Marta i Wika Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Zwróćcie uwagę na tuman piachu za szaloną Deltą i fakt, że o mało nie zostałam stratowana ;-) Potem piach miałam wszędzie - w zębach, włosach, oczach, za koszulą, w majtkach :diabloti: Quote
Tośka_m Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Marta i Wika napisał(a):Zwróćcie uwagę na tuman piachu za szaloną Deltą i fakt, że o mało nie zostałam stratowana ;-) Potem piach miałam wszędzie - w zębach, włosach, oczach, za koszulą, w majtkach :diabloti: Miałaś pecha znajdować się dokładnie w miejscu największej rozróby :D W matkach? Hahahaha :lol: Quote
KaRa_ Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Poprostu Delta lubi po sobie zostawiać jakiś ślad:p Delta zabawy Skacząca Risa Wika Slalom Ozziego KONIEC:p Quote
Zorlis Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Odgrzewam ;) Dzisiejszy spacer Arisa i Figi... Fot mało, bo jakoś wyraźnie nie mój dzień na focenie, albo za ciemno, albo za jasno...;) Quote
Molli Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 2 marca 2011r. w okolicach Poznania zaginęła Dori - 2 letnia suczka w typie Labradora. Link do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/203986-Zagin%C4%99%C5%82a-2-letnia-Labradorka-okolice-Poznania DZIŚ MOŻE BYĆ WSZĘDZIE !!! Quote
AgnesB. Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 my chętnie czyli 23 lata + 3,5 roku Flata :) Quote
Recommended Posts