Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na konto Szarika wpłynęły pieniążki od:

magda222 - 20 zł
ewu od Kremci - 30 zł

ślicznie dziękuję
[IMG]http://teraz.com.pl/vardata/gify/roze/roze045.gif[/IMG]

Posted

Szarik wzbogacił się o kolejne wpłaty:

Agata,Sonia - 60 zł - za XI, XII
pietrucha204 - 10 zł za XI
Lida - 20 zł za XII

ślicznie dziękuję w swoim i Szarika imieniu :)

[IMG]http://teraz.com.pl/vardata/gify/roze/roze045.gif[/IMG]

Posted

już jesteś kochana dopisana :)
wolno mi net w domu chodzi, dlatego zanim mi się strona pierwsza pojawiła, to już pewnie sprawdziłaś, że Cię tam nie ma, a ja czekałam i czekałam aż mi się edycja włączy :)

Posted

To ja dziękuję :)
już myślałam, że sprawa Szarika bedzie przegrana, że nie będzie z czego opłacać jego pobytu, już był debet duży, a teraz jesteśmy na plusie i zabezpieczony jest Szarik kochany :)

Posted

Przyciągnęły mnie dziewczyny od Kremci :-) To im Szarik zawdzięcza moją obecnośc tu. Nie mogłam im odmówic, bo to fajne babeczki. Tam na wątku Kremci była bardzo dobra atmosfera, a wiesz, że to jest ważne. Za takimi ludźmi idzie się dalej, co nie magda222? :-)

Posted

Akrum napisał(a):
To ja dziękuję :)
już myślałam, że sprawa Szarika bedzie przegrana, że nie będzie z czego opłacać jego pobytu, już był debet duży, a teraz jesteśmy na plusie i zabezpieczony jest Szarik kochany :)

Akrum przecież z takimi cioteczkami Szarik nie zginie :)

Lida napisał(a):
Przyciągnęły mnie dziewczyny od Kremci :-) To im Szarik zawdzięcza moją obecnośc tu. Nie mogłam im odmówic, bo to fajne babeczki. Tam na wątku Kremci była bardzo dobra atmosfera, a wiesz, że to jest ważne. Za takimi ludźmi idzie się dalej, co nie magda222? :-)

Oczywista oczywistość ;) :loveu:

LILUtosi napisał(a):
Szarik fajny to i fajni ludzie.

:loveu:

Posted

Akrum napisał(a):
ślicznie dziękuję - fundujesz Szarikowi, czy zwrócić Ci pieniążki ??

To jeszcze zasponsoruję, ale jeśli będzie potrzeba zrobić następne to może ktoś inny wspomoże.

Posted

Szariczek to ładny pies,choć niemłody,ile on ma lat?Zastanawiam się,dlaczego tak długo nie może znaleźć domu,czy w ogłoszeniach jest mowa o tym krótkim lańcuchu przy wannie i jego traktowaniu na melinie?

Posted

ja cały czas za chłopaka kciuki trzymam, już czas najwyższy by do domku poszedł :mad:

Szarik, ile można księgować twoje finanse, co? już mi się znudziło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: