KaRa_ Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 .:::Gosia:::. napisał(a):hehe, widze, że miałyście rudawy spacerek. :lol: zdjecia suepr! Jedynie ta moja to odmieniec byl:evil_lol: Quote
Jureja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Dinusia ty też robiłaś jakieś fotki wstawisz je tutaj?;) Quote
gośku. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Kara, ale Delta(?) to taka an zdjeciach wydaje sie bardzo ciemna ruda z dodadkiem brazu! :lol: :cool3: Quote
KaRa_ Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Ok i ostatnia porcja zdjec :diabloti: Delta meczy Rise poskromiona Risa jest wystawiana przy widowni taki saluki biegal w kolo A tutaj idziemy dalej No i oczekiwany mlody sliczny dobek,ktory pasowal do Delty w tym rudym gronie;) Quote
Jureja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='KaRa_TC'] taki saluki biegal w kolo Jest piękny chart:multi: I dobek śliczny:loveu: Quote
Dinusia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jureja, to nie ja robilam fotki tylko marta ;) Quote
Martuś Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Fotki beda, beda, ale dajcie mi troche czasu ;) Quote
Tośka_m Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Widzę, że spacerek w pięknym miejscu :cool3: się udał :multi: Ależ Risa urosła:crazyeye: :crazyeye: Quote
KaRa_ Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Risa jest już równa z Deltą;) Zdjecia nie pokazują jak Risa naprawde wyglada,jaka ma sliczna siersc i jaka jest slodka:loveu: Quote
Jureja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Tośka_m napisał(a):Widzę, że spacerek w pięknym miejscu :cool3: się udał :multi: Ależ Risa urosła:crazyeye: :crazyeye: Mam nadzieję,że na następnym spacerku się zjawisz:cool3: .Risa z przyjemniością poszalałaby z Ozzym:p . Quote
Tośka_m Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Mam nadzieję,że na następnym spacerku się zjawisz:cool3: Ja też żywię taką nadzieję :cool3: Choć jakoś mnie specjalnie nie cieszy perspektywa porzucenia łąk i lasów i powrót do Poznania :roll: Risa z przyjemniością poszalałaby z Ozzym:p . I z wzajemnością :grins: Quote
KaRa_ Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 To trzeba będzie jakiś spacerek zorganizowac:cool3: Quote
Zorlis Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Album z dzisiejszego spacerku na Cytadeli :) Quote
KaRa_ Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Dzisiaj taka śliczna pogoda w Poznaniu,że oczywiście musiał odbyć się spacerek dogomaniacki nad Wartą;) Amon i Delta w tym samym składzie Aris Który z chłopców jest większy?:lol: Tak spacerowaliśmy Ktoś próbuje zatrzymać smycze:evil_lol: Dzielny pływak:lol: i zaczeły się wariacje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Amon gora Walka sie wyrownala A teraz Delta ruszyla do przodu Rywal pokonany:evil_lol: Kolejny atak Amona C.D.N Quote
KaRa_ Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Smyczki się platają ATAK Połykamy głowe Pokazujemy ząbki i języczki Czas na popitke i znów bawimy się to dopiero paszcza C.D.N Quote
AnTu Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 super fotki:) marta jak policzek?? spuchl?? Quote
bigos Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Z przyczyn technicznych (praca, rodzice) nie mogłam uczestniczyć w tych hulankach i swawolach. Ale jutro będę z Toską (wyżełkiem szorstkiem) na Cytadeli:cool3: Jest ktoś chętny??????????????????? Quote
KaRa_ Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 bigos napisał(a):Z przyczyn technicznych (praca, rodzice) nie mogłam uczestniczyć w tych hulankach i swawolach. Ale jutro będę z Toską (wyżełkiem szorstkiem) na Cytadeli:cool3: Jest ktoś chętny??????????????????? A o ktorej bedziecie??;) Moze uda mi sie namowic Jureje i sie tez przejedziemy bo sama tak daleko z Delta napewno nie pojade:lol: Quote
bigos Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 KaRa_TC napisał(a):A o ktorej bedziecie??;) Moze uda mi sie namowic Jureje i sie tez przejedziemy bo sama tak daleko z Delta napewno nie pojade:lol: Myślę, że koło południa:roll: Quote
Zorlis Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Mogę się dołączyć? Kocham wyżły i wszystko co wyżłowate ;) Kara- świetne foty :D A maluchowi spacer się bardzo podobał, a po nim spał jak zabity przez dobre 3 godziny :) Quote
bigos Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Zorlis napisał(a):Mogę się dołączyć? Kocham wyżły i wszystko co wyżłowate ;) Kara- świetne foty :D A maluchowi spacer się bardzo podobał, a po nim spał jak zabity przez dobre 3 godziny :) Pewnie, zapraszam:loveu::loveu: Quote
AnTu Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ja sie stawiam jutro na cytadeli z amonkiem:) to o ktorej?? Quote
Recommended Posts