Iza i Fidel Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='anuleq']Iza, skoro corka karateka a pies boxer to może zapisz się na jakiś kickboxing? :P A Boksio piękny :))) Chyba Kidsboxing :evil_lol: Dzieki za komplement dla Fidzia ! Nie pamietam czy dawalam Wam link do filmiku? Jakby co,to powtorka: http://www.youtube.com/watch?v=qkqeqHRHLdM Quote
Imbirka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 dzieńdoberek:multi: :multi: :multi: Fidel jak pilnuje kotków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi: :multi: :multi: Fidel jak pilnuje kotków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czesc ciotko Julko , my tez juz na nogach.Fidel obszczekuje teren,kitka lapie cos niewidzialnego w powietrzu. Buuuu,jade do pracy...:( A tak Fidel wital wczorajszy dzien: Quote
mar....ka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Szkoda, że dzisaj paskudna pogoda. Iza pocykaj zdjęcia Fidziowi, moze byc z kocurkiem:) Quote
Iza i Fidel Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 majoka napisał(a): Szkoda, że dzisaj paskudna pogoda. Iza pocykaj zdjęcia Fidziowi, moze byc z kocurkiem:) Bylismy na spacerku,chociaz pogoda "pod psem":razz: Nie wzielam nawet komorki,zeby fotki porobic :( Fidel wrocil caly utytlany w blocie:diabloti: Zajelo mi troche czasu doprowadzenie go do stanu uzywalnosc. Majoka,mam fotki,tylko moj komp sie slimaczy:( Szkoda,ze to trzeba wklejac przez imageshack,bo zajmuje to troche czasu.Chyba ,ze macie inny sposob na wklejanie fotek? Ufff,po drugiej probie i kooopie czekania udalo sie jedno zdjecie. Malowalysmy sobie z corka buzki i Fidel mnie chyba nie poznal :D zachecona powodzeniem wklejam dalej:) No i dalej z serii "Fidel i kot w jednym spali domu". Zobaczcie oczy Fidela :DD Zamyślony... Quote
bonita Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Fajne :), faktycznie patrzy, czy to moja pańcia ;) Quote
Iza i Fidel Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 bonita napisał(a): Fajne :), faktycznie patrzy, czy to moja pańcia ;) A tak ! Potem zlizywal mi farbe z twarzy:) Quote
Medorowa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Izaa, świetne to zdjęcie :D Ale ładnie wyglądasz :razz: :D :D Quote
Imbirka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Widze, że z kicią razem już sypiają, fajne te fotki:evil_lol::lol: Quote
Kate I Luka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witamy! My pierwszy raz u Was. A , że Fidel to cudowności :loveu: to będziemy zaglądać częściej :p Quote
mar....ka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: My też wrzucamy na imageshack, wszystko zalezy jak net chodzi...Odpukac na szczęście w miarę Quote
Iza i Fidel Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Kate I Luka napisał(a):Witamy! My pierwszy raz u Was. A , że Fidel to cudowności :loveu: to będziemy zaglądać częściej :p Witamy,witamy i cieszymy sie bardzo,ze tu w koncu trafiliscie. Obiecuje wkrotce nowe fotki.Poki co komp byl przeinstalowywany,bo chodzil jak zolw.Nawet nie wiem czy mam jeszcze jakies zdjecia.... Quote
Imbirka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 oooooo, Iza, ja czekam na nowe fotencje:cool3::evil_lol: Quote
tygra Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ja też czekam Fidelka ale też z chęcią Medorka bym luknęła Quote
Iza i Fidel Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Kochane,mamy mlyn w domu ! Okazalo sie,ze Kicia jest nadal zarobaczona !! Dzis zwymiotowala robalami.Jak to zobaczylam,to myslalam,ze sama pawia puszcze ...W zwiazku z tym oprocz oczywiscie odrobaczania zwierzynca(Kicia-Stronghold,Fidel-Dehinel Plus) musze dom odkazic !! Pralka dzis nie miala wytchnienia.Kicia musi spac sama a nie ze mna.Jutro cd sprzatania :( W czwartek my sie odrobaczamy.Zwariuje chyba ! Quote
