Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
Iza i Fidel Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia ! Niech światłość,którą przynosi Chrystus pomoże pokonać wszelkie trudności i da siłę dla tworzenia dobra ! życzy Iza z rodzinką,Fidelkiem i Kicią Quote
mateuszek3 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 siostra w mailach prosila zeby napisac tutaj...... ze z psiakiem jest wszystko ok..... wraca do PL 28-go...... i jak wroci to powiem zeby napisala wszystko itd..... tutaj nie wiem co ma na mysli piszac ze bedzie ok.... (albo zostanie albo zabierze psiaka do siebie) Wesołych Świąt :) Quote
Imbirka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Gdy Mikołaj wychodzi z mroku, A blask choinki bije z cienia, Najpiękniejszy dzień tego roku W żywą prawdę się zamienia. Prezenty są dla Ciebie w worku, Ja Ci składam ciepłe życzenia, I oby bałwan na podwórku Nie nosił Twojego imienia!;) Quote
goldenka245 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hej Iza!!:multi: Ale nas tu dawno nie było:oops: Wesołcyh Świąt życzymy z całego naszego serducha :) a raczej dwóch ;-) Quote
DORRAG Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Cudownych, białych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych Świąt upływających we wspaniałej atmosferze, życzy Mira i Fionula Quote
Iza i Fidel Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Pieknie dziekujemy wszystkim za zyczenia !!:loveu: Mateusz,Tobie odpisalam w watku Felka.:mad: Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007 Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Izunia, a co WY tak bez wieści przepadliście? Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jeszcze świętują. Zjawią się po Nowym Roku :cool3: Quote
mar....ka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Poszli się sniegu najeśc i znikneli. Pewnie całą okolicę wyliżą. Super foteczka: Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Są, żyją, po dogo przelecieli, ale do siebie nie wpadli :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Iza i Fidel Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Kate I Luka napisał(a):Są, żyją, po dogo przelecieli, ale do siebie nie wpadli :cool3: :cool3: :cool3: Kochani,ja w pracy,a nie obijam sie jak coniektorzy ;) Sniegu z checia bysmy polizali,ale gardla nas bola ,buuu:-( Fidziu na szczescie ma sie dobrze,Kitka tez:multi: Tylko szelki nam sie dzis rozwalily i musialam szukac nowych. Te kupilam na allegro,ale juz ich nie ma. Zamowilam nowe w krakvecie,z Rogza.Ciekawe jakie beda. Jutro maja juz byc.Przywioze wieczorem z pracy i jak bede czuc sie na silach to cykne fotki. Tak w ogole to mam nowe fotki,ale juz spie i sily nie mam ich wstawiac. W Sylwka sie postaram. Quote
DORRAG Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cześć :multi: Widzę że kupujesz szeleczki z rogza ja też chciałabym kupić mojej Fionie, więc jak Ci już przyjdą do domu to zrób foteczki to pooglądam i może sie zdecyduję...A jaki wzorek:cool3: Quote
tygra Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ja mam konia pociągowego i w szeleczkach Tygrunia przeciąga mnie po całej okolicy aż mi się buty od hamowania starły i ręce wyciągnęły Quote
Imbirka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Iza, my mamy Trixie, a nie rogza. Codziło mi żeby były wyściełane w środku, a rogz takich nie ma, a i trixie mają troche inny kształ, coś takiego jak ma teraz Hakerek Quote
Iza i Fidel Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Czesc wszystkim ! Mamy szeleczki i juz zaliczylismy dlugi spacer w nich. Hmm,jak to w szelkach-ciagniecie mniejsze niz na pasku,ale jednak jest.Na dodatek zlapal mrozik i kilka razy o malo co nie wybilam sobie zebow.W wiekszosci spaceru Fidel biegal luzem,wiec nie bylo tak zle. Nad stawem musielismy go zapiac,bo chcial przywitac sie z labedziami. Przy brzegu scial mroz,ale dalej byla woda i moj glupol moglby problemu narobic,bo z pewnoscia by pomknal do labedzi. No to fotorelacja.Co prawda z komorki,ale jest :) Nasze stare szelki: a to dzisiejszy kangurek w nowych szelkach: Nad stawem pochodzilismy troche po lodzie: ajajajjjj,łabedzie !!! Prawie zbiorowka :) a to co??? Kochani,przypomnialam sobie ,ze mam jeszcze fotki w aparacie. Kuruje sie w domku,nie ide nigdzie na Sylwka,to postaram sie powklejac fotki.Jak wrocicie skacowani przed kompy,to zajrzyjcie do nas :) Na koniec fotka pt"Oko w oko z karpiem" Quote
Kate I Luka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Iza i Fidel'] Na koniec fotka pt"Oko w oko z karpiem" ale fajne :) Gastek karpii nie widział jeszcze, chyba, że u poprzednich właścicieli, nie wiem. Ale za to mój poprzeni pies, kundelek, bał się nawet do łazienki wejść jak karpie w wannie pływały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Iza, zrób Fidziowi lepsze zdjęcie w nowych szeleczkach bo nawet nie mogę się rozeznać co to za wzór:cool3: a tak wogóle to jak się sprawują? Quote
DORRAG Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Imbir1 napisał(a):Iza, zrób Fidziowi lepsze zdjęcie w nowych szeleczkach bo nawet nie mogę się rozeznać co to za wzór:cool3: a tak wogóle to jak się sprawują? No ja też bym poprosiła o bliższe fotki szeleczek:oops: Quote
Medorowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ja też bym chciała zobaczyć dokładniej szeleczki:multi: :multi: :p Szczęśliwego Nowego Roku:multi: Quote
Recommended Posts