giselle4 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 ja bedzie dzisiaj ładnie to zrobimy fotki ze...spacerku:) pozniej napisze jakie wyniki i co dalej bedziemy czynic Quote
fridaoo Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 giselle4 napisał(a):ja bedzie dzisiaj ładnie to zrobimy fotki ze...spacerku:) pozniej napisze jakie wyniki i co dalej bedziemy czynic foteczki koniecznie:) A jak ona sie czuje? Czekamy dalej na wyniki;):-) Quote
Basia i Barni Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ojejejje Grażynka czekamy na zdjęcia Labusi - swoją drogą fajnie ,by było jej dać ładnie na imie :P Chyba ,że na Labe juz reaguje . Cudna niunia :-D Quote
giselle4 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Basia i Barni']Ojejejje Grażynka czekamy na zdjęcia Labusi - swoją drogą fajnie ,by było jej dać ładnie na imie :P Chyba ,że na Labe juz reaguje . Cudna niunia :-DMysle ze jak pojedzie na tymczas to dadza jej najpiekniejsze imie na swiecie on reaguje na ,,niuniu,, hihih dzisiaj leje ale byłam u weta ma troche mało cynku ale to nie,, to ,,jej tam wyszło na skorke...szukamy dalej spokojnie kochane ciotki...znajdziemy a tak po kolei wapna mowił aby nie dawac ale Zn-A-Bs dla spokojnosci -25zł oraz wykapac w szamponiku relaksujaco-zmiękczajacym z oliwka z oliwekl-30zł[hihihi] to stara ciotka juz zakupiła i w sobote kąpielicho mały woreczeka karmy z rybką by sie przydał oraz jeszcze tableteczki zbiotynka[te musze zakupic ,nasz wet nie mial] kto chce lekko przysponsorowac Labe? teraz ciotka datkami nie pogardzi....:) sorry a fotki bedą ja kocham robic fotki i pokazywac jak sie zmieniaja...jak rozkwitaja:) Quote
AnIeLa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 giselle4 napisał(a): kto chce lekko przysponsorowac Labe? teraz ciotka datkami nie pogardzi....:) giselle4 podaj jakieś namiary może coś uskrobię dla Niuńki Quote
giselle4 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 AnIeLa napisał(a):giselle4 podaj jakieś namiary może coś uskrobię dla Niuńki ok...zaraz to zrobie Quote
giselle4 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Tak na marginesie nawet nie wiecie ile dobrych serc poruszył jej widok. Tewlefonowala pani ktora troche mnie zrugala ze watek nie auktylizowany.... ale po chwili juz gadalysmy jak psiary pani jest gotowa mimo ze ma 2 psiaki i ją wziąc ...i to jest piekne pozniej byly zyczenia i obietnice ze bedziemy dokładac staran do jej zdrowia ...a przeciez jej stan prawny jeszcze nie jest uregulowany..... to nic nie znaczy, ja wiem my robimy swoje to nasze zadanie pomagac w cierpieniu leczyc i byc... zobaczymy co bedzie dalej z pania kierownik bedziemy kapac w sobote a Edytka bedzie fotki robic hihihi laleczce Quote
giselle4 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 a i jeszcze spacerek bedzie Quote
giselle4 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 i jeszcze Ryniu telefonuje po kilka razy dziennie i pyta jak jest....i to mnie cieszy:) Quote
Basia i Barni Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 giselle4 napisał(a):i jeszcze Ryniu telefonuje po kilka razy dziennie i pyta jak jest....i to mnie cieszy:) Słusznie :-D Cieszę się ,że spacerek będzie , kąpiele , będzie Laba pełną gembą :-D Quote
0ooCzarNaoo0 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Nie ma sie co dziwic że ujeła tyle osób to taka kochana psina! Oby jej stan prawny sie jak najszybciej uregulował i żeby znalazła dom na jaki zasługuje a napewno odwdzieczy sie cała sobą:) Sama bym ja wzieła gdybym mogła ... na szczęście jest duzo dobrych dusz na tym świecie:) Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Czytam i sie usmiecham, wiem, ze wkrotce Laba bedzie szczesliwa. Tylko czemu musiala tyle wycierpiec :( eh...gdybym mogla tego Pana uszczesliwic.... ;) Quote
giselle4 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Czytam i sie usmiecham, wiem, ze wkrotce Laba bedzie szczesliwa. Tylko czemu musiala tyle wycierpiec :( eh...gdybym mogla tego Pana uszczesliwic.... ;) podniose z rana i juz umykam do szpitala na kontrole:) Quote
Nadziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Lalunia Labunia bedzie szczesliwa , bedzie zdrowa ! Gisuniu pozdrawiamy i za twoje zdroweczko :iloveyou::modla:sie modlimy Quote
fiorsteinbock Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 giselle4 napisał(a):podniose z rana i juz umykam do szpitala na kontrole:) Leć, leć - dbaj o siebie, zdrowie najwazniejsze. Quote
Guest Ryniu123 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Nasze forum (labradory.info) przekazało dla suni worek karmy na łososiu (100%) Pro Plan Adult Sensitive Salmon&Rice 14 kg w cenie 169 zł. Właśnie złozyłem zamówienie, karma będzie jutro u Giselle4 Quote
Nadziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 :loveu::multi::modla::iloveyou::iloveyou:o ludeczkowie ale cudnie! Wujaszku dzieki skladamy na twe rece i serce:loveu::loveu:..gdzie takowi wujaszkowie :B-fly::crazyeye:sie chowaja? ze ich tak malo na tym swiatku Quote
0ooCzarNaoo0 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 No to sunka będzie miała dobre jedzonko!!! dziękujemy!!!!:):):):):) Quote
fiorsteinbock Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Ryniu123']Nasze forum (labradory.info) przekazało dla suni worek karmy na łososiu (100%) Pro Plan Adult Sensitive Salmon&Rice 14 kg w cenie 169 zł. Właśnie złozyłem zamówienie, karma będzie jutro u Giselle4 Pieknie dziekujemy! Takiego jedzona mysle, ze Labka nigdy nie jadla! Quote
Basia i Barni Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Pieknie dziekujemy! Takiego jedzona mysle, ze Labka nigdy nie jadla! Na zdrowie dla Laby :-D Quote
AnIeLa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ryniu123 napisał(a): Pro Plan Adult Sensitive Salmon&Rice 14 kg w cenie 169 zł. Trochę przepłacone, ale bardzo fajnie, że Niuńka dostanie dobre jedzenie :) Quote
giselle4 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='Ryniu123']Nasze forum (labradory.info) przekazało dla suni worek karmy na łososiu (100%) Pro Plan Adult Sensitive Salmon&Rice 14 kg w cenie 169 zł. Właśnie złozyłem zamówienie, karma będzie jutro u Giselle4 Bardzo dziekuje Ryniu wiem ze jutro bedzie:) Quote
giselle4 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 AnIeLa napisał(a):Trochę przepłacone, ale bardzo fajnie, że Niuńka dostanie dobre jedzenie :) jedzonko poleci za nia na tymczas,jak sie szybko z tym uwiniemy:) Quote
Recommended Posts