Imbirka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Iza trzymaj się, poczekamy na foteczki, ale później musisz to nam jakoś wynagrodzić:diabloti: ;) Quote
Kate I Luka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Iza i Fidel']W czwartek my sie odrobaczamy.Zwariuje chyba ! brrrr... to pozdrowionka posyłamy Quote
Kate I Luka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Iza, co tam u Was? Żyjecie jeszcze czy Was ta dezynfekcja też unicestwiła ;) Quote
Imbirka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Tytuł zmieniony, a foteczek i wieści brak:shake::niewiem: Quote
Iza i Fidel Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Imbir1']Tytuł zmieniony, a foteczek i wieści brak:shake::niewiem: Ha,cioteczka Juleczka nas znalazla :multi: Wlasnie bede wklejac fotki.Jeszcze troche cierpliwosci,plosie... "ona moze lezec,a ja nie???" lizanko pojemnika po smietanie: Slady "zbrodni "na Fidelowym nosie i upominajaca sie Kicia: Kazdemu wg wzrostu-Kicia tylko "przykrywke" od pojemnika. usmarowany czekam na jeszcze spojrzenie chwytajace kamien za serce i usmarowana smietana morda-i like it !! na koniec fotek usprawiedliwie sie dlaczego tak dlugo musieliscie na nie czekac.Kita skutecznie blokowala kompa ! Co u nas? Zwierzyniec odrobaczony.Kicia-Strongholdem,a Fidel Dehinelem. Zbankrutuje przez tego futrzaka ! U Fidzia w koopie nic nie bylo,ale za to u Kici ! Hmm,oszczedze Wam opisow. Jeszcze tylko moja corka zostala do odrobaczenia,bo lekarz tak doradzil .Mieszkanie ,tzn dom prawie caly odkazony.Wiecie co to byl za ped? W jeden dzien,a wlasciwie pol dnia odkazic caly dom?? W nocy nie moglam spac,bo mnie rece bolaly.No i 2 dni po odkazaniu moj maz zarzadzil,ze trza grzejniki poprzenosic...Wiercenie i smiecenie wszedzie !! Boszzz,myslalam,ze sie zalamie !! Na szczescie byla piekna pogoda ,wiec Fidziu hasal sobie na dworze,a Kicia byla zamknieta w suszarni.Moj szwagier bal sie wejsc do nas do domu,bo "Fidel go zje".Jak juz wszedl (pomagal nam w remoncie),to kilka razy wolal,zeby zabrac Fidela ,bo "jakos tak dziwnie na niego patrzy".... Do mojej Zuzi przyszedl kolega z klasy.Taki malutki Filipek(7 lat).Balam sie,ze Fidel go przewroci,bo ma manie skakania.No i uslyszalam taki tekst:"Fidel idz stad,bo mnie oslinisz":DDD Facet duzy i gruby bal sie wejsc,a malutki chlopczyk nie. Ale wstyd :P Na koniec dnia remontowego przywiezli nam nowy wypoczynek. Bylo juz ciemno.Fidel biegal po podworku i ujadal jak wsciekly.Jeden facet przygladal sie w ciemnosci Fidelowi i ze sporym zaskoczeniem spytal czy to bokser.No bokser.Powiedzial,ze pierwszy raz widzi tak wscieknietego boksera ! Wszytskie inne zalizalyby na smierc. Tak to wyglada.Fidel to zly pies. Do czasu.Jak tylko wpuscimy kogos na posesje,a ten ktos okaze Fidelowi sympatie,to napewno zostanie zalizany i zasypany zabawkami. Ufff,wyszla moja gadulska natura :D Udanego dnia wszystkim !! Quote
Iza i Fidel Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Fidel nie ma jeszcze banerka :( Szukamy kogos,kto go nam zrobi za piekny boksiowy usmiech (juz zaczynamy trenowac). Quote
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Banerek zrobi: eria-http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33428 luthien-http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29200 Quote
Recommended Posts