Akrum Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 trzeba zrobić Szarikowi piękne wyróżnione allegro - może wtedy ktoś chłopaka zobaczy oraz poprosić kogoś, kto jest często w necie o zorganizowanie wydarzenia na FB - że Szarik jest w trudnej sytuacji i grozi mu schronisko jeśli nie znajdzie nowego domu lub pieniążków na opłatę DT. ja ostatnio z przyczyn zdrowotnych jestem rzadko przy kompie, więc nie mogę się podjąć prowadzenia wydarzenia. jest ktoś chętny?? allegro wyróżnione mogę opłacić, byle ktoś piękne zrobił :) Quote
Olena84 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Poprosic trzeba Selenge, ona piekne allegra ale musi byc wyroznione, moj tymczasowicz znalazla tak paru chetnych. Quote
andegawenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ...i taka treść że był przykuty do wanny przez długie lata... Quote
Marinka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Bazar ogłoszeniowy. 30 ogłoszeń = 7 zł, mega okazja! :smile::smile::smile: oprócz tego w sprzedaży teksty do ogłoszeń, rymowanki i inne ! http://www.dogomania.pl/threads/217856-3-edycja-bazarku-og%C5%82oszeniowego-PAKIETY-30-OG%C5%81-7-Z%C5%81!!!-do-20.11-godz.-16-00 Quote
andegawenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 tylko do 20 listopada...bazarek trwa. Quote
Klaudus__ Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Olena84 napisał(a):Poprosic trzeba Selenge, ona piekne allegra ale musi byc wyroznione, moj tymczasowicz znalazla tak paru chetnych. Dasz radę Ją poprosić? Czy ja mam do Niej napisać? Quote
Olena84 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Poprosze, ale bedzie 4 w kolejce, chyba ze Isadora lub fochu sie zgodza, moze bedzie szybciej. Quote
magda222 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Nie robię tak pięknego allegro jak Isadora czy Selenga, ale zrobiłam Szariczkowi takie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1954666147 Jest wyróżnione. Proszę o uwagi. Czy coś zmienić lub dodać? Quote
Olena84 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 JEST ŚWIETNE! W takim razie odwolam Selenge i poprosze w nastepnym miesiacu Quote
magda222 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Olena84 napisał(a):JEST ŚWIETNE! W takim razie odwolam Selenge i poprosze w nastepnym miesiacu Mam nadzieję, że nie będzie trzeba i Szarik znajdzie w końcu swoje miejsce na ziemi :) Trzymamy kciuki !!! Quote
Klaudus__ Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 magda222 napisał(a):Nie robię tak pięknego allegro jak Isadora czy Selenga, ale zrobiłam Szariczkowi takie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1954666147 Jest wyróżnione. Piękne!! A zdjęcia robione przez Lilu - powalająco wyglądają! Quote
Akrum Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 zaciskam kciuki za allegro. wpłyneły pieniążki od: paulinken za XI i XII - 20 zł ślicznie dziękujemy Quote
Akrum Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 na koncie Szarika mamy: 291,62 zł [SIZE=3]za listopad będzie do zapłaty 390 zł i to już przelew powinnam zrobić - a nie mam z czego...:-(:-(:-( Quote
LILUtosi Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Z racji tego że Szariczek się zasiedział trochę - opuszczę o złotówkę na dobie. Będzie mnie do uzbierania - taki mikołajowo świąteczno noworoczny prezent. Quote
magda222 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Z uwagi na to, że "moja" Kremcia znalazła właśnie dom deklaracja 20 zł m-cznie przechodzi na Szarika. Nie jest to jakaś zawrotna suma, ale zawsze coś. Akrum, a czy wszyscy darczyńcy regularnie wpłacają? Może ktoś miałby jakieś fanty i mógłby zrobić bazarek dla Szarika? Quote
andegawenka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 LILUtosi napisał(a):Z racji tego że Szariczek się zasiedział trochę - opuszczę o złotówkę na dobie. Będzie mnie do uzbierania.:smile: Podpiszcie proszę:-(:shake::lol:http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html Quote
Akrum Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 LILUtosi napisał(a):Z racji tego że Szariczek się zasiedział trochę - opuszczę o złotówkę na dobie. Będzie mnie do uzbierania - taki mikołajowo świąteczno noworoczny prezent. dziękuję ślicznie :) w takim razie w tym miesiącu musimy uzbierać 360 zł :) magda222 napisał(a):Z uwagi na to, że "moja" Kremcia znalazła właśnie dom deklaracja 20 zł m-cznie przechodzi na Szarika. Nie jest to jakaś zawrotna suma, ale zawsze coś. Akrum, a czy wszyscy darczyńcy regularnie wpłacają? Może ktoś miałby jakieś fanty i mógłby zrobić bazarek dla Szarika? aaa lecę Cię dopisać :) wszyscy płacą regularnie oprócz kmurdz, której ostatnia wpłata jest za wrzesień - wyślę przypomnienie. my niestety nigdy nie mieliśmy kompletu deklaracji, ale zawsze jakimiś jednorazówkami się uzupełniało, a w tym miesiącu klapa... a niektórzy już na grudzień mają wpłacone... Quote
magda222 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 LILUtosi napisał(a):Z racji tego że Szariczek się zasiedział trochę - opuszczę o złotówkę na dobie. Będzie mnie do uzbierania - taki mikołajowo świąteczno noworoczny prezent. Bardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Lida Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 I ja też dorzucam 20 zł/miesiąc, bo skoro Kremcia, którą wspierałam ma dom, to dołożę teraz Szarkowi. Może to i nie jest dużo, ale za to będzie regularnie. Muszę obdzielić jeszcze inne biedy. Tak myślę, że może grosik do grosika i jakoś uzbieramy. Na wątku Kremci prosiłam o podanie konta do wpłat. Quote
magda222 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Lida napisał(a):I ja też dorzucam 20 zł/miesiąc, bo skoro Kremcia, którą wspierałam ma dom, to dołożę teraz Szarkowi. Może to i nie jest dużo, ale za to będzie regularnie. Muszę obdzielić jeszcze inne biedy. Tak myślę, że może grosik do grosika i jakoś uzbieramy. Na wątku Kremci prosiłam o podanie konta do wpłat. Lida kochana dziękuję Ci :) :) :) Akrum poda nr konta. Ja też poproszę. Quote
Akrum Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Lida napisał(a):I ja też dorzucam 20 zł/miesiąc, bo skoro Kremcia, którą wspierałam ma dom, to dołożę teraz Szarkowi. Może to i nie jest dużo, ale za to będzie regularnie. Muszę obdzielić jeszcze inne biedy. Tak myślę, że może grosik do grosika i jakoś uzbieramy. Na wątku Kremci prosiłam o podanie konta do wpłat. dziękuję kochana :) zaraz podeślę PW z danymi do wpłat na Szarika :) i biegnę Cię dopisać do deklaracji stałych :) Quote
sharka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Witam, finansowo u mnie kiepsko chwilowo ale zapiszę sobię. Quote
LILUtosi Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Parę fotek ze spaceru przystojniaka: Quote
Recommended Posts