Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podaję za ewu:

Przesyłajcie proszę
UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected]

Posted

Olena84 napisał(a):
Szariczku masz nowych fanow! Zabraknie niecale 30zl! Moze popytajcie na watku tej suni, moze ktos jeszcze sie przerzuci na Szariczka.

Olenko, od razu o to zapytałam :)
Stąd deklaracja Lidy :)
Próbuję też wyżebrać podział majątku po Kremci ;)
Czekam aż dziewczyny się wypowiedzą :)

Posted

ło matusiu kochana :)

Cioteczki, co tu się dzieje :)
Kochane, ja nie wiem jak dziękować w imieniu Szarika :)

magda222 - podaj mi proszę link Kremci :)

mogę robić przelew do LILUtosi, Szarik znów bezpieczny, ufff :)

Posted

stałych deklaracji mamy 345 zł, a potrzeba 390 -405 miesięcznie, bo 13x30 lub 31 dni.

bo rozumiem, że te 12 zł na dobę, to tylko za listopad jest obniżone, czy już tak na stałe??

Posted

Cioteczki przyda się Szarikowi pakiet ogłoszeń? Mam jeden wykupiony i jeśli reflektujecie to prosze o info komu wysłać namiar na osobę robiącą ogłoszenia :)

Posted

[quote name='sharka']Cioteczki przyda się Szarikowi pakiet ogłoszeń? Mam jeden wykupiony i jeśli reflektujecie to prosze o info komu wysłać namiar na osobę robiącą ogłoszenia :)[/QUOTE]

Kochana napewno się przyda !!! :)
Dziękujemy :)