Iza i Fidel Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 No tak,Kicia przyszla na glskanko i koniec pisania . Dobrej nocy panciom i pieskom :bye::hand: Quote
mar....ka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Iza piszesz, że w grudniu masz najwiecej pracy. Może Ty kochana Mikołajem jesteś:evil_lol: Mam przeczucie, ze ta ranka Fidzia to nic poważnego. Tak sobie dedukuję, że jak to go bolało, to może faktycznie sobie cos zrobił. Mocz to inna sprawa, możliwe zapalenie całego układu, ale jest szansa na znalezienie jąderka:multi: Boks znajomych, swoja drogą o imieniu Boks:diabloti: , miała raka skóry - na głowie- nic go nie bolało. Na szczęście nowotwór nie był złośliwy. Quote
Iza i Fidel Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='majoka']Iza piszesz, że w grudniu masz najwiecej pracy. Może Ty kochana Mikołajem jesteś:evil_lol: Wreszcie ktos mnie rozszyfrowal :lol: Mam przeczucie, ze ta ranka Fidzia to nic poważnego. Tak sobie dedukuję, że jak to go bolało, to może faktycznie sobie cos zrobił. Mocz to inna sprawa, możliwe zapalenie całego układu, ale jest szansa na znalezienie jąderka:multi: Boks znajomych, swoja drogą o imieniu Boks:diabloti: , miała raka skóry - na głowie- nic go nie bolało. Na szczęście nowotwór nie był złośliwy. Tak moze byc.Slyszalam juz,ze nowotwor nie boli.Dzis zerknelam Fidziowi na podwozie jak mylam mu lapki i cos to inaczej wyglada.Nie wiem jak dokladnie ,bo czort nie da zobaczyc.Poczekam,az sie polozy do dzemki. Quote
Imbirka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 jaki z niego wstydliwy chłopak:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, na całe szczęście Imbir da się przewlec na lewą stronę:evil_lol: Quote
lula Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 hej, hej :) jak tam chorowitek? pozdrawiamy, całujemy i życzymy szybkiego powrotu do formy Quote
Medorowa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cześć:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I jak Fidel???? Quote
Iza i Fidel Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Kochane bokseromaniaczki,pomozcie naszemu Felkowi !!! Pomozcie mu znalezc dom !! On znow go szuka :crazyeye: Felek,ktorego wyciagnelam ze schroniska w Legnicy znow szuka domu!! Wydawalo sie,ze trafil do wspanialych ludzi,bokseromaniakow (mieli wczesniej boksera),ze bedzie mu tam dobrze....Na poczatku bylo dobrze.Felek zmienil sie nie do poznania,wypieknial,nabral ciala. Zobaczcie jak jest teraz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26427 Felek to wspanialy pies !! Boszz,dlaczego nie jestem jasnowidzem?? Dlaczego ci ludzie robia taka krzywde temu wspanialemu psu??:-(:-(:-( Dzis jest pop...dzien. 1.pojechalam z zuzia moja na egzamin karate.Nie bylo egzaminu i nikt laskawie mnie o tym nie poinformowal.W plecy kasa na paliwo i czas. 2.emir olala nas,zbieraczy podpisow pod petycja . 3.Felek,kochany Felek...... Jest swiatelko jednak-moj Fidziu nie mial narkozy !! Nie bylo potrzeby !!! Ranka sie goi powolutku,siurek jest piekny,bez ropki !!!:multi::multi: W poniedzialek raz jeszcze badanie moczu. Acha,zapomnialam napisac,ze Fidel od paru dni smierdzi jak stara sciera -autentycznie !! Z paszczy jedzie,z oczy wali-bleee !! Wet mowi,zeby mu paszczaka umyc nizoralem,bo to jakas infekcja grzybicza.Mozna uzyc tabletek zamiast szamponu,ale one rozwalaja watrobe.Kupimy wiec nizoral.Panstwo uzywaja ,to i pies tez musi :) Quote
Medorowa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dobrze, że z Fidelem już jest lepiej:multi: :multi: A o Felku jak przeczytałam, to aż...:angryy: :shake: Quote
Kate I Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Fidzio, jak dobrze, że zdrowiejesz... TAK DALEJ CHŁOPIE :) Trzymajcie się dalej, szoruj psiaka tym Nizoralem... Widocznie do przedświątecznych porządków psa też trzeba podciągnąć :D /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ a z Felkiem smutna sprawa... Quote
Imbirka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 hehehe, Imbir jak do mnie trafił to co tydzień też był szorowany nizoralkiem:cool3: :evil_lol: dopuki stan skóry i sierściuchy się nie popraił Quote
