RenW Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ale śliczna laleczka.. chciałabym ją mieć u siebie..:):) Hehe..;) Quote
Ewanka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Czy o czyms nie wiemy ??? ;) ... jakieś tajemnice ???? ;) Labuniu, co oni tam knują, a nam nic nie mówią , broń się dziewczyno :evil_lol: Quote
giselle4 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Ewanka napisał(a):Czy o czyms nie wiemy ??? ;) ... jakieś tajemnice ???? ;) Labuniu, co oni tam knują, a nam nic nie mówią , broń się dziewczyno :evil_lol: nie ma tajemniec:( slowo teraz najwazniesze aby pan chcial dobrowolnie ją oddac nam ale jak nie wpuszcza nikogo do domu to ciezko jego poprosic....:( mamy mały zgryz z panem,ona ma chipa wiec sami rozumiecie.... wszystko musi byc zgodne z prawem...az mnie szlag trafia Quote
Ewanka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 giselle4 napisał(a):nie ma tajemniec:( slowo teraz najwazniesze aby pan chcial dobrowolnie ją oddac nam ale jak nie wpuszcza nikogo do domu to ciezko jego poprosic....:( mamy mały zgryz z panem,ona ma chipa wiec sami rozumiecie.... wszystko musi byc zgodne z prawem...az mnie szlag trafia hmmmmmmmmmm, nas też trafi, jeśli nie uda się Labuni uratowac przed 'właścicielem' :( Quote
AnIeLa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 giselle4 napisał(a):nie ma tajemniec:( slowo teraz najwazniesze aby pan chcial dobrowolnie ją oddac nam ale jak nie wpuszcza nikogo do domu to ciezko jego poprosic....:( mamy mały zgryz z panem,ona ma chipa wiec sami rozumiecie.... wszystko musi byc zgodne z prawem...az mnie szlag trafia A nie można gdzieś zgłosić zaniedbania? Przecież po Niuni od razu widać, że zaniedbana jest. Quote
giselle4 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 WSZYSTKO JEST ZGŁOSZONE,STRAZ MIEJSKA CHCE WSZYSTKO ZALATWIC POMOC ...tylko pan udaje ze jego nie ma :( nic nie zalatwiłam,nic Quote
AnIeLa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 giselle4 napisał(a):WSZYSTKO JEST ZGŁOSZONE,STRAZ MIEJSKA CHCE WSZYSTKO ZALATWIC POMOC ...tylko pan udaje ze jego nie ma :( A to Zupek! Może można by ją było wykupić od zupka? Może wtedy by chciał rozmawiać? Quote
fridaoo Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 giselle4 napisał(a):WSZYSTKO JEST ZGŁOSZONE,STRAZ MIEJSKA CHCE WSZYSTKO ZALATWIC POMOC ...tylko pan udaje ze jego nie ma :( nic nie zalatwiłam,nic o kurde:nerwy::nerwy: Quote
Ewanka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 z tym wykupieniem, to dobry pomysł , pod warunkiem, że Zupkowi się w głowie nie przewróci i nie będzie chciał majątku za psicę :( Quote
giselle4 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Ewanka napisał(a):z tym wykupieniem, to dobry pomysł , pod warunkiem, że Zupkowi się w głowie nie przewróci i nie będzie chciał majątku za psicę :( Zupek [tak mysle] jest wsciekly za 100zł mandatu od SM i nie ma kasy aby ja wykupic ze schronu... bo musiazapłacic za wszystko wiec mysli ze ukrywaniem cos wywalczy....ale sie pomylił.... nam wystraczy zrzeczenie na schronisko czy osobe fizyczna:) Quote
giselle4 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 ...aby to sie stało jak najszybciej... bo i ludzie sa chętni i Ryniu pomaga jak tylko moze a jak to sie bedzie slimaczyc...to zapomną o niej i co wtedy: Quote
giselle4 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 ..dziewczyna jest cudowna rozdaje buziaki kladzie sie na grzbiecie daje cycusie do miziania.... łapie reke cała do pysia i podgryza i skacze na czlowieka jest malo wybiegana..... w sobote linka 20m i na pole:) Quote
fridaoo Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 giselle4 napisał(a):Zupek [tak mysle] nam wystraczy zrzeczenie na schronisko czy osobe fizyczna:) no, ale rozumiem,że jest z tym problem, tak? Quote
abilab Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 i to sa nasze kochane polskie przepisy prawo malutka trzymaj sie Quote
giselle4 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 abilab napisał(a):i to sa nasze kochane polskie przepisy prawo malutka trzymaj sie zostaje prokurator a to jest zmarnowany czas...Laby czas:( Quote
giselle4 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 fridaoo napisał(a):co u sunieczki? wet ja widział i on tez mowi ze choroba sie cofa juz nie rozlewaja sie czarne plamy i siersc zaczyna kiełkowac....:) Zostawilam list ,,milosny,,ze zapłace mandat za zrzecznie sie Laby podalam numer telefonu...czekam Quote
giselle4 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 oby ktos mądry poszedł po rozum do głowy i to sie zakonczyło szybciej moze ktos ma inna propozycje prosze o pv:) Quote
fridaoo Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 giselle4 napisał(a):wet ja widział i on tez mowi ze choroba sie cofa juz nie rozlewaja sie czarne plamy i siersc zaczyna kiełkowac....:) Zostawilam list ,,milosny,,ze zapłace mandat za zrzecznie sie Laby podalam numer telefonu...czekam bardzo dobre wiadomości od wet:multi::multi: Co do listu- dobrze zrobiłaś. Trzeba próbować wszystkich możliwych rozwiązań.Może akurat? Quote
giselle4 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 fridaoo napisał(a):bardzo dobre wiadomości od wet:multi::multi: Co do listu- dobrze zrobiłaś. Trzeba próbować wszystkich możliwych rozwiązań.Może akurat? Dziekuje za pv...jestm za .... ja tez chce jej szczescia i to szybkiego.... Quote
fridaoo Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 giselle4 napisał(a):Dziekuje za pv...jestm za .... ja tez chce jej szczescia i to szybkiego.... tak...wszyscy oczekujemy jak najszybszego rozwiązania:multi: pozytywnego ma się oczywiście rozumieć:fadein::fadein: Quote
giselle4 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 wstawie fotki z dzisiaj...:) Quote
giselle4 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 TAKA JESTEM SLICZNA biegalam z ciotka;0 i sie ciesze piiiiic i sie ruszylam:) Quote
giselle4 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 zapraszamy ,panienka lubi podziwianie:) Quote
Guest ambird Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ale z niej śliczna żabka :loveu: Quote
Recommended Posts