Jump to content
Dogomania

Labradorka-Zabka ma juz swoj jedyny i wymarzony domek.A I A dziekujemy

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fridaoo napisał(a):
tak...wszyscy oczekujemy jak najszybszego rozwiązania:multi: pozytywnego ma się oczywiście rozumieć:fadein::fadein:

ooo - siostra:) czy to o tej suni mi mówiłaś? czy o inszej...

Gisellko - możesz w 3 słowach napisać mi co nieco? mój net niestety działa róznie i mogę nie zdążyć doczytać...

A...i mam jeszcze jedną prośbę do ciebie - czy mozesz mi napisac np. na pw - na jakiej zasadzie (umowy, regulamin cokolwiek) działa u was wolontariat? co musi zrobic osoba chetna i takie tam:)

Posted

andzia69 napisał(a):
ooo - siostra:) czy to o tej suni mi mówiłaś? czy o inszej...

Gisellko - możesz w 3 słowach napisać mi co nieco? mój net niestety działa róznie i mogę nie zdążyć doczytać...

A...i mam jeszcze jedną prośbę do ciebie - czy mozesz mi napisac np. na pw - na jakiej zasadzie (umowy, regulamin cokolwiek) działa u was wolontariat? co musi zrobic osoba chetna i takie tam:)

Laba ,jest uczuleniowcem,sliczna i kochana
silna jak konik .lubi dzieci i ludzi z bokserka poszły razem na specer i...nic:)
dziewczyny przyjaznie nastawione do siebie.
tylko pan dran:(

Posted

giselle4 napisał(a):
Laba na pierwsza dziewczynko...czekamy:)

Jak długo ? Czy jest określony czas, po którym nawet zaczipowany pies, mający właściciela, a przez niego nie odebrany ze schroniska może być adoptowany? Czy czip=schron? To czipa trza się pozbyć...

Posted

giselle4 napisał(a):
Wczoraj zostawilismy w skrzynke wIadomosC ze jUz jest winny schronisku-700zł
i lepiej by bylo aby sie zrzekł panienki....

nie no..wierzyć się nie chce w to wszystko:x powiedz,bo do tej pory nie bardzo rozumiem, jak sunia w ogóle trafiła do schroniska?

Posted

giselle4 napisał(a):
Wczoraj zostawilismy w skrzynke wIadomosC ze jUz jest winny schronisku-700zł
i lepiej by bylo aby sie zrzekł panienki....

A może trzeba wysłać pocztą, zawsze to tryb oficjalny, a tak może udawać, że nie dostał żadnej informacji.
Jak długo ona już tam siedzi?

Posted

giselle4 , może lepiej wysłać wiadomość pocztą, albo po prostu ( wiem że to niedobre co teraz napiszę, ale innego wyjścia nie widzę) usunąć jej czip?

Posted

tylko nie bijcie - a co by było...gdyby...gdyby powiedzieć, ze sunia...uciekła na spacerze?;) czasem dla dobra zwierzęcia lepiej się ucieć do...niezbyt fajnych sposobów...my kiedys ukradliśmy psa z pola - była przywiazany metrowym łańcuchem na końcu posiadłości "pana" - bez wody, jedzenia...miał pilnować pola