Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tola napisał(a):
Byłysmy dzisiaj w schronisku - na wybiegu otwartym jest sunia identyczna jak Molly:-(
Podejrzewam, ze ktos porzucił 2 szczeniaki...
Pamietam taką sytuację, ze ktos pozostawiał kiedys szczeniaki na róznych przystankach...

... nie do wiary ....... coraz mniej lubie ludzi ................................... :(

IVV napisał(a):
szczesciara z ciebie Mollinek ...

i jest tez tam piekny szczeniak colli :(

o, matko .................... collaczek w schronie ???
................. to sa najdelikatniejsze psiaki :(

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
właśnie puściłam przelew na 30zł (wrzesien, pazdziernik, listopad), powinien dzisiaj jeszcze dojsc
raz jeszcze przepraszam za taka zwłokę

dziękujemy sacred PIRANHA :loveu:

Tola napisał(a):
Byłysmy dzisiaj w schronisku - na wybiegu otwartym jest sunia identyczna jak Molly:-(
Podejrzewam, ze ktos porzucił 2 szczeniaki...
Pamietam taką sytuację, ze ktos pozostawiał kiedys szczeniaki na róznych przystankach...

szkoda że z tylu ogłoszeń Molly był tylko jeden telefon bo można by wykorzystać inne i wyciągnąć siostrzyczkę dla konkretnego domku ...szkoda ...:shake:

Posted

IVV napisał(a):
mysle ,ze to bardzo dobry pomysl ,ona nie ma szansy przetrwania w schronie zimy...

moze to kwestia czasu ... przeciez dopiero zaczelismy ja oglaszac, mysle ze jest szansa dla siostrzyczki :)

Posted

IVV napisał(a):
to niech te dwie pannice Molly i Polly wyskakuja na pierwsza

IVV -spokojnie, nie rób nikomu nie potrzebnych złudzeń ,bo ktoś niedokładnie przeczyta posty i wyjdzie że tą drugą psinkę ,którą widziała Tola ,wyciągamy ze schronu i ma szanse na domek:shake:

otóż narazie nie ma :-(

nazwałaś ją już -i właśnie takie imię jej pasuje -ale ja nie podejmę się opieki nad nią ,mam duże tyły u Molly ,bazarkiem uzupełniłam pażdziernik ...i tylko tyle ....jak ktoś zerknie na pierwsze posty to policzy ...co wyszło ...a niestey nie każdego stać ....i co mam zrobić :-( otóż nie mogę nic :-(:-(

tak więc proszę nie wciągajcie mnie w nic nowego -poczekajmy zobaczymy ,allegro poleci jeszcze i może to coś da...ale na spokojnie...

Posted

[quote name='mestudio']Dla Molly będą pieniążki z bazarku roślinnego, ale ciągle czekam na ostatnią wpłatę. Może podajcie mi konto do przesłania pieniążków na pv.

myślę zę trzeba konto księgowej Jo37 ,bo się pogubimy a ona przeleje Ewance wszystkie opłaty .

bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: podaję na PW

[SIZE="3"]EDIT: skończyło się allegro Molly- poprosiłam furciaczek o wznowienie .

Posted

o matko kochana:crazyeye: ... oj Ewanko nie wiesz o co kaman...:cool3: robią casting do reklamy pasy do zębów tej wybielającej :evil_lol:....

nie no muszę editować : [SIZE="3"]nobel dla Ewanki za zdjęcie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

furciaczek -no wiesz ...ja padam na kolana a ty jeszcze "że dodam...":loveu:

Posted

Molly wita o poranku :loveu:

[FONT=Georgia]... wyscig do serca naszej Mullinki rozpoczety :eviltong: :multi: :loveu: [/FONT]

... wczoraj była Pani, zakochala sie w suni i ...

czas pokaze, czy Molly pojedzie do Niej, czy gdzie indziej znajdzie swoje szczescie :cool1:

... kciuki mile widziane ............ :)

Posted

dziewczyny wróciłam wczoraj z urlopu, nie miałam dostępu do neta i dziś zobaczyłam, że przelew za Molly nie wyszedł. Zaraz to naprawię i przeleje kase za ten miesiąc