Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, tak jak pisałam na wątku Samby, mam opóźnienie ze swoją "stałką" marcową i dla Samby i dla Szarika ale obiecuję w pon. przesłać kaskę. Zwykle staram się na pocz. miesiaca przesłać ale mam wyjątkową sytuację stąd prośba o cierpliwość...piszę o tym, bo przesyłam zawsze w 1 rzucie na ich oboje. Obiecuję wysupłać coś "extra" dla nich w ramach zadośćuczynienia. Mam nadzieję, że wybaczycie:)

• 2 weeks later...
Posted

w dniach od 02.03. do 16.03.2012 r. wpłynęły pieniążki od:

tula - 20 zł
Pyrdka - 20 zł
pietrucha204 - 10 zł za II
Lida - 20 zł
Agata.Sonia - 90 zł za I.II i III
OLENA84 - 10 zł za III
Akrum - 20 zł
za IV

ślicznie dziękuję w imieniu Szarika :loveu:

Posted

LILUtosi, jeśli dobrze pamiętam, Szarikowi skończyły się w lutym szczepienia??

udałoby Ci się podjechać z chłopakiem do weta i zaszczepić??
a jak z odrobaczeniem??

Posted

Ja juz raz odrobaczalam na swoj koszt. Ale teraz chce to zrobic w kwietniu. Co do szczepien to zbieram pare psow bo inaczej wetowi sie nie oplaca jechac. a ciagac Szarika do miasta jest bez sensu. Wet za dojazd bierze 50zl.
Nagralam wczoraj filmik z Szarikiem, komu przeslac?

Posted

Niestety ale muszę się podzielić smutną wiadomością. Szariczkowi coś jest ale za diabły nie wiem co.
Wczoraj tz przyszedł do niego a on zaczął z radości skakać no i też piszczeć. Tz mówił że nie piskał z radości ale tak jakby z bólu. Mówi że może coś z uchem bo potrząsał głową. Pomyślałam że może przesadza (choć to ja zawsze przesadzam) że pewnie się cieszył. Dzisiaj postanowiłam dokładnie to sprawdzić no i niestety ale coś go boli ale nie wiem co. Boi się szybkiego dotyku jakby bał się że za mocno go dotknę. Obejrzałam i obmacałam uszy, czyste i bez wrażliwości. Obejrzałam dokładnie podeszwy nic nie ma, powyginałam łapy. Do tej czynności Szarik nawet mi się położył na grzbiecie, też nic konkretnego. obmacałam każdy kawałek ciała Szarika i nie zauważyłam nic szczególnego. Problem musi być głębiej. Trzeba z nim jechać na kliniki i obadać. Nie wiem od czego zacząć ale może lekarz nas na coś naprowadzi. Może jakieś podroby są powiększone i będzie jakiś pkt zaczepienia. Na spacerze normalnie chodził i biegał, nie utykał, nie słaniał się, nie wiem na prawdę gdzie szukać problemu.

Posted

zaczynam się martwić znowu o finanse Szarika, ponieważ czeka chłopaka szczepienie + teraz ta niezidentyfikowana dolegliwość.
Wizyta u weta + leki - będą kosztować.

A Szarik aktualnie na koncie ma:
1122,62 zł - 1092 zł = 30,62 zł

Za marzec nie wpłaciły nadal:
kmurdz (brak wpłaty od początku roku - pisałam PW z przypominaniem, był odzew że pieniążki będą wpłacone i na tym się skończyło)
megi_winters i jej TZ (był wpis na wątku, że pieniążki wpłyną w późniejszym terminie - a Magda zawsze solidnie wpłaca, dlatego pewnie pieniążki wpłyną później).