Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzeba zrobić Szarikowi piękne wyróżnione allegro - może wtedy ktoś chłopaka zobaczy oraz poprosić kogoś, kto jest często w necie o zorganizowanie wydarzenia na FB - że Szarik jest w trudnej sytuacji i grozi mu schronisko jeśli nie znajdzie nowego domu lub pieniążków na opłatę DT. ja ostatnio z przyczyn zdrowotnych jestem rzadko przy kompie, więc nie mogę się podjąć prowadzenia wydarzenia.
jest ktoś chętny??

allegro wyróżnione mogę opłacić, byle ktoś piękne zrobił :)

Posted

Olena84 napisał(a):
JEST ŚWIETNE! W takim razie odwolam Selenge i poprosze w nastepnym miesiacu

Mam nadzieję, że nie będzie trzeba i Szarik znajdzie w końcu swoje miejsce na ziemi :)
Trzymamy kciuki !!!

Posted

Z uwagi na to, że "moja" Kremcia znalazła właśnie dom deklaracja 20 zł m-cznie przechodzi na Szarika.
Nie jest to jakaś zawrotna suma, ale zawsze coś.

Akrum, a czy wszyscy darczyńcy regularnie wpłacają?

Może ktoś miałby jakieś fanty i mógłby zrobić bazarek dla Szarika?

Posted

LILUtosi napisał(a):
Z racji tego że Szariczek się zasiedział trochę - opuszczę o złotówkę na dobie. Będzie mnie do uzbierania - taki mikołajowo świąteczno noworoczny prezent.

dziękuję ślicznie :)
w takim razie w tym miesiącu musimy uzbierać 360 zł :)

magda222 napisał(a):
Z uwagi na to, że "moja" Kremcia znalazła właśnie dom deklaracja 20 zł m-cznie przechodzi na Szarika.
Nie jest to jakaś zawrotna suma, ale zawsze coś.

Akrum, a czy wszyscy darczyńcy regularnie wpłacają?

Może ktoś miałby jakieś fanty i mógłby zrobić bazarek dla Szarika?

aaa lecę Cię dopisać :)

wszyscy płacą regularnie oprócz kmurdz, której ostatnia wpłata jest za wrzesień - wyślę przypomnienie.

my niestety nigdy nie mieliśmy kompletu deklaracji, ale zawsze jakimiś jednorazówkami się uzupełniało, a w tym miesiącu klapa...
a niektórzy już na grudzień mają wpłacone...

Posted

LILUtosi napisał(a):
Z racji tego że Szariczek się zasiedział trochę - opuszczę o złotówkę na dobie. Będzie mnie do uzbierania - taki mikołajowo świąteczno noworoczny prezent.

Bardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

I ja też dorzucam 20 zł/miesiąc, bo skoro Kremcia, którą wspierałam ma dom, to dołożę teraz Szarkowi. Może to i nie jest dużo, ale za to będzie regularnie. Muszę obdzielić jeszcze inne biedy. Tak myślę, że może grosik do grosika i jakoś uzbieramy. Na wątku Kremci prosiłam o podanie konta do wpłat.

Posted

Lida napisał(a):
I ja też dorzucam 20 zł/miesiąc, bo skoro Kremcia, którą wspierałam ma dom, to dołożę teraz Szarkowi. Może to i nie jest dużo, ale za to będzie regularnie. Muszę obdzielić jeszcze inne biedy. Tak myślę, że może grosik do grosika i jakoś uzbieramy. Na wątku Kremci prosiłam o podanie konta do wpłat.

Lida kochana dziękuję Ci :) :) :)

Akrum poda nr konta.
Ja też poproszę.

Posted

Lida napisał(a):

dziękuję kochana :)
zaraz podeślę PW z danymi do wpłat na Szarika :)

i biegnę Cię dopisać do deklaracji stałych :)