Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Moze do Catangel napisac ona robi po 130 tylko nie wiem ile to kosztuje, jak znosnie to zaplace sama;)

ja kiedyś u niej zamawiałam i płaciłam 15zł za 130ogloszeń ;) ja szarikowi stale odnawiam ogłoszenia ale to za mało trzebo go ciągle ogłaszać

wczoraj dostałam zapytanie od niego z tablica.pl
[email protected] Witam, jak Szarik reaguje na koty i dzieci ?Ile on może miec lat ?

odpisałam aby się kontaktować pod dane

tel. 601-730-013
[email protected]

mam nadzieję że są to aktualne dane?

Posted

Dostałam właśnie takiego suchego maila. Odpisałam że Szarik kocha koty ale do dzieci bym go nie polecała.

Szarik potrafi złapać nawet nas w pewnych sytuacjach. Dzieje sie to w chwilach zagrożenia. A dzieci są nieobliczalne. Szarik jest obliczalny, ja go znam i wiem kiedy on się usztywnia i stresuje. Trzeba go wtedy wyciszyć, pozwolić żeby poczuł się pewnie. Np nie lubi dotykania w niektórych miejscach nagle. Do dzieci bym się go bała dawać.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Szrikowi zbliża sie termin szczepienia p/wściekliźnie. Ma aktualne do 20.02.
Może do tego czasu znajdzie domek.

A sa jakies szanse? Czy to tylko nasze pobozne zyczenia?
Byloby bardzo bardzo milo...

Posted

ale LILU pisała, że tam są dzieci, a Szarik do dzieci nie za bardzo się nadaje, więc chyba tematu nie ma.
Bynajmniej ja bym psa nie wydała do domu z dziećmi wiedząc, że on się do takiego nie nadaje.

Posted (edited)

[quote name='sharka']Wykupię psiulowi pakiecik - akurat jest bazarek :)

działam:)
proszę o akceptację trochę zmienionego tekstu lub naniesienie zmian, pakiet ogłoszeń wykupiony:

SZARIK – lojalny kompan o mądrym spojrzeniu

Jego historia jest taka jak innych, niekochanych, zapomnianych psiaków... Pies jak pies powiesz...Ale wystarczy spojrzeć w jego mądre, pełne nadziei oczy, żeby zobaczyć niezwykłego psa.
Szarik to średniej wielkości, kilkuletni pies. Znajduje się obecnie w hoteliku, gdzie nareszcie z pełnym brzuszkiem, bez strachu poznaje co to normalny dom. Jest posłuszny, niesamowicie tolerancyjny dla młodszych psiaków i suczek. Z psami próbuje trochę rywalizować - jak to facet :) I jak każdy facet potrzebuje dużo uwagi i ciepła..

Doskonale pilnowałby ogrodu. Swojego miejsca i swoich Państwa będzie strzegł jak oka w głowie.
Naszym marzeniem jest by ktoś dał mu ten prawdziwy, i już na zawsze jego DOM. Prosimy, daj Szarikowi szansę - odwdzięczy się swoją wiernością!

Kontakt w sprawie adopcji: 601 730 013 lub [email protected]

Miejscowość: Wrocław

Szczepiony - tak, odrobaczony - tak, kastracja - tak

Edited by sharka