Nadziejka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 :iloveyou:cudowna panienka , Gisuniu az mi sie serce rozweselilo kochana moja Quote
AnIeLa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Jaki uśmiechnięty pyszczek, cały bym wycałowała:loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 fridaoo napisał(a):tak...wszyscy oczekujemy jak najszybszego rozwiązania:multi: pozytywnego ma się oczywiście rozumieć:fadein::fadein: ooo - siostra:) czy to o tej suni mi mówiłaś? czy o inszej... Gisellko - możesz w 3 słowach napisać mi co nieco? mój net niestety działa róznie i mogę nie zdążyć doczytać... A...i mam jeszcze jedną prośbę do ciebie - czy mozesz mi napisac np. na pw - na jakiej zasadzie (umowy, regulamin cokolwiek) działa u was wolontariat? co musi zrobic osoba chetna i takie tam:) Quote
giselle4 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 andzia69 napisał(a):ooo - siostra:) czy to o tej suni mi mówiłaś? czy o inszej... Gisellko - możesz w 3 słowach napisać mi co nieco? mój net niestety działa róznie i mogę nie zdążyć doczytać... A...i mam jeszcze jedną prośbę do ciebie - czy mozesz mi napisac np. na pw - na jakiej zasadzie (umowy, regulamin cokolwiek) działa u was wolontariat? co musi zrobic osoba chetna i takie tam:) Laba ,jest uczuleniowcem,sliczna i kochana silna jak konik .lubi dzieci i ludzi z bokserka poszły razem na specer i...nic:) dziewczyny przyjaznie nastawione do siebie. tylko pan dran:( Quote
fridaoo Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 jejku...jaka radosna mordka:lol: normalnie serce się kraje,że tak człowiek komplikuje możliwość powrotu do normalnego, szczęśliwego życia:nerwy::nerwy: Quote
fridaoo Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 andzia69 napisał(a): czy to o tej suni mi mówiłaś? czy o inszej... tak. o niej... Quote
abilab Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 mordziacha kochana boze oby jak najszybciej wszystko sie ułozyło Quote
fridaoo Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 giselle4 masz może jakiejś nowe DOBRE wieści?:???: Quote
giselle4 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='fridaoo']giselle4 masz może jakiejś nowe DOBRE wieści?:???: nie:( bezsilnosc mnie zabija Quote
fridaoo Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 giselle4 napisał(a):nie:( bezsilnosc mnie zabija to jest jak :wallbash::wallbash: Quote
Letka&Lusia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 on to robi na złość komuś czy jak? nie rozumiem takiego zachowania :( oby to się szybko skończyło Quote
giselle4 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 ja mysle ze to strus...głowa w piasek i nie ma problemu Quote
giselle4 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Laba na pierwsza dziewczynko...czekamy:) Quote
Dyl Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 giselle4 napisał(a):Laba na pierwsza dziewczynko...czekamy:) Jak długo ? Czy jest określony czas, po którym nawet zaczipowany pies, mający właściciela, a przez niego nie odebrany ze schroniska może być adoptowany? Czy czip=schron? To czipa trza się pozbyć... Quote
giselle4 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Wczoraj zostawilismy w skrzynke wIadomosC ze jUz jest winny schronisku-700zł i lepiej by bylo aby sie zrzekł panienki.... Quote
fridaoo Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 giselle4 napisał(a):Wczoraj zostawilismy w skrzynke wIadomosC ze jUz jest winny schronisku-700zł i lepiej by bylo aby sie zrzekł panienki.... nie no..wierzyć się nie chce w to wszystko:x powiedz,bo do tej pory nie bardzo rozumiem, jak sunia w ogóle trafiła do schroniska? Quote
Dyl Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 giselle4 napisał(a):Wczoraj zostawilismy w skrzynke wIadomosC ze jUz jest winny schronisku-700zł i lepiej by bylo aby sie zrzekł panienki.... A może trzeba wysłać pocztą, zawsze to tryb oficjalny, a tak może udawać, że nie dostał żadnej informacji. Jak długo ona już tam siedzi? Quote
abilab Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dyl lepszy tryb oficjalny ale jak pojdzie poleconym to poprostu moze go nie odebrac Quote
AnIeLa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 giselle4 , może lepiej wysłać wiadomość pocztą, albo po prostu ( wiem że to niedobre co teraz napiszę, ale innego wyjścia nie widzę) usunąć jej czip? Quote
andzia69 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 tylko nie bijcie - a co by było...gdyby...gdyby powiedzieć, ze sunia...uciekła na spacerze?;) czasem dla dobra zwierzęcia lepiej się ucieć do...niezbyt fajnych sposobów...my kiedys ukradliśmy psa z pola - była przywiazany metrowym łańcuchem na końcu posiadłości "pana" - bez wody, jedzenia...miał pilnować pola Quote
fiorsteinbock Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dla wszystkich wielbicieli wilgotnego, czarnego Nochala: Quote
giselle4 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 po spacerku lepiej jestem taka szczesliwa ....ciotki,ja mysle na tym ...ona dopiero 1 dzien po kwarantannie...nic jej nie grozi same ocencie:0 Quote
giselle4 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 SZYKUJEMY NASTEPNA KAPIEL :) ale zobaczcie siersc odrasta czarne plamy sie cofają jest radosna i wesolł a siłe ma jak mały koni..... Quote
AnIeLa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 giselle4, jakby były potrzebne pieniądze na tabletki czy na coś to daj znać, po 10. postaram się coś wysłac. Quote
Recommended Posts