lady zupełnie się nie zmieniła.:)

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']I co słychać u Lady ?[/QUOTE]
ja byłam w środę w schronisku,widziałam Lady,jest taka słodka i kochana,po prostu piękna:loveu: p.kierownik powiedział,że będzie miała zabieg-ale już zapomniałam zapytać kiedy..jest chudziutka,ma takie zapadnięte boczki:-( Ale wierze,że to nic poważnego!

Posted

Zabieg Lady - w sobotę.O ile w ogóle będzie można ją operować...:shake: Na razie malutka jest pod obserwacją weta...Będę w schronie w niedzielę,może już coś się do tego czasu wyklaruje.

Posted

Nic jeszcze nie wiadomo ,niestety.Może ten tydzień przyniesie wreszcie rozwiązanie.Wet powiedział,że duży guz łatwo da się usunąć,problem jednak polega na tym,czy nie będzie znowu odrastał.
Dasza ma dobry humor i naprawdę WYJĄTKOWO lubi się przytulać.:)

Posted

Niestety,szpitalik jest prowizoryczny...Za to wet dobry i z serduchem.:) Na razie ma Daszy ciachnąć ten duży guz i zrobić badania histopatologiczne-nie wygląda to dobrze,niestety...