Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi: :multi: :multi:
Fidel jak pilnuje kotków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Czesc ciotko Julko ,
my tez juz na nogach.Fidel obszczekuje teren,kitka lapie cos niewidzialnego w powietrzu.
Buuuu,jade do pracy...:(

A tak Fidel wital wczorajszy dzien:

Posted

majoka napisał(a):

Szkoda, że dzisaj paskudna pogoda. Iza pocykaj zdjęcia Fidziowi, moze byc z kocurkiem:)

Bylismy na spacerku,chociaz pogoda "pod psem":razz:
Nie wzielam nawet komorki,zeby fotki porobic :(
Fidel wrocil caly utytlany w blocie:diabloti:
Zajelo mi troche czasu doprowadzenie go do stanu uzywalnosc.
Majoka,mam fotki,tylko moj komp sie slimaczy:( Szkoda,ze to trzeba wklejac przez imageshack,bo zajmuje to troche czasu.Chyba ,ze macie inny sposob na wklejanie fotek?

Ufff,po drugiej probie i kooopie czekania udalo sie jedno zdjecie.

Malowalysmy sobie z corka buzki i Fidel mnie chyba nie poznal :D

zachecona powodzeniem wklejam dalej:)

No i dalej z serii "Fidel i kot w jednym spali domu".
Zobaczcie oczy Fidela :DD

Zamyślony...

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Witamy!

My pierwszy raz u Was. A , że Fidel to cudowności :loveu: to będziemy zaglądać częściej :p

Witamy,witamy i cieszymy sie bardzo,ze tu w koncu trafiliscie.
Obiecuje wkrotce nowe fotki.Poki co komp byl przeinstalowywany,bo chodzil jak zolw.Nawet nie wiem czy mam jeszcze jakies zdjecia....

Posted

Kochane,mamy mlyn w domu ! Okazalo sie,ze Kicia jest nadal zarobaczona !! Dzis zwymiotowala robalami.Jak to zobaczylam,to myslalam,ze sama pawia puszcze ...W zwiazku z tym oprocz oczywiscie odrobaczania zwierzynca(Kicia-Stronghold,Fidel-Dehinel Plus) musze dom odkazic !! Pralka dzis nie miala wytchnienia.Kicia musi spac sama a nie ze mna.Jutro cd sprzatania :( W czwartek my sie odrobaczamy.Zwariuje chyba !

Posted

[quote name='Imbir1']Tytuł zmieniony, a foteczek i wieści brak:shake::niewiem:
Ha,cioteczka Juleczka nas znalazla :multi:
Wlasnie bede wklejac fotki.Jeszcze troche cierpliwosci,plosie...

"ona moze lezec,a ja nie???"

lizanko pojemnika po smietanie:

Slady "zbrodni "na Fidelowym nosie i upominajaca sie Kicia:

Kazdemu wg wzrostu-Kicia tylko "przykrywke" od pojemnika.

usmarowany czekam na jeszcze

spojrzenie chwytajace kamien za serce
i usmarowana smietana morda-i like it !!

na koniec fotek usprawiedliwie sie dlaczego tak dlugo musieliscie na nie czekac.Kita skutecznie blokowala kompa !

Co u nas?
Zwierzyniec odrobaczony.Kicia-Strongholdem,a Fidel Dehinelem.
Zbankrutuje przez tego futrzaka ! U Fidzia w koopie nic nie bylo,ale za to u Kici ! Hmm,oszczedze Wam opisow.
Jeszcze tylko moja corka zostala do odrobaczenia,bo lekarz tak doradzil .Mieszkanie ,tzn dom prawie caly odkazony.Wiecie co to byl za ped? W jeden dzien,a wlasciwie pol dnia odkazic caly dom??
W nocy nie moglam spac,bo mnie rece bolaly.No i 2 dni po odkazaniu moj maz zarzadzil,ze trza grzejniki poprzenosic...Wiercenie i smiecenie wszedzie !! Boszzz,myslalam,ze sie zalamie !! Na szczescie byla piekna pogoda ,wiec Fidziu hasal sobie na dworze,a Kicia byla zamknieta w suszarni.Moj szwagier bal sie wejsc do nas do domu,bo "Fidel go zje".Jak juz wszedl (pomagal nam w remoncie),to kilka razy wolal,zeby zabrac Fidela ,bo "jakos tak dziwnie na niego patrzy"....
Do mojej Zuzi przyszedl kolega z klasy.Taki malutki Filipek(7 lat).Balam sie,ze Fidel go przewroci,bo ma manie skakania.No i uslyszalam taki tekst:"Fidel idz stad,bo mnie oslinisz":DDD
Facet duzy i gruby bal sie wejsc,a malutki chlopczyk nie.
Ale wstyd :P
Na koniec dnia remontowego przywiezli nam nowy wypoczynek.
Bylo juz ciemno.Fidel biegal po podworku i ujadal jak wsciekly.Jeden facet przygladal sie w ciemnosci Fidelowi i ze sporym zaskoczeniem spytal czy to bokser.No bokser.Powiedzial,ze pierwszy raz widzi tak wscieknietego boksera ! Wszytskie inne zalizalyby na smierc.
Tak to wyglada.Fidel to zly pies. Do czasu.Jak tylko wpuscimy kogos na posesje,a ten ktos okaze Fidelowi sympatie,to napewno zostanie zalizany i zasypany zabawkami.

Ufff,wyszla moja gadulska natura :D
Udanego dnia wszystkim !!