Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj,Edytkolbn!:) Miło,że trafiłaś do Lady,której domek (choćby tymczasik,ale nie hotelik) jest bardzo potrzebny! Proszę o ogłoszenia dla niej (ja nie umiem...:oops:).
Zaglądaj do Lady!:)

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jostel5']LucySxy-jak znalazłaś Lady?:) Wiem jestem ciekawska,ale to nie wynika ze złej woli.Wzrusza mnie to,że mała zainteresowała sobą tyle wrażliwych osób.:)

ja zaprosiłam LucySxy na wątek Lady:)

Posted

Edytalbn-dziękujemy! :)Tobie i "niezrównanym dziewczynom " ,które zrobiły ogłoszenia.Jeśli zaś chodzi o kontakt-uderzaj do kogo chcesz,byleby tylko jakiś fajny domek ją dojrzał ! Kinga założyła malutkiej wątek,ale ja ją znam "na żywo",wiem ,jaka jest,jak reaguje...Może być do mnie!

Posted

W sobotę Lady - o ile nie będzie komplikacji-zostanie zoperowana...Będzie ją operowało dwóch wetów i ...trzymajcie kciuki,żeby ten guz nadawał się do ciachnięcia! Mam stresik jak licho!:razz:

Posted

jostel5 napisał(a):
W sobotę Lady - o ile nie będzie komplikacji-zostanie zoperowana...Będzie ją operowało dwóch wetów i ...trzymajcie kciuki,żeby ten guz nadawał się do ciachnięcia! Mam stresik jak licho!:razz:

trzymamy kciuki za Lady!! Na pewno będzie dobrze:)

Posted

jostel5 napisał(a):

Trzymamy mocno :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Trzymajcie mocno za Lady,ale pomóżcie też uratować naszą schroniskową Kreskę...
Sunia ma od soboty dt-bezpłatny,ale musimy jej finansować karmę i ew.weta...Suńka jest wielkopsem,może sobie zjeść:),zatem może pomożecie z finansami na żarełko...? Kreska jest śliczna i na pewno niebawem pójdzie do ds,jednak na 2 może 3 miesiące trzeba ją zabezpieczyć...http://www.dogomania.pl/threads/193664-Bia%C5%82a-Podlaska.Kreska-ma-bezp%C5%82atny-dt!-Potrzebne-pieni%C4%85dze-na-karm%C4%99!Ratujcie!/page2?p=15463841#post15463841

Posted

No to jeszcze te kciuki potrzymamy,bo Lady będzie operowana dopiero w środę. Dzisiaj w schronie były trzy sterylki ( w tym-jedna z małymi komplikacjami) i czasu wetom zabrakło... Szczerze mówiąc Lady została wypchnięta z kolejki przez Kreskę,która w przyszłym tygodniu ma jechać do dt w W-ie. Kreskę trzeba było ciachnąć,bo w W-wie drogo...

Lady ciachana będzie później,na razie zostanie wycięty guz (oby tylko był operacyjny!!!)

Posted

Dowiedziałam się dzisiaj,że nasza Lady tak naprawdę ma na imię DASZA i pięknie na to imię reaguje...:) Ładnie,prawda?

Lady Dasza...:) Hmmmm...jak angielsko-rosyjska arystokratka! :)

Jutro będę w schronie,wymiziam i wyspaceruję śliczną,porozmawiam też z wetem.