tygra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 cześć dziewczyny i chłopaki, na też kiedyś szorowałąm nizoralem Brendę :) Quote
Iza i Fidel Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 o prosze ! Wszyscy maja doswiadczenia z nizoralem ! Pisac mi tu szybko jak to zrobic? Wet powiedzial,aby Fidzia mordeczke , zmarszczki wysmarowac i wziasc na krotki spacer.Potem zmyc.Hmm,jak zmyc? Do miski czy pod kran nie ma mowy-Fidel nie da ! Kurcze,jak to robiliscie?? No i wet powiedzial,ze 2x dziennie trza to robic.... Quote
leemonca Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ha,ha,ha, a ja nie wiem co to Nizoral :cool3: dzieńdoberek :bye: Quote
Iza i Fidel Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 leemonca napisał(a):ha,ha,ha, a ja nie wiem co to Nizoral :cool3: dzieńdoberek :bye: nie gadaj !! Ponoc wiecej jak polowa spoleczenstwa ma lupiez.Albo nie masz albo uzywasz czegos innego.Jak to drugie to czego??? Chyba u Imbira bylo napisane ,ze w Wawie i na Slasku dzis padalo(snieg+deszcz).Kochane,u nas bylo pieknie !! Wiosna w rozkwicie !! Szlam w tshircie i jesienne kurtce.Zagotowalam sie.A na ogrodzie kielkuja mi irysy :D Jutro,jak nie zapomne to zrobie im zdjecie. Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Iza i Fidel napisał(a): Chyba u Imbira bylo napisane ,ze w Wawie i na Slasku dzis padalo(snieg+deszcz).Kochane,u nas bylo pieknie !! Wiosna w rozkwicie !! Szlam w tshircie i jesienne kurtce.Zagotowalam sie.A na ogrodzie kielkuja mi irysy :D Jutro,jak nie zapomne to zrobie im zdjecie. Dementuję... Na śląsku - piękne słońce cały dzień :p Quote
Iza i Fidel Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Dzis mamy porzadkowy dzien.Fidela trza wymyc nizoralem :D Napiszcie prosze,Julka ,jak to robilyscie???? Pies nie zlizywal szamponu? Ile trzymalyscie ten szampon na psie?? A potem jak splukiwalyscie,pod prysznicem czy normalne wycieranie? Quote
e.v.a Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Iza i Fidel napisał(a):Dzis mamy porzadkowy dzien.Fidela trza wymyc nizoralem :D Napiszcie prosze,Julka ,jak to robilyscie???? Pies nie zlizywal szamponu? Ile trzymalyscie ten szampon na psie?? A potem jak splukiwalyscie,pod prysznicem czy normalne wycieranie? mysle ze zlizywanie szamponu jest nie uniknione:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc:multi: Quote
Wyjątek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 jak to dobrze że moje ręce nigdy nizoralu nie trzymały :D Niestety gorzej, ze w związku z tym Ci nie pomogę... Quote
Imbirka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Iza ja swojego diabła kąpałam całego i starałam się żeby tą pianę miał na sobie 5min. (tak jak w ulotce) i później tylko spłukiwałam. Później zaczęłam stosować Nizopol z Polfy-Łódź, ma takie same właściwości jak nizoral, a znacznie tańszy, wkońcu miałam sporą powierzchnię do szorowania (trzeba dobrze wcierać):evil_lol::cool3: Quote
Iza i Fidel Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Julka,a dlaczego Ty Imbira calego szorowalas? Co on mial? Grzybice czy co? Fidel ma ponoc cos z zmarszczkach na mordce.Nie wyszorowalam go dzis,bo czekalam ,az odpiszesz.Nie wiedzialam jak sie za to zabrac.I dalej nie wiem:( Musze obmyslic chytry plan :evil_lol: Poki co mam zdjecia:multi: Wieczorem,kiedy Kicia zabiera sie do spania to Fidel pragnie sie z nia bawic. Najpierw musi ja jednak obudzic co nie jest wcale latwe.Jak juz to zrobic to zabawa sie rozkreca dosc szybko. Fidelku co masz dobrego do jedzenia? No ... juz pojadlem... Teraz Kicia moze zjesc z Fidelowej miseczki obudz sie !! Kicia pobudka !! Czas na wazenie ! Po co budzic jak na spiaco tez mozna :) Pieknej niedzieli Wam zycze !:hand: Quote
Medorowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Iza, jak patrzę na te zdjecia, to jestem naprawdę w ogromnym szoku:-o :-o :multi: Ciekawe czy Medoruś by tak zaakceptował koteccka w swoim domku:loveu: Quote
Recommended Posts