giselle4 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Leć, leć - dbaj o siebie, zdrowie najwazniejsze. i co z tego jak W szpiatlu drgawek dostalam z nerwow Ryniu jak telefonował to myslał ze z ,,laska,, gada....taki głos piskliwy mialam Quote
giselle4 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Ryniu,znajomi szukaja przyjznie nastawionego labka do dzieci i takiego2-3 letnie wiem,wiem wymagania maja ale do kochania....jak sami mowia.... miej na uwadze ale ja niczego nie zalatwiam tylko Was kontaktuje:) Quote
Ewanka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Jak dobrze, że tyle osób wspiera Labunię, karma świetna ... trzymaj sie dzielnie sunieczko!!! Quote
Guest Ryniu123 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 giselle4 napisał(a):Ryniu,znajomi szukaja przyjznie nastawionego labka do dzieci i takiego2-3 letnie wiem,wiem wymagania maja ale do kochania....jak sami mowia.... miej na uwadze ale ja niczego nie zalatwiam tylko Was kontaktuje:) Jak możesz to prześlij mi namiary na nich w PW Quote
Cleo2008 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 najpierw mi serce peklo jak to przeczytalam, ale na koncu uroslo, glask dla labki od nas, ukochajcie ja od nas Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Cleo2008 napisał(a):najpierw mi serce peklo jak to przeczytalam, ale na koncu uroslo, glask dla labki od nas, ukochajcie ja od nas Właściciel suni serca zapewne nie posiada :shake:. Biedactwo, co ta sunia musiała przeżyć :-( Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Cleo2008 napisał(a):najpierw mi serce peklo jak to przeczytalam, ale na koncu uroslo, glask dla labki od nas, ukochajcie ja od nas od wszystkich ludzi dobrej woli i wilekiego serca hihihi pieknie brzmi ale tacy jestescie:) Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Ryniu123 napisał(a):Jak możesz to prześlij mi namiary na nich w PW nadrabiam zaleglosci po wczorajszej akcji zaraz przesle:) Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 jak ja w schronie to tutaj nikogo u mojeje dziewczynki nie ma a nieladnie ...hihihi Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Tableki juz dostaje z szyneczka dzisiaj pierwszy raz podalam jajko... i wykapałam oj było smiechu bo panienka nie chciała wejsc do brodzika..... wiec kapiel była na stojąco.... Quote
Ewanka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Jesteśmy, jesteśmy ... wspieramy na odległość :) ... niewiele więcej możemy zrobić. Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 pozostały miski i wiadra ciepłej wody i do roboty jestem czysta,nie chce polizałam szampon feeee szyjke mam czystą poł godziny zabawy w kapiel wycieraj mnie szybko wycieraj....:) a gdzie koszulka nocna? noo ciotko,pamietałas o koszulce jeszcze spacerkiem do boksu Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 jeszcze pysio i buziaczek sterej ciotce i juz w boksie na ciotki kurtce i sweterku jestem czysta Quote
Basia1244 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Brawo! Jesteście obie zuch dziewczyny! I labunia teraz taka jasnobiszkoptowa:) Quote
fridaoo Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 no proszę:multi: dziewczynka jak nowa:lol: Grzeczna była???? Jak się czuje nasza kruszynka? Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 fridaoo napisał(a):no proszę:multi: dziewczynka jak nowa:lol: Grzeczna była???? Jak się czuje nasza kruszynka? Bardzo grzeczna kladła sie na grzbiecie aby umyc jej cycusie Czuje sie dobrze,jest radosna i szczesliwa samej troche ciezko było mi jej porobic fotki. Dzisaj przenosiny psiakow do nowych boksow i kazdy miał co robic. Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Ryniu,karma jest juz u mnie i od jutra panienka dostaje tylko ją....:) dziekuje Quote
Ewanka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Zuch dziewczyna :) ... a koszulka bardzo twarzowa, choć napisy już nie na czasie ;) Quote
fridaoo Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 giselle4 napisał(a):Bardzo grzeczna kladła sie na grzbiecie aby umyc jej cycusie Czuje sie dobrze,jest radosna i szczesliwa :sweetCyb::sweetCyb: dziewczynki, jesteście:angel::angel: Quote
giselle4 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 dzisiaj wyjedziemy na łaki:) Quote
fridaoo Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 giselle4 napisał(a):dzisiaj wyjedziemy na łaki:) koniecznie fotorelację prosze zdać;);) Quote
fridaoo Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 giselle4 napisz proszę, czy może cos się "święci" w związku z dlaszym losem suni???? Quote
giselle4 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 fridaoo napisał(a):giselle4 napisz proszę, czy może cos się "święci" w związku z dlaszym losem suni???? na razie nic:) Ryniu tylko mysli Fundacyjnie i obiecał pomoc w kazdej chwili jeszcze do konca nie wie jaką ale mysli Quote
giselle4 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 dzisiaj nie bylo spacerkow tylko zabawy w boksach:) myslicie ze ja stuknieta jestem...ale pewnie jestem:) Szela jeszcze nie wychodzi a nas tylko 3 osoby z pania kierownik to i na nic sobie nie mozna było pozwolic. Bo i trzeba pilnowac schronu i oprowadzic ludzi i wydac do adopcji i wody podolewac i dac leki psiakom wiec z Edi i pania kierownik troche poskakałysmy po boksach a jeszcze fotki robiła EDYTKA SAMI ZOBACZYCIE JEJ FOTKI TO MIODZIO:) Quote
Recommended Posts