abilab Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 giselle4 to czekamy na wiesci na temat pomysłu dania suni na DT Quote
fridaoo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='abilab']giselle4 to czekamy na wiesci na temat pomysłu dania suni na DT[/QUOTE] czekamy czekamy:cool3::cool3: Quote
giselle4 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 ja tez czekam prezes podejmie decyzje jutro:) Quote
fridaoo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='giselle4']ja tez czekam prezes podejmie decyzje jutro:)[/QUOTE] mam nadzieję,że te długie oczekiwania będą warte i w końcu ta biedna sunia będzie mogła zaznać życia w normalnych warunkach u porządnych i kochających ją ludzi:roll: Quote
giselle4 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='fridaoo']są już może jakiejś wieści?:cool3:[/QUOTE] Prezes troche isę boi bo co bedzie jak jednak pan przyleci po sunke ale pani kierownik mnie strachliwa obiecalam ze w razie draki ją dostarczymy do schronu...niby zd omu gdzie jest leczona bo w warunkach schroniska jest to niemozliwe:lol::oops: w tym tygodniu mam nadzieje bedzie juz wszystko ok. i pojedzie na tymczas...poczekajcie Quote
fridaoo Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='giselle4']Prezes troche isę boi bo co bedzie jak jednak pan przyleci po sunke [/QUOTE] ja bym mu pokazała, gdzie są drzwi wyjściowe:diabloti: kurcze, za przeproszeniem, psa ma głębokim poważaniu i jeszcze człowiek ma się go może bać??? o Jezu.....gdzie my żyjemy:shake::shake: Quote
giselle4 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='fridaoo']ja bym mu pokazała, gdzie są drzwi wyjściowe:diabloti: kurcze, za przeproszeniem, psa ma głębokim poważaniu i jeszcze człowiek ma się go może bać??? o Jezu.....gdzie my żyjemy:shake::shake:[/QUOTE] molestuje...molestuje....:) Quote
fridaoo Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='giselle4']molestuje...molestuje....:)[/QUOTE] no to czekamy z niecierpliwością:razz::razz: Myszeczko kochana....jeszcze troszkę musisz poczekać:happy1::happy1: Quote
giselle4 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 napisze jak cos sie zmieni...napisze Quote
BUDRYSEK Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 dziewczyny napiszcie w jakiej formie jest sunia? Quote
fridaoo Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 to link do tematu suni na labkach http://labradory.info/viewtopic.php?t=15070&postdays=0&postorder=asc&start=150 Quote
andzia69 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wybaczcie, ale szczeniaki umierają nam na rękach Wszystkie mają babeszjozę! Jedna sunia odeszła przedwczoraj za TM, dzisiaj druga jest na pograniczu śmierci. Może ją uratować tylko transfuzja krwi. Potrzebujemy 300 zł, inaczej sunia umrze Prosze zajrzyjcie i pomóżcie, choćby rozsyłając watek!! pliss Quote
Cleo2008 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 cioteczki dawac mi tu szybciutko numer konta. moge wplacic tylko jutro jak sie da to emajlem Quote
giselle4 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 podniose Ciebie dziewczyno.....i mam nadzieje ze to ostani tydzien w niewoli z takim panem to mozna ,,a nie powiem co:( Quote
giselle4 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Cleo2008 napisał(a):do gory do gory Cleo,Laba tez jest w Dzierzoniowie.... Moj aparat nie odda tego jak ona teraz wyglada ale Edytka ma Nikosia i zrobi jej fotki na specerku...widac poprawe i to duza..... i widac ze nie jest zestresowana ze dbamy o nia wszyscy ...od kadry po nas szaraczkow... jakos wszystkich rozczula mimo ze jest szalona.. ale ten brak decyzji dobija w piatek pani kierownik dłuzej gadała z policja i mamy nadzieje ze to sie juz teraz szybko potoczy....czekamy Quote
fridaoo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jak sie sprawy mają? wiadomo juz coś konkretniejszego? Quote
giselle4 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 ja tez czekam,nic jeszcze nie wiemy:( ale aby Was uspokoic ze nie ma krzywdy i ze dabamy o nia i karmimy i wiataminy i ma zabawki i spacerki i nasza miłosc..... a same zobaczcie...;) Quote
giselle4 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 szatan nie dziewczyna:) siersc robi sie piekna jeszcze tylko troche brzusio Laba w pełnej krasie z drugiej strony Quote
giselle4 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 szalona i szybka ogonek tez ma siersc ide na izolatke ,piiiic Quote
giselle4 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Ja wiem ,ze schronisko to nie dom ale lepsze jak ulica i zebranie o jedzenie... Jest dalej leczona,jest kochana i jest coraz bardziej podona do ludzi pffu ,tffu do labka:) Quote
Recommended Posts