zuzolandia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A CIO TUTAJ TAK CICHOOOOOOOOOOOO?????????????????? Przyszlam posprzatc coby mchem i kurzem nie zarosla Fidziowa galeryja !!!!!!!!!!!! Quote
Imbirka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 przyszłam się pochwalić, ze upiekłam ciasteczka, ale cosik chyba spieprzyłam:roll::oops: Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Imbir1 napisał(a):przyszłam się pochwalić, ze upiekłam ciasteczka, ale cosik chyba spieprzyłam:roll::oops: a ja przyszlam za nia zeby ja wysmiac no wiec wysmiewam cie Bimbrowa hahahahahaha :evil_lol: witanko:multi::multi::multi: Quote
Iza i Fidel Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 zuzolandia napisał(a):A CIO TUTAJ TAK CICHOOOOOOOOOOOO?????????????????? Przyszlam posprzatc coby mchem i kurzem nie zarosla Fidziowa galeryja !!!!!!!!!!!! Dziekuje dobra kobieto :):loveu: Jakos tak czasu brak na neta... Quote
Iza i Fidel Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Imbir1 napisał(a):przyszłam się pochwalić, ze upiekłam ciasteczka, ale cosik chyba spieprzyłam:roll::oops: Tzn pieprzu za duzo? Bo nie mam pojecia jak je jeszcze mozna spieprzyc :roll::evil_lol: No i co z nimi? Quote
Medorowa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Kuku Fidelowa:loveu: Idziemy jutro na spacer:cool3: Quote
Akadna Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Cześc i czołem po raz 1-szy i napewno nie ostatni:) Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:cool: Quote
zuzolandia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 a fotki spacerkowe gdzie ??????????????o tu tak cicho ??????????????? Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Tzn pieprzu za duzo? Bo nie mam pojecia jak je jeszcze mozna spieprzyc :roll::evil_lol: No i co z nimi? no przepieprzyłam:roll::oops: ale jak kilka dni poleżały, to już ich prawie nie ma, jakoś po odleżeniu zmieniły smak i są teraz pychotka:lol: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 kaj zes jest Fidelkowo ??????????????????????????? Quote
Iza i Fidel Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Werka ,ale masz swietny avatarek :loveu: Rybki moje kochane.Jestem tu na chwile.Rozne wydarzenia m.in.rodzinne spowodowaly,ze mam malo czasu i (wstyd sie przyznac) checi na kompa.Czeka mnie kilka wizyt u lekarza.Przyszlosc jawi sie pozytywnie,ale wymaga to pracy.Dlatego mnie tu nie bedzie. Zwierza czuja sie dobrze.Fidelek byl juz na spacerku w nowym ubranku.Nie protestowal,ale z butami napewno bedziemy mieli przeprawe:evil_lol: W ten weekend wyjezdzamy z mezem do Czech,do hotelu Harrachovka ,zeby sie odstresowac :cool3: Pies i kot zostaja pod opieka naszych dzieci i moich rodzicow.Nie lubie powierzac zwierzat komus obcemu,ale to tylko 2 dni. Madzia,glowka do gory ! Jak to napisal ktos u Ciebie-jestesmy poki co bezpieczni na drodze:lol: Sorki,ale bardzo mi sie to spodobalo:evil_lol: Quote
Akadna Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dzięki Fidelowa:) Pozdrawiamy Was :kiss_2: ~~BMW~~ Quote
Kate I Luka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Hej zabiegana Izabello :) Wracaj po weekendzie z mężem sam na sam odstresowana ;) Quote
Medorowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Iza i Fidel napisał(a): Madzia,glowka do gory ! Jak to napisal ktos u Ciebie-jestesmy poki co bezpieczni na drodze:lol: Sorki,ale bardzo mi sie to spodobalo:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Izabelo, tym to ja się w ogóle nie przejmuje;) Miłego wypoczynku i odezwij się jak wrócisz:p:p Quote
