margoth137 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 maluteczek kochany:) wygląda jak taki dzidziuś:) Quote
paula_t Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Liderek to chyba tylko posłanka zmienia :D Jaka z niego paróweczka na przedostatnim zdjęciu:eviltong: Quote
Bjuta Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Tym razem się popłakałam! Kasiu, a czy udało Ci się go wykąpać? Bo ma piękne futerko na tych fotach! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Widzę, że Liderek testuje wszystkie posłanka - pięknie się prezentuje!!! :) Quote
Ingrid44 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jaki z niego slodziak. Wybiera sobie najwieksze poslanka zeby sobie kosteczki porozciagac . :) Az lezka sie kreci w oku jak sie patrzy na te piekne zdjecia. Quote
asiuniab Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 boziuniu, jakie ma króciutkie łapulce:) Quote
__Lara Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jak on słodko śpi!!! Jak można nie chcieć tyle lat adoptować takiego psa :o :o :o Quote
Bjuta Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Wrzuciłam go na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/21924-Metamorfozy?p=20286493#post20286493"]metamorfozy[/URL]. Quote
paula_t Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Bjuta']Wrzuciłam go na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/21924-Metamorfozy?p=20286493#post20286493"]metamorfozy[/URL].[/QUOTE] Oooo, nie znałam tego wątku :D Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='paula_t']Oooo, nie znałam tego wątku :D[/QUOTE] To WSPANIALY watek :) Quote
Bjuta Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Najpiękniejszy! Jak mam doła, to sobie tam idę... (Dlatego tam mnie spamy wkurzają na maksa!)! A drugi najpiękniejszy wątek na dogo to jest ten: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/19585-Schroniskowe-psiaki-na-spacerach-Serdecznie-zapraszamy"][IMG]http://oi41.tinypic.com/2nkkup3.jpg[/IMG][/URL] (troszkę ostatnio zmonopolizowany przez Zabrze ) Quote
paula_t Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Ingrid44']To WSPANIALY watek :)[/QUOTE] Właśnie jestem w szoku, że wcześniej na niego nie trafiłam:crazyeye: Oglądnęłam kilkanaście stron do tyłu....piękny wątek.... Ciekawe jak tam nasz robaczek:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Paulo kochana ja ciągle ze wszystkim do tyłu ( praca i stosy papierów!!! ) :( ale jutro OBIECUJĘ wziąć się w końcu za bazarek dla m.in. dla Liderka :loveu: rozumiem że potrzebny jeszcze ??? ;) Quote
paula_t Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Paulo kochana ja ciągle ze wszystkim do tyłu ( praca i stosy papierów!!! ) :( ale jutro OBIECUJĘ wziąć się w końcu za bazarek dla m.in. dla Liderka :loveu: rozumiem że potrzebny jeszcze ??? ;)[/QUOTE] Ciotka, bo pogonię za te tłumacznia:mad:;) Nie przejmuj się, ja też do tyłu ze wszystkim i przez to mam listę psiaków do ogłaszania :( Co do finansów, to musisz Ciotkę Bjutę pytać, ale z tego co widziałam rozliczenie, to finanse Liderka wyglądają naprawdę dobrze, a bez sensu jest zbierać kasę na konto, żeby leżała, skoro wkoło tyle biedy i poszukiwania każdej złotówki. Jak będziesz odwiedzać Liderka to zobaczysz kiedy zacznie robić się źle (tfu, tfu), to wtedy poprosimy o bazarek:p A jak nie będziesz odwiedzać to same się upomnimy:eviltong: Mam nadzieję, że Bjuta, jako skarbnik się zgadza ;) Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='paula_t']Ciotka, bo pogonię za te tłumacznia:mad:;) Nie przejmuj się, ja też do tyłu ze wszystkim i przez to mam listę psiaków do ogłaszania :( Co do finansów, to musisz Ciotkę Bjutę pytać, ale z tego co widziałam rozliczenie, to finanse Liderka wyglądają naprawdę dobrze, a bez sensu jest zbierać kasę na konto, żeby leżała, skoro wkoło tyle biedy i poszukiwania każdej złotówki. Jak będziesz odwiedzać Liderka to zobaczysz kiedy zacznie robić się źle (tfu, tfu), to wtedy poprosimy o bazarek:p A jak nie będziesz odwiedzać to same się upomnimy:eviltong: Mam nadzieję, że Bjuta, jako skarbnik się zgadza ;)[/QUOTE] To czekam na decyzję :lol: czy wystawiać już i natychmiast bo w końcu obiecany ;) czy czekać na sygnał ..." bierz się babo do roboty bo Liderek w potrzebie" ;) A Liderek na posłanku zwinięty w kuleczkę rozczulił mnie do łez :loveu: kochany ...malutki kłębuszek :loveu: Quote
pikola Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Jakie slodkosci:loveu:Tylko calowac..:loveu: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/687/dsc09529r.jpg/"][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/3323/dsc09529r.jpg[/IMG][/URL] Quote
Bjuta Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='paula_t']Ciotka, bo pogonię za te tłumacznia:mad:;) Nie przejmuj się, ja też do tyłu ze wszystkim i przez to mam listę psiaków do ogłaszania :( Co do finansów, to musisz Ciotkę Bjutę pytać, ale z tego co widziałam rozliczenie, to finanse Liderka wyglądają naprawdę dobrze, a bez sensu jest zbierać kasę na konto, żeby leżała, skoro wkoło tyle biedy i poszukiwania każdej złotówki. Jak będziesz odwiedzać Liderka to zobaczysz kiedy zacznie robić się źle (tfu, tfu), to wtedy poprosimy o bazarek:p A jak nie będziesz odwiedzać to same się upomnimy:eviltong: Mam nadzieję, że Bjuta, jako skarbnik się zgadza ;)[/QUOTE] Dobrze powiedziane! Będzie potrzeba, będziemy alarmować! :) Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Bjuta']Dobrze powiedziane! Będzie potrzeba, będziemy alarmować! :)[/QUOTE] No to ja czekam na syrenę alarmującą o pilnej potrzebie ;) dobranoc Liderku kochany :* Quote
asiuniab Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 nie mogę się nadziwić jaki ten Liderek jest cudny i kompaktowy:) Quote
Amadorka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Wreszcie Liderek na właściwym miejscu,pięknie że tak się skończyła ta historia dla maluszka. Quote
paula_t Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Martika@Aischa']No to ja czekam na syrenę alarmującą o pilnej potrzebie ;) dobranoc Liderku kochany :*[/QUOTE] Obyś się nigdy go nie doczekała :D Dziękujemy Ciotka:loveu: Dobranoc Liderku:) Quote
zebrazebra Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Ale się Lider wyciąga na posłaniu! Ciotki jesteście wspaniałe! Proszę o cynk o każdym bazarze na Liderka. Quote
Recommended Posts