giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 fridaoo napisał(a):czy juz coś wiadomo?????? jeszcze nie:( Quote
Guest Ryniu123 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Wiadomo, wiadomo :) Labunia dzisiaj jedzie do domku w Łodzi :) Tak za nią tęsknią, że chwili dłużej nie wytrzymają :) Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ryniu123 napisał(a):Wiadomo, wiadomo :) Labunia dzisiaj jedzie do domku w Łodzi :) Tak za nią tęsknią, że chwili dłużej nie wytrzymają :) Najlepsza wiadomosc dnia!!! Po tym co przeszla wkoncu slonce swieci, mocnym i cieplym blaskiem! :multi::multi::multi: Quote
fridaoo Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ryniu123 napisał(a):Wiadomo, wiadomo :) Labunia dzisiaj jedzie do domku w Łodzi :) Tak za nią tęsknią, że chwili dłużej nie wytrzymają :) :cunao::cunao: Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Najlepsza wiadomosc dnia!!! Po tym co przeszla wkoncu slonce swieci, mocnym i cieplym blaskiem! :multi::multi::multi: juz telefonowali,juz wyjechali i tak sie ciesza .... bede czekała... az mi sie dzisiaj chce zyc:) Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Jeszcze nie:( Maz pani Ani gdzies pobładził...jeszcze godzinke jazdy moze wiecej... dzielnie czekamy Quote
abilab Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ach dzis juz korki wszedzie niech tylko dojada spokojnie toz wioza taki skarb wiec spokojnie czekamy Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ważne, żeby zajechali cali i zdrowi, Labka zaczeka :) Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Ważne, żeby zajechali cali i zdrowi, Labka zaczeka :) wyjechali 21,15 od nas ludzie sympatyczni,mili i cudowni Laba zakumplowała sie z nimi od sekundy.. została jeszcze przekupiona smaczkiem do auta wskoczyła jak dama:) Boze,spraw aby Ci ludzie juz ja mieli do konca zycia... LABUS TERAZ TO BEDZIESZ MIAŁA ZYCIE zapomnisz o swoim panu niech jego szl....g trafi zapomnisz o tułaczce ulicznej i chorobie a my odpoczniemy od codziennego wydzwaniania na Policje i Straz Miejska i poganiania jasnie panstwa bo to zywa istota czeka itd Juz mi lzej jeszcze Skit niech pojedzie....:) ufff ide spac Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 ......a co tutaj tak cicho???????????? Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Ryniu ,za wszystko dziekuje i powiem tak takim ludziom to tylko psy dawac.....:) i spokojnie spac... Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 E tam cicho, wszyscy zaniemowili z wrazenia :) Szczescia malutka!!! POzdrawiam domek!!! Ciekawa jestem czy szanowny Jegomosc nie wzial kolejnego psa... Jak sie znudzi to kop. Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 fiorsteinbock napisał(a):E tam cicho, wszyscy zaniemowili z wrazenia :) Szczescia malutka!!! POzdrawiam domek!!! Ciekawa jestem czy szanowny Jegomosc nie wzial kolejnego psa... Jak sie znudzi to kop. SZANOWNY JEGOMOSC NA RAZIE SIE UKRYWA.... i lepiej aby chodził kanalami....:mad: Quote
giselle4 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Troche sie martwie bo Ania i Nikodem POJECHALI PO NOCY nie znali trasy i nie wiem czy juz dotarli do domu:( Ania ,obiecala pisac na forum i wysylac fotki smierdziuszki 2 tygodnie po kąpieli a ona ,,jechała,, jak z chlewika ale im to nie przeszkadzalo...taki skarb hihihi Aniu odezwij sie i upokoj nas ...ze wszystko ok Quote
abilab Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 giselle4 i co nic dlaje nie wiadomo kurcze pewnie zmeczeni takie zmiany tyle sie dzieje spadam na spacer potem tu zajjrze co i jak bo nerwa mam jak niewiem co Quote
giselle4 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 abilab napisał(a):giselle4 i co nic dlaje nie wiadomo kurcze pewnie zmeczeni takie zmiany tyle sie dzieje spadam na spacer potem tu zajjrze co i jak bo nerwa mam jak niewiem co spokojnie ...pewnie odsypiaja trase..... nie bede ich molestowac telefonami Quote
Dyl Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 To cudowna wiadomość z rana :-))) Giselle4 gratuluję, to Twoja praca i zaangażowanie pozwoliły Labce rozpocząć nowe życia (trochę patetyczne, ale wzruszyłam się bardzo). Quote
giselle4 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 o nieee :) nie odbieram nikomu zaslug ...Ryniu załatwił wszystko ja wykonczylam... Bedzie dobrze najpiekniejsze slowa powiedzaiła pani kierownik ,,i daj Bog aby ona została na zawsze z Wami,bedzie Wasza,, i tutaj poleciala mi łezka Quote
Dyl Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 giselle4 napisał(a):o nieee :) nie odbieram nikomu zaslug ...Ryniu załatwił wszystko ja wykonczylam... Bedzie dobrze najpiekniejsze slowa powiedzaiła pani kierownik ,,i daj Bog aby ona została na zawsze z Wami,bedzie Wasza,, i tutaj poleciala mi łezka co za skromność... Quote
Basia i Barni Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nasz Ryniu jest wspaniały :-D Gissele4 za opiekę nad nią i osobom adoptującym ta cudna dziewczynkę , kłaniam się po pas - daliście jej nowe życie , a walka o nią była - gratuluję !!!! Quote
giselle4 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 jeszcze nie jest wygrana ...ale wygramy Panstwo byli w domku po 2 w nocy a o 5 rano pan bez marudzenia wstał do pracy...:) Laba juz wykapana ..juz prawie przyjeta do stada najbardziej jednak zainetersował ja kroliczek w klatce:) lubi sie bawic zabaweczka i poznała juz teren..... Reszte zostawiam Ani...jak tylko bedzie gotowa,to cos napisze. Quote
Basia i Barni Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 To wspaniali ludzie , maja adoptowane juz dwa psiaki , laba to ich trzeci - życ nie umierać - ja jestem zachwycona i już dawno tak sie nie cieszyłam , bo laba potrafi skraść serce :-D Jeszcze raz padam do stóp za akcję i oczywiście nie ma innej opcji ,jak to ,że wygracie , wygramy i dzieki chęci pomocy dla biednych psiaków będziemy wygrywać ! Quote
Guest Ryniu123 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 giselle4 napisał(a):jeszcze nie jest wygrana ...ale wygramy Panstwo byli w domku po 2 w nocy a o 5 rano pan bez marudzenia wstał do pracy...:) Laba juz wykapana ..juz prawie przyjeta do stada najbardziej jednak zainetersował ja kroliczek w klatce:) lubi sie bawic zabaweczka i poznała juz teren..... Reszte zostawiam Ani...jak tylko bedzie gotowa,to cos napisze. Właśnie chciałem wkleić to samo :) Quote
Guest Ryniu123 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Basia i Barni napisał(a):Nasz Ryniu jest wspaniały Kłamstwo, to Ania i Adaś są wspaniali Quote
Recommended Posts