IVV Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 szczesciara z ciebie Mollinek ... i jest tez tam piekny szczeniak colli :( Quote
Ewanka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Tola napisał(a):Byłysmy dzisiaj w schronisku - na wybiegu otwartym jest sunia identyczna jak Molly:-( Podejrzewam, ze ktos porzucił 2 szczeniaki... Pamietam taką sytuację, ze ktos pozostawiał kiedys szczeniaki na róznych przystankach... ... nie do wiary ....... coraz mniej lubie ludzi ................................... :( IVV napisał(a):szczesciara z ciebie Mollinek ... i jest tez tam piekny szczeniak colli :( o, matko .................... collaczek w schronie ??? ................. to sa najdelikatniejsze psiaki :( Quote
Ewanka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Molly wita cioteczki o poranku :loveu: ... i zyczy dobrego dnia :) Quote
sonia71 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):właśnie puściłam przelew na 30zł (wrzesien, pazdziernik, listopad), powinien dzisiaj jeszcze dojsc raz jeszcze przepraszam za taka zwłokę dziękujemy sacred PIRANHA :loveu: Tola napisał(a):Byłysmy dzisiaj w schronisku - na wybiegu otwartym jest sunia identyczna jak Molly:-( Podejrzewam, ze ktos porzucił 2 szczeniaki... Pamietam taką sytuację, ze ktos pozostawiał kiedys szczeniaki na róznych przystankach... szkoda że z tylu ogłoszeń Molly był tylko jeden telefon bo można by wykorzystać inne i wyciągnąć siostrzyczkę dla konkretnego domku ...szkoda ...:shake: Quote
IVV Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 mysle ,ze to bardzo dobry pomysl ,ona nie ma szansy przetrwania w schronie zimy... Quote
Ewanka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 IVV napisał(a):mysle ,ze to bardzo dobry pomysl ,ona nie ma szansy przetrwania w schronie zimy... moze to kwestia czasu ... przeciez dopiero zaczelismy ja oglaszac, mysle ze jest szansa dla siostrzyczki :) Quote
IVV Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 to niech te dwie pannice Molly i Polly wyskakuja na pierwsza Quote
sonia71 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 IVV napisał(a):to niech te dwie pannice Molly i Polly wyskakuja na pierwsza IVV -spokojnie, nie rób nikomu nie potrzebnych złudzeń ,bo ktoś niedokładnie przeczyta posty i wyjdzie że tą drugą psinkę ,którą widziała Tola ,wyciągamy ze schronu i ma szanse na domek:shake: otóż narazie nie ma :-( nazwałaś ją już -i właśnie takie imię jej pasuje -ale ja nie podejmę się opieki nad nią ,mam duże tyły u Molly ,bazarkiem uzupełniłam pażdziernik ...i tylko tyle ....jak ktoś zerknie na pierwsze posty to policzy ...co wyszło ...a niestey nie każdego stać ....i co mam zrobić :-( otóż nie mogę nic :-(:-( tak więc proszę nie wciągajcie mnie w nic nowego -poczekajmy zobaczymy ,allegro poleci jeszcze i może to coś da...ale na spokojnie... Quote
mestudio Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Dla Molly będą pieniążki z bazarku roślinnego, ale ciągle czekam na ostatnią wpłatę. Może podajcie mi konto do przesłania pieniążków na pv. Quote
Ewanka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Molly wita w niedziele i ... bardzo dziekuje cioteczce metudio za bazarek roslinny :loveu: Quote
sonia71 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='mestudio']Dla Molly będą pieniążki z bazarku roślinnego, ale ciągle czekam na ostatnią wpłatę. Może podajcie mi konto do przesłania pieniążków na pv. myślę zę trzeba konto księgowej Jo37 ,bo się pogubimy a ona przeleje Ewance wszystkie opłaty . bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: podaję na PW [SIZE="3"]EDIT: skończyło się allegro Molly- poprosiłam furciaczek o wznowienie . Quote
Ewanka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 kłótnia czy tylko ......................... dyskusja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Jak wroce ze sklepu to dorzuce do Allegro nowe foteczki :) Quote
sonia71 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 o matko kochana:crazyeye: ... oj Ewanko nie wiesz o co kaman...:cool3: robią casting do reklamy pasy do zębów tej wybielającej :evil_lol:.... nie no muszę editować : [SIZE="3"]nobel dla Ewanki za zdjęcie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: furciaczek -no wiesz ...ja padam na kolana a ty jeszcze "że dodam...":loveu: Quote
IVV Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 HALLOWEEN juz za tydzien:evil_lol: dziewczyny tylko probe generalna maja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sonia71 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 czaruj Mullinka...czaruj a na pewno wyczarujesz ..domek... a może domki :loveu::loveu::loveu: Quote
Ewanka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Molly wita o poranku :loveu: [FONT=Georgia]... wyscig do serca naszej Mullinki rozpoczety :eviltong: :multi: :loveu: [/FONT] ... wczoraj była Pani, zakochala sie w suni i ... czas pokaze, czy Molly pojedzie do Niej, czy gdzie indziej znajdzie swoje szczescie :cool1: ... kciuki mile widziane ............ :) Quote
Jo37 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Umówiłam się dziaj na wizytę przedadopcyjną. Quote
jogi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 dziewczyny wróciłam wczoraj z urlopu, nie miałam dostępu do neta i dziś zobaczyłam, że przelew za Molly nie wyszedł. Zaraz to naprawię i przeleje kase za ten miesiąc Quote
Recommended Posts