Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
przyszłam się pochwalić, ze upiekłam ciasteczka, ale cosik chyba spieprzyłam:roll::oops:

a ja przyszlam za nia zeby ja wysmiac no wiec wysmiewam cie Bimbrowa hahahahahaha :evil_lol:

witanko:multi::multi::multi:

Posted

zuzolandia napisał(a):
A CIO TUTAJ TAK CICHOOOOOOOOOOOO??????????????????
Przyszlam posprzatc coby mchem i kurzem nie zarosla Fidziowa galeryja !!!!!!!!!!!!

Dziekuje dobra kobieto :):loveu:
Jakos tak czasu brak na neta...

Posted

Imbir1 napisał(a):
przyszłam się pochwalić, ze upiekłam ciasteczka, ale cosik chyba spieprzyłam:roll::oops:

Tzn pieprzu za duzo? Bo nie mam pojecia jak je jeszcze mozna spieprzyc :roll::evil_lol:
No i co z nimi?

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Tzn pieprzu za duzo? Bo nie mam pojecia jak je jeszcze mozna spieprzyc :roll::evil_lol:
No i co z nimi?

no przepieprzyłam:roll::oops:
ale jak kilka dni poleżały, to już ich prawie nie ma, jakoś po odleżeniu zmieniły smak i są teraz pychotka:lol:

Posted

Werka ,ale masz swietny avatarek :loveu:

Rybki moje kochane.Jestem tu na chwile.Rozne wydarzenia m.in.rodzinne spowodowaly,ze mam malo czasu i (wstyd sie przyznac) checi na kompa.Czeka mnie kilka wizyt u lekarza.Przyszlosc jawi sie pozytywnie,ale wymaga to pracy.Dlatego mnie tu nie bedzie.
Zwierza czuja sie dobrze.Fidelek byl juz na spacerku w nowym ubranku.Nie protestowal,ale z butami napewno bedziemy mieli przeprawe:evil_lol:
W ten weekend wyjezdzamy z mezem do Czech,do hotelu Harrachovka ,zeby sie odstresowac :cool3:
Pies i kot zostaja pod opieka naszych dzieci i moich rodzicow.Nie lubie powierzac zwierzat komus obcemu,ale to tylko 2 dni.

Madzia,glowka do gory ! Jak to napisal ktos u Ciebie-jestesmy poki co bezpieczni na drodze:lol: Sorki,ale bardzo mi sie to spodobalo:evil_lol:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):

Madzia,glowka do gory ! Jak to napisal ktos u Ciebie-jestesmy poki co bezpieczni na drodze:lol: Sorki,ale bardzo mi sie to spodobalo:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Izabelo, tym to ja się w ogóle nie przejmuje;)
Miłego wypoczynku i odezwij się jak wrócisz:p:p

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='zuzolandia']jenyyyyyyyyyyyyyyyy Fidelkowaaa !!!!!!!!!!!!!! pokazuj sie czesciej nooooo;-)
takie przerwy szkodza zdrowiu !!!!!

buzioleeeeeeeeeeeeee

Postaram sie przynajmniej przez ten tydzien czesciej wpadac.Potem,w piatek zaczyna mi sie grudniowa goraczka w pracy ...Za to styczen mam wolny:multi:

no to pokaze zdjecia,ktore cykalam jak mnie tu nie bylo.

Wiecie juz ,ze Fidelek jest zaopatrzony na zime.Ubranko juz bylo w uzyciu,ale buty tylko przymierzane.Cos czarno widze spacerki w butach.Same zobaczcie:

Udalo sie wyjsc w butach :multi: Na ubranko troche za cieplo

nie nalezy cieszyc sie za szybko...

Poki co u nas bloto koszmarne.Lepiej gdyby mrozik je zmrozil.No,ale wtedy buty trza zalozyc...
A jak u Was z ubrankami na zime?
Milej niedzieli !!!!!!!!!!

Posted

Nio u nas ubranko to tylko Fruzia ma bo jeszcze malenka jest i futerko nie obroslo porzadnie natomiast Zuzia ma tyleeee kudlow ze jej zima niestraszna ...tylko kulki na szlapkach sa przeokropne ;-)
Oj my to zamiast bucikow getry porzadne bysmy potrzebowali ;-)hehehehehhe
Swietnie w tych butkachh wyglada ;-)

Posted

[quote name='Iza i Fidel']

Madzi widac tylko troszke,bo sie schowala jak zawsze.

A to wszystko po to, żeby podziwiać sunię, a nie mnie:B-fly::diabloti:

My też mamy ubranko, ale wy już o tym wiecie:eviltong:
Ino butków nie mamy:roll:

Posted

Siemanko!! Obiecalam tu wpadac,wiec jestem !
Kto to jest Fruzia?:oops: Jej,jakie ja mam zaleglosci....

O,taka fotke udalo mi sie cyknac komorka oczywiscie Fidelkowi.
Bo to najczesciej fotografowana persona w naszym domu-tak powiedzial moj maz(i ma racje).

A tu spia sobie z Kicia

a tu Kicia obserwuje padajacy snieg

A dzis po raz pierwszy z zyciu lepilismy z masy solnej.
Baardzo mi sie to spodobalo ! Zrobilam 2 anioly i kota.
Na psa juz masy zabraklo:angryy:
Wsjo jeszcze sie suszy.Potem malowanie.
A zdjecia juz teraz.

powiedzcie,ze ladne...