BUDRYSEK Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 napiszcie jakie leki są potrzebne? może uda się cos załatwić? Quote
fridaoo Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 giselle4 napisał(a): ....ciotki,ja mysle na tym ...ona dopiero 1 dzien po kwarantannie... więc jest po kwarantannie i co? właściciel się nie zgłosił po nią i ona może już tak do końca tam siedzieć? Quote
giselle4 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 BUDRYSEK napisał(a):napiszcie jakie leki są potrzebne? może uda się cos załatwić? leki z cynkiem ,witaminy Quote
giselle4 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 prosze,ja robie wszystko co jest w naszej mocy...pracownicy staja na glowie to nasze prawo jest chore.... nie bedzie siedziec do usra...j smierci tylko cos sie wyklaruje tylko prosze nie atakujcie mnie...mi tez jest przykro dlatego tak osładzamy jej zycie jak wyzej spacerki mizianie ,glaski ona to kocha i ma:) dostaje dobrze jesc i jest szczesliwa mimo ze w schronie Quote
Dyl Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 tylko prosze nie atakujcie mnie...mi tez jest przykro No daj spokój, przecież tylko dumamy, co jeszcze możnaby zrobić. Ja nie mam wątpliwości, że dbasz o nią najlepiej jak możesz. Quote
giselle4 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Dyl napisał(a):tylko prosze nie atakujcie mnie...mi tez jest przykro No daj spokój, przecież tylko dumamy, co jeszcze możnaby zrobić. Ja nie mam wątpliwości, że dbasz o nią najlepiej jak możesz. ale ja nie o Was... tylko dostałam 2 pv troche takie atakujace i odpowiedziałam na forum sorry za nieporozumienie...:) Quote
Basia i Barni Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Oby się wszystko wyjaśniło ,bo szkoda biednej labusi , mimo ,że szczęśliwa mordka :-( Quote
Basia i Barni Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Przepraszam Grażynko za offa ,ale Meggusia labka potrzebuje pomocy . http://www.dogomania.pl/threads/193908-Wycofana-2-letnia-labradorka-z-pseudohodowli.-Potrzebuje-pomocy!!!!!-Wawa-Teresin Quote
giselle4 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 dziekuje Ryniu za telefony dziekuje ciotki za wsparcie ...dziekuje za porady...moze cos sie wyklaruje leki kupiłam wczoraj...ale witaminy chetnie przyjme:) jak tylko cos sie zmieni napisze...dziekuje Quote
Basia i Barni Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Czekamy na wieści , koniecznie napisz Grażyna ... Quote
giselle4 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 ja tez,czekam na decyzje ...bo juz sama glupieje Quote
Dyl Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 giselle4 napisał(a):ja tez,czekam na decyzje ...bo juz sama glupieje 5:20! :crazyeye: a Ty już na posterunku... Czekamy z niecierpliwością na wieści. Quote
Guest Ryniu123 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ja na prawie się nie znam, ale... może wśród forumowiczów na forum ogłosić, że szukamy dobrego prawnika, no niestety za friko co by doradził w tej sprawie? Quote
giselle4 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Ryniu ,ludzie do mnei tez pisza i obiecuja czekac ...ale ile mozna Quote
AnIeLa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Więc trzeba suni usunąć chip a właścicielowi powiedzieć że umarła. Skoro nie da się z nim dogadać a psa nie chce. Quote
giselle4 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='AnIeLa']Więc trzeba suni usunąć chip a właścicielowi powiedzieć że umarła. Skoro nie da się z nim dogadać a psa nie chce.[/QUOTE] juz o tym gadalismy z Ryniem:) zobaczymy SM dala sprawe do prokuratora teraz nie mozemy jej usmiercic:( Quote
giselle4 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Dyl']5:20! :crazyeye: a Ty już na posterunku... Czekamy z niecierpliwością na wieści.[/QUOTE] wstaje po 4 ..ale klade sie o 21 :( spioch jestem Quote
Dyl Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A jak wygląda procedura w Prokuraturze, czy to długo może się ciągnąć, czy są jakieś terminy ustawowe, orientujesz się? Quote
giselle4 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 nie, ale dla mnie to zbyt dlugo... Quote
bros Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 czy jednak w tym czasie "oczekiwania" na decyzje sunia nie mogłaby przebywać w DT ??? Quote
fridaoo Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='bros']czy jednak w tym czasie "oczekiwania" na decyzje sunia nie mogłaby przebywać w DT ???[/QUOTE] no własnie? Quote
giselle4 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='fridaoo']no własnie?[/QUOTE] kurcze to bardzo dobry pomysl..... Quote
giselle4 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 jutro [niedziela ]pogadam w schronie dzisija po kolei-boksami, bralismy psiaki na spacer Laba nie mogla doczekac sie swojej kolejki Quote
wieso Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Boze, jakie nieszczescie.....bidny nochalek, poraniony,,,,chociaz cieszy sie ze spacerkow.... Quote
giselle4 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='wieso']Boze, jakie nieszczescie.....bidny nochalek, poraniony,,,,chociaz cieszy sie ze spacerkow....[/QUOTE] nawet nie wiem gdzie i kiedy tak sie zadrapała.... ale to szaleniec nie dama:) Quote
Recommended Posts