Marysia_i_gończy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a):Marysiu, wklepałam w googlach Twoje nazwisko. Weszłam w pierwszy link. Padłam. I nie mogę wstać z podłogi... :crazyeye: Daj spokój! Muszę skasować te starocie!! :shake: To wstyd wieszać do pod własnym nazwiskiem :shake: Jak chcesz naprawdę paść to zajrzyj tutaj: http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=6949 :razz: Quote
KaRa_ Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 A ja czekam na zdjecia Delty zrobione przez Marysie:razz: Quote
Dinusia Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Marysia i Gończy ja tez chce takie ladne fotki mojej Neli :) Ps.zapraszam do mojej Galerii ;) wiekszosc fotek w prawdzie robil moj tata ale sa naprawde niezle ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25689&highlight=Fantazja Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 KaRa_TC napisał(a):A ja czekam na zdjecia Delty zrobione przez Marysie:razz: Kiedy Delta nie chciała współpracować :mad: Ciągle się tylko tuliła i pieścić chciała :mad: ;) ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:Marysiu ,masz mnie na sumieniu :razz: Skoro piszesz, to znaczy, że przeżyłaś ;) Quote
KaRa_ Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Ale jaszczur z niej:lol: :lol: :lol: Świetna fota:lol: Tym tuleniem to az mi Delta wstyd robia:oops: Quote
sunrise Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 no i po co mi to było? zachęcona przez was weszłam na tę stronkę gdzie są zdjęcia Marysi /i innych też.../ i teraz już chyba nie żyję. umarłam z zachwytu. PRZEPIĘKNE!!! Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Sunrise - ja leżę na podłodze i kwiczę z zachwytu i troszkę z zazdrości :evil_lol: Quote
Jureja Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Hura!! :multi: załapałam się na zdjęcie!! :multi: :multi: No załapałaś się nawet na dwa zdjęcia;) : Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 No i ostatnia "dramatis persona" - Bigos: Bigos pogięty :D bo goniony przez strasznego Ozzulca :D Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Jureja napisał(a):No załapałaś się nawet na dwa zdjęcia;) :multi: :multi: :multi: :multi: Dziękuję :buzi: sunrise, Tośka, przesadzacie :oops: To takie tam amatorskie wprawki do tematu :oops: Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 I tu zaraz KaRa by fajtnęła pociągnięta przez szaloną Deltę :evil_lol: To takie tam amatorskie wprawki do tematu :oops: No nie załamuj mnie kobieto. Amatorskie wprawki do tematu to mam ja :cool3: Quote
Jureja Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: Dziękuję :buzi: To ja dziękuje za piekne fotki Risy:p .czy mogę je dać na galerie w Seterkowie? To takie tam amatorskie wprawki do tematu :oops: Hmmm:lol: :evil_lol: ja bym tak tego nie określiła.... Quote
bigos Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 KaRa_TC napisał(a):Są o 12pikseli za duże:cool3: Ozzy zazdrościł jajeczek:lol: C.D.N :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sunrise Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: sunrise, Tośka, przesadzacie :oops: To takie tam amatorskie wprawki do tematu :oops: taaaa.... a świstak siedzi i zawija... te zdjęcia na stronie fotografów przyrody to też wprawki? Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Przegapiłam jeszcze jedną Risę Ozzy z Bigosem: oddawaj tego kija! Ani mi się śni! Pokój (choć Ozzy pyskuje) :cool3: Quote
bigos Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):No i ostatnia "dramatis persona" - Bigos: Bigos pogięty :D bo goniony przez strasznego Ozzulca :D Kurcze, ale mam przystojniaczka. Marysiu, dziękuję:multi: Quote
bigos Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Ozzy z Bigosem: oddawaj tego kija! Ani mi się śni! Pokój (choć Ozzy pyskuje) :cool3: Siedzę przy komputerze i sama się do siebie śmieję, jak czytam te podpisy (a może to wina piwka, które sączę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Jureja napisał(a):To ja dziękuje za piekne fotki Risy:p .czy mogę je dać na galerie w Seterkowie? Marysia_i_gończy napisał(a):Możesz umieścić, ale proszę na PW link do zdjęć, oki? :) ileśtam znaków Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 To jest to, w czym rudzielec jest najlepszy - darcie się na starszych i większych :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 To teraz Ozzy z Deltą: Dogonię Cię! Złapię i zjem! Może i mnie dogonisz, ale zjeść to się nie dam! Taaaa, spróbuj tylko wyjść z tej wody... :mad: Quote
Recommended Posts