Ewanka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Dostalam maila od Halinki - Panci Mollinki - :) [FONT=Georgia]''Witam, Molly ma się bardzo dobrze biega, szaleje na dworku zaczepia większość psiaków i ludzi, chce się z każdym bawić. W domku odnalazła się prawie idealnie jak są wszyscy to chce się bawić,oraz miziać...robi podchody aby móc choć na chwilkę powylegiwać się na wyrkach. Jest pełna życia i wigoru .[/FONT] [FONT=Georgia]a oto kilka fotek z ostatnich 24h...z czasem będzie więcej i lepszej jakości.''[/FONT] Quote
furciaczek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ojjj to szczesliwa slicznotka, fajnie ze trafila na taki domek:loveu: Allegra nie sciagalam, moze ktorys szczeniak ze schronu by sie spodobal?? Quote
Ewanka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='sonia71']dobra wiadomości:multi: to miód na serce psiary co nie Ewanka:loveu: oj, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Quote
Ewanka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 furciaczek napisał(a):Ojjj to szczesliwa slicznotka, fajnie ze trafila na taki domek:loveu: Allegra nie sciagalam, moze ktorys szczeniak ze schronu by sie spodobal?? no pewnie ........ a moze by tam podmienic fotke ??? Quote
sonia71 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 na fotkach widać że panna Molly już się zadomowiła:multi::multi::multi: furciaczek -to dobrze że jej allegro jeszcze leci ,ja małym zrobiłam drugie ale takie proste :oops:ale najważniejsze żeby miały . Quote
sonia71 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 porozliczam dzisiaj Molly -czekam na Ewankę i Jo37,:loveu::loveu: i zmienię tytuł:multi::multi::multi: może coś skapnie schroniskowym bidulkom Polly i Rozi :-(:placz: Quote
jogi Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ja się dołożę tak jak było wcześniej 10zł miesięcznie Quote
sonia71 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='sonia71'] nowy wątek Polly i ich trzeciej siostrzyczki maleńkiej Rozi http://www.dogomania.pl/threads/195475-ZAMOŚĆ-Polly-i-Rozi-ok.6-m-ne-mikrosunie-za-kratami-schronu-szukamy-BDT-dla-Rozi!!!?p=15638733#post15638733 jogi:loveu::loveu::loveu:-dziękuję bardzo za przeniesienie stałej deklaracji z Molly i zapraszam na wątek Polly i Rozi -konto prześlę na PW-bo rozliczenia suń będą na moim. Quote
Jo37 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Czekam na przelew od Mestudio z bazarku. Na razie na koncie Molly jest 40zł . Quote
agada Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jo37 napisał(a):Czekam na przelew od Mestudio z bazarku. Na razie na koncie Molly jest 40zł . Jo37 masz zapchaną skrzyneckę!! Quote
sonia71 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 DLA WSZYSTKICH BYWALCÓW NA WĄTKU ZAMOJSKIEJ MOLLY:stałych deklarowiczów,jednorazowych wpłacających,księgowej, psiej transportowej pielęgniarki ,Opiekunki z DT i jej TŻ, pozostałych ludzi dobrej woli oraz nowej Panci gorące- jak kolor tej mojej letniej lili -DZIĘKUJĘ. Quote
Ewanka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Soniu, to my dziekujemy Tobie, ze zgarnelas malutka Mullinke z niebezpiecznej dla niej ulicy .......... ........ dla Ciebie roza z mojego ogrodu :) Quote
sonia71 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 myślę o Molly:loveu: ,pewnie nie mają czasu kobitki zajęte sobą:lol: Quote
Joodith Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Miłość kwitnie jak Wasze piękne kwiatuszki :) Quote
Ewanka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Joodith']Miłość kwitnie jak Wasze piękne kwiatuszki :)[/QUOTE] Tez mam taka nadzieje ... ale Halinka sie nie odzywa ..... szkoda, jakies nowe fotki by sie przydaly !!! Quote
halinka... Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 witam,Molli ma się świetnie.Dziś byłyśmy u weterynarza,żeby się zaszczepić,ale tylko odrobaczyłyśmy dziewczynkę.łMolinka szaleje w domu i trochę nas podgryza,wysłałyśmy zdjęcia na meila do p.Ewy.Pozdrawiam Halina. Quote
sonia71 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 halinko-Molly to PODGRYZACZ POSPOLITY a pnieważ ma go w serduchach tyle bab to zmieniono nazwę w encyklopedii dogomaniackiej na PODGRYZACZ NADZWYCZAJNY:evil_lol: pozdrawiamy was obie +rodzinne dodatki:multi: Quote
Ewanka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dostałam maila od Halinki i Mulinki :p [FONT=Georgia]Witam serdecznie:)[/FONT] [FONT=Georgia]Właśnie minął tydzień od przeprowadzki Molinki do duzego miasta.[/FONT] [FONT=Georgia]Sunia czuje się rewelacyjnie. Na długich spacerkach chętnie bawi się z sąsiadami a zwłaszcza z podobną do niej roczna sunią. Dziś Molly poznała panią weterynarz, pani doktor stwierdziła że piesek zasługuje na 6. rozwija się prawidłowo, i ma charakter dominatora zarówno zabaw jak i w domu:)[/FONT] [FONT=Georgia]Wczoraj molly cały dzień szalała z naszym wnuczkiem, polowała jak moze mu podkraść smaczne smakołyki, on ją naśladował i ganiał do upadłego. molly zaakceptowała małego filipka i pozostałych członków rodziny,[/FONT] [FONT=Georgia]pilnuje swoich zabawek oraz nocnego posłania, jednak jak tylko ma możliwość korzysta z błogiego lenistwa na mięciutkiej kanapie:)[/FONT] [FONT=Georgia]pozdrawiamy Halinka I Molly[/FONT] Quote
mestudio Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Z bazarku dla Molly wyszło 60 zł, przelałam Jo37 wczoraj bo dopiero bank mi dosłał kartę z kodami, którą zgubiłam. Ni diabła nie mogłam wpłacić w banku Jo37 ze względu na koszmarną pracę i godziny dojazdu do niej. Fajnie, że sunia ma już domek. Quote
sonia71 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 mestudio-bardzo dziękujemy za bazarek ,kwota ta przejdzie na siostrzyczki Molly,-Polly i Rozi które są w schronie i na które zbieramy deklaracje ,jeszcze raz dziękuję. :) Quote
Ewanka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Joodith']Pięknie się zadomowiła :) Wspaniała dziewczynka trafiła do wspaniałej Rodzinki :multi::multi::multi: Quote
Jo37 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Tak jak napisałam na wątku siostrzyczek - przelałam 100 zł na ich konto. Ostatnie rozliczenie - 40 zł z wpłat na Molly oraz 60zł z bazarku Mestudio. I tym samym zamykam konto. Quote
sonia71 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 :loveu:Jo37 dziękuję bardzo za prowadzenie konta Molly. kwota końcowa 100zł. oczywiście zasiliła dzisiaj konto Polly i Rozi. Quote
sonia71 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 a ja sobie przyszłam do Molly i sprawdzam co słychać? Quote
Recommended Posts