Iza i Fidel Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 czy ktos nas jeszcze pamieta....? Fidelek w nowym ubranku na nowym sniegu:) A tu sobie spimy Quote
zuzolandia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 jenyyyyyyyyyyyyyyyy Fidelkowaaa !!!!!!!!!!!!!! pokazuj sie czesciej nooooo;-) takie przerwy szkodza zdrowiu !!!!! buzioleeeeeeeeeeeeee Quote
Akadna Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Fidelek muach:kiss_2: Sunia muach :loveu: nie ma to jak boksery :) Quote
Iza i Fidel Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='zuzolandia']jenyyyyyyyyyyyyyyyy Fidelkowaaa !!!!!!!!!!!!!! pokazuj sie czesciej nooooo;-) takie przerwy szkodza zdrowiu !!!!! buzioleeeeeeeeeeeeee Postaram sie przynajmniej przez ten tydzien czesciej wpadac.Potem,w piatek zaczyna mi sie grudniowa goraczka w pracy ...Za to styczen mam wolny:multi: no to pokaze zdjecia,ktore cykalam jak mnie tu nie bylo. Wiecie juz ,ze Fidelek jest zaopatrzony na zime.Ubranko juz bylo w uzyciu,ale buty tylko przymierzane.Cos czarno widze spacerki w butach.Same zobaczcie: Udalo sie wyjsc w butach :multi: Na ubranko troche za cieplo nie nalezy cieszyc sie za szybko... Poki co u nas bloto koszmarne.Lepiej gdyby mrozik je zmrozil.No,ale wtedy buty trza zalozyc... A jak u Was z ubrankami na zime? Milej niedzieli !!!!!!!!!! Quote
Akadna Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Heh, wydląda jak bokser-zawodowiec! :lol: http://img444.imageshack.us/img444/9556/1006221bq9.jpg Vector nie potrzebuje ubranka;) Nie jest mu zimno;) Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Nio u nas ubranko to tylko Fruzia ma bo jeszcze malenka jest i futerko nie obroslo porzadnie natomiast Zuzia ma tyleeee kudlow ze jej zima niestraszna ...tylko kulki na szlapkach sa przeokropne ;-) Oj my to zamiast bucikow getry porzadne bysmy potrzebowali ;-)hehehehehhe Swietnie w tych butkachh wyglada ;-) Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Iza i Fidel'] Madzi widac tylko troszke,bo sie schowala jak zawsze. A to wszystko po to, żeby podziwiać sunię, a nie mnie:B-fly::diabloti: My też mamy ubranko, ale wy już o tym wiecie:eviltong: Ino butków nie mamy:roll: Quote
Iza i Fidel Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Siemanko!! Obiecalam tu wpadac,wiec jestem ! Kto to jest Fruzia?:oops: Jej,jakie ja mam zaleglosci.... O,taka fotke udalo mi sie cyknac komorka oczywiscie Fidelkowi. Bo to najczesciej fotografowana persona w naszym domu-tak powiedzial moj maz(i ma racje). A tu spia sobie z Kicia a tu Kicia obserwuje padajacy snieg A dzis po raz pierwszy z zyciu lepilismy z masy solnej. Baardzo mi sie to spodobalo ! Zrobilam 2 anioly i kota. Na psa juz masy zabraklo:angryy: Wsjo jeszcze sie suszy.Potem malowanie. A zdjecia juz teraz. powiedzcie,ze ladne... Quote
Imbirka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 cześć Fidelki:multi::multi::multi: http://img131.imageshack.us/img131/4606/dsc06033gg4.jpg ten ryjek jest tylko do całowania :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Iza, jak to z masy solnej? nigdy nic takiego nie robiłam:roll: ciekawy pomysł, kurcze zdolna jesteś kobieto:lol: Quote
Medorowa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ale ładne:loveu: No no, masz talent:cool3: Quote
Recommended Posts