Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
Wklejam w miare na bieżąco, ale jesli wyslalas ja dzisiaj to jej jeszcze nie ma. Ostatnia jest z 20 czerwca, wiec opoznienia nia ma duzego, nie moge obiecac, ze bede zaglądać codziennie, zwlaszcza, ze niestety wątek Szarika umiera, