Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmusilyscie mnie do zrzutki zdjec.Bede Wam je dozowac jak dobry trunek :P

Najpierw Fidel pilnuje choinki.Na probe,czy przetrwaja powiesilismy kilka bombek.

Niestety choinka musiala zostac przeniesiona do przedpokoju,bo Kicia usilnie probowala sie wpasowac na sam czubek.

A tu juz fotki w szelkach.Sa one odblaskowe,a zdjecia robilam z lampa ,wiec swiecily.
Najpierw przod:

No i bok:

To sa te szelki:
http://www.krakvet.pl/product_info.php?cPath=23_44_133&products_id=2377

Posted

[quote name='DORRAG']Fajne te szeleczki:loveu:

A ja planuję kupić w taki wzorek :cool3:

Autentycznie mialam te zamowic,ale w chwili obecnej ich nie bylo w magazynie,a mnie zalezalo na czasie.Normalnie krakvet ma od 2-5 dni na dostawe.Mnie obiecali ,ze dostane na drugi dzien,dlatego musialam szybko decydowac.Super sa te w lapki !

wszystkiego najlepszego wszystkim w Nowym 2007 Roku !!!

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Autentycznie mialam te zamowic,ale w chwili obecnej ich nie bylo w magazynie,a mnie zalezalo na czasie.Normalnie krakvet ma od 2-5 dni na dostawe.Mnie obiecali ,ze dostane na drugi dzien,dlatego musialam szybko decydowac.Super sa te w lapki !

No widzisz mamy podobne gusta:evil_lol: ja zamówiłam właśnie w krakvecie jakiś czas temu w ten sam wzorek obrożę, ale właśnie nie było w magazynie i wziełam inny wzór, ale szelki muszą być w łapki:cool3: . Jak dostane wypłate to je planuje zamówić tylko muszę Fionę dokładnie zmierzyć ale myśle że rozmar L by pasował.

Posted

[quote name='Imbir1']no nie, Iza, Ja myślałam, ze ja tutaj zastanę mnuuuuuuustwo foteczek Fidelka a tu tylko tyle?:mad::cool3:

Dzieńdobry w nowym roku:multi:

Bo zachorowalam :( W Sylwestra lalo mi sie z nosa,meczyl kaszel,oskrzela bolaly....Ponoc organizm oczyszcza sie z nikotyny i wszelkich syfow po paleniu papierosow.Pisalam,ze od 5 tyg. nie pale?
Mialam podly humor i nawet nie poszlam z rodzinka popatrzec na sztuczne ognie.
Fidel za to chcial isc ! Taaak,pierwszy stal przy drzwiach.Nie pozwolilam mu,bo balam sie o ten huk.Malo jajka nie zniosl.Gdzie jest jakas rozruba ,halas,krzyki to on pierwszy !!
Fotki mam,ale szlag mnie trafia jak mam robic tym aparatem.Kiedys nie byl zly,choc od zawsze nieporeczny,duzy....Moj maz jest z niego zadowolony,ale mnie"rosnie apetyt w miare jedzenia".
Chce inny,z lepszymi parametrami,mniejszy ! Planuje kupic taki np.na Dzien Kobiet :cool3:

Jednak jak sie nie ma co sie lubi,to sie lubi co sie ma.Oto fotki:

Kot w wiezieniu.Jak go wyciagnac ?

"wylaz tchorzu !!"

Boj sie kto moze-NADCHODZE !! ;)

Po swiatecznym obzarstwie zasluzony odpoczynek

tak w ogole to pies mial nie lezec na naszych nowych sofach....

Nie mam wiecej zdjec:(
Moze pokaze Wam pierozki,ktore bardzo nam wszystkim smakowaly?
Przepis na nie uslyszalam stojac przed Swietami w olbrzymiej kolejce w auchan.Pyszne byly...:)

Posted

SŁODKA TA PSINA I WIDAĆ ŻE O NIĄ DBACIE BARDZO BARDZO. JA MAM SĄSIADÓW KTÓZRY WYCHUDZAJĄ
BOKSERY . GDY POPATRZAŁAM NA TE ZDJĘCIA ZANIEMÓWIŁAM !~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p

Posted

zuzka7 napisał(a):
SŁODKA TA PSINA I WIDAĆ ŻE O NIĄ DBACIE BARDZO BARDZO. JA MAM SĄSIADÓW KTÓZRY WYCHUDZAJĄ
BOKSERY . GDY POPATRZAŁAM NA TE ZDJĘCIA ZANIEMÓWIŁAM !~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p

Ciesze sie,ze Ci sie Fidel podoba :)
Hmm,no dbamy jak o kazdego czlonka rodziny.
A co Ty masz za sasiadow????
Te ich boksery musza byc bardzo wychudzone jak zaniemowilas na widok normalnego w sumie Fidzia.Napisz cos o tych sasiadach i ich psach

Posted

[quote name='Iza i Fidel']
Fidel za to chcial isc ! Taaak,pierwszy stal przy drzwiach.Nie pozwolilam mu,bo balam sie o ten huk.Malo jajka nie zniosl.Gdzie jest jakas rozruba ,halas,krzyki to on pierwszy !!

A już myślałam, że się drugie jojko Fidzia znalazł:eviltong::diabloti:

Fotki psio-kocich zapasów ekstra:multi:, a czy przepis na te pyszne pierożki to można prosić?

Posted

Imbir1 napisał(a):
A już myślałam, że się drugie jojko Fidzia znalazł:eviltong::diabloti:

A jak czytałam to co Iza napisała, to też w tym miejscu pomyślałam o zaginionym jajku Fidzia :D :D :D