Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mullinka wita o poranku :loveu:

.... dzisiaj juz sroda (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :placz::placz::placz:

... tez jestem za klonowaniem fajnych domkow ...

moje dwie wczasowiczki maja od dawna ochote na przeprowadzke na wlasna kanape :p

a u nas nadal pelny luz ......................................................:eviltong:

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ewanko a Mullista w asyście szpadelków to gdzie toż to historyczne było:diabloti: diablica jedna :eviltong::eviltong::eviltong:tyle jej pokażę :evil_lol:

a teraz dla porównania dzisiaj 27.10.10 Polly w schronie:

Posted

żeby Polly skorzystała z ogłoszeń Molly to jak ogadnąć że to siostra bo chyba starsza nie? bo koło mordki ma szczecinkę a ...może mama???? bo w schronie mówiłi że ma koło roku ...ale na Mollly też mowiłi że dorosla :)

Posted

super trójeczka (szkoda Dosi ,ma kubraczek to dziewczynka mogłaby się troszeczkę rozruszać ) ,ciekawe czy dzisaijeszy dzień ,do południa :multi::multi:też pozwoli im na takie zabawy na powietrzu,bo u nas rano było biało...:(

Posted

Mollinka tradycyjnie wita o poranku ..... chyba po raz ostatni (?) :loveu::loveu::loveu:

... dzisiaj historyczny dzien i mam nadzieje, ze Mullinka bedzie juz zawsze szczesliwa i radosna u boku swojej Pani :multi::multi::multi:

[quote name='sonia71']
(...) (szkoda Dosi ,ma kubraczek to dziewczynka mogłaby się troszeczkę rozruszać ) ,ciekawe czy dzisaijeszy dzień ,do południa :multi::multi:też pozwoli im na takie zabawy na powietrzu,bo u nas rano było biało...:(

Niestety, kubraczek Dosi jeszcze do nas nie dotarl ... moze dzisiaj(?)... a Dosiunia wcale nie chce biegac, trzesie sie bidulka jak galaretka i po siusianiu galopem wraca do domku.

Posted

mialam grzecznie czekać:diabloti:tak sobie obiecalam...:evil_lol:ale qrka za ch...rę nie mogę się skupić na robocie...a tu na złość czas tak się wlecze...:crazyeye:

coś tam na pewno się ruszy z Mullistą :mad:no bo musi co nie ...czuję przez skórę :razz:

Posted

[quote name='Ewanka']....... ich troje ........................................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

djecia robione 15 min temu

cudne trio:loveu:-wespół w zespół:loveu:aż ...e tam ,chyba nie napiszę:razz::oops:

Posted

:crazyeye::crazyeye:Ewanko -ty jakaś czarodziejka jesteś czy co?masz taki rozgardiasz psiowy :cool3:,ręka w rozsypce:shake: a jeszcze tak bajecznie opracowujesz na szybko dzisiejsze zdjecia:loveu:
powiedz że.... specjalnie szukasz sobie zajęcie bo ...:cool3:też niecierpliwie czekasz ;) a może próbujesz jak najwięcej zapamiętać chwil z wariatkowską Molly bo masz ją w serduchu co?

Posted

sonia71 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye:Ewanko -ty jakaś czarodziejka jesteś czy co?masz taki rozgardiasz psiowy :cool3:,ręka w rozsypce:shake: a jeszcze tak bajecznie opracowujesz na szybko dzisiejsze zdjecia:loveu:
powiedz że.... specjalnie szukasz sobie zajęcie bo ...:cool3:też niecierpliwie czekasz ;) a może próbujesz jak najwięcej zapamiętać chwil z wariatkowską Molly bo masz ją w serduchu co?

ech, dzsiejszy dzien jest wyjatkowy ... :roll:

pierwszy psiak idzie w swiat i do tego najslodsza Mollinka :loveu::loveu::loveu:

... ech, chyba faktycznie szukam sobie zajecia, zeby nie myslec :roll:

... na szczescie oddaje ja z czystym sumieniem, do wspanialego domu ...

ale i tak mi smutno :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[FONT=Georgia]o godzinie 16.00 [/FONT]
[FONT=Georgia]Molly pojechała do DS[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]życzę ci malutka dużo szczęścia !!!!!!![/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]

Posted