KaRa_ Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Uszatek:lol: odpoczynek Tego sie Risa anuczyla od Delty Quote
Medorowa Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ale świetne spotkanko:multi: :multi: :multi: :multi: Ale piekne maleństwo:loveu: :-o :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ale całuśne te wasze psiaki:evil_lol: :evil_lol: , a maleństwo sie tylko przyglada, a potem będzie naśladować:evil_lol: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Maleństwo spoczęło na Tośkowych stopach. Psy znają się na ludziach :lol: Madzia i Medor - Ozzy to jest podrywacz i łamacz serc niewieścich :D Quote
Gosiek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ale miałyście fajny spacerek - świetna fotorelacja :multi: Marysiu... Ty wiesz :mdleje: a link mi sie nie otwiera :-( wyskakuje błąd wczytywania strony :placz: z tymi szmatkami to trzeba uważać faktycznie - Aniu wiesz co? Ja kupiłam szmatkę w "Vision express" - jest niesamowicie delikatna i gładziuteńka. Zero jakichkolwiek pyłków i nadaje sie do czyszczenia delikatnych szkieł :multi: Quote
nathaniel Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::-(no fajnie wszyscy się spotykają a my jesteśmy tu tylko z Tuffciem:shake:i na dodatek Tuffcio krzyczy na Ozzulka , a Was wszędzie tak dużo :razz: No ale dosć zalu :pczekam na wasze fotki;) u mnie będzie z 6 osób, ale się spotykaci nie chcą :( Może chca ale nie przyszli jeszcze (dobra jeden raz to było ) i jak kolki dwa razem z Rambem staliśmy :roll: Quote
KaRa_ Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 A teraz dam ostatnie zdjecia jakie mam;) Następny spacerek proponuje gdzies w lasu marcelinskim:cool3: Quote
Tośka_m Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 O, Marysia i tym razem nie Gończy, tylko Tośka :lol: Wara od mojej piłeczki malutki :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Zdjęcia na coś sie przydały. Przynajmniej wiem, z kim rozmawiam.:evil_lol: (Choć Marysię, to od dawna znałam, z gazet...:cool3:) Quote
Nugatowa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']To ja też zaczynam :lol: Najpierw przedstawienie "aktorów" :) Najmłodsza Risa: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Nie mogę jest przecudna. Marysia jesteś obłędna!:cool3: Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Cóż za myśliwska postawa:-o ,<stójkabodajże, tak:roll: >:loveu: :loveu: Pozycja na żabkę ;) :) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='an3czka']Zdjęcia na coś sie przydały. Przynajmniej wiem, z kim rozmawiam.:evil_lol: (Choć Marysię, to od dawna znałam, z gazet...:cool3:) Ja tam się w gazetach nie pokazuję :p Co najwyżej koleżanki zatrudniam! O! :eviltong: [quote name='Nugatowa']:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Nie mogę jest przecudna. Marysia jesteś obłędna!:cool3: Wooody! Wooody!! Ktoooś tu zemdlał!! :lol: Dziękuję, to miło być czasem o! błędną! :evil_lol: Pozdrawiam :lol: Marysia i Una Quote
an3czka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Ja tam się w gazetach nie pokazuję :p Co najwyżej koleżanki zatrudniam! O! :eviltong: Dobra, dobra:evil_lol: Quote
bigos Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Poznanianki i Poznaniacy pomóżcie!!!!!!!!!!! Kojotek to piesek okolo roku, w schronisku od lutego. Niewielki, około 8-10kg. Bardzo ciekawy świata, bardzo miły i sypatyczny psiak. Znalazł się dziś dla niego szczęśliwy domek. Domek jest w Mińsku Mazowieckim a KOJOTEK w schronisku swarzędzkim/k. Poznania. W związku z czym apelujemy o: POSZUKUJEMY PILNIY TRANSPORT DLA KOJOTKA ZE SWARZĘDZA/EW.POZNANIA DO WARSZAWY!!!!!!!!!!!PROSZĘ O POMOC.BIGOS I KASIA (osoby, które chcą i mogą pomóc proszę o kontak na pw, email lub 600 256 503) Quote
Guciek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 a moze jednak zdecydujecie sie ujawnic fotke metalową? :cool3: Marysiu i inni - naprawde cudne fotki!!!!! :D :D Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Ja chyba się domyślam o co chodzi z fotka metalowa:evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 He he... Pewnych rzeczy nie da się ukryć :cool3: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Tośka_m napisał(a):He he... Pewnych rzeczy nie da się ukryć :cool3: :evil_lol: Ale tutaj sie da:cool3: Quote
KaRa_ Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Dzisiaj odbył się kolejny dogomaniacki spacerek a wzieli w nim udział : dwie spanielki Sara i Nela, moja Delta, seter Risa oraz kilka psiakow zachaczylo o nasz spacer czyli spanielo-jamnik, spaniel, doberman;) Risa zwiedza brzeg Warty Moja Deltusia i znow Risa A teraz spanielki wraz z swoimi wlascicielkami;) Psiaki bawily sie nad woda Nela \A tu z napotkanym spanielko-jamnikiem Quote
Jureja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Fajne te fotki;) :cool1: ale gdzie jest ten cudny dobek? Quote
Dinusia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Jureja napisał(a):Fajne te fotki;) :cool1: ale gdzie jest ten cudny dobek? wlasnie? :) Quote
gośku. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 hehe, widze, że miałyście rudawy spacerek. :lol: zdjecia suepr! Linka, ja już chcę się spotkać, ale kurde sunia moja tą cieczkę dostała, a Duduś natrętny, prawda? :-( Quote
Recommended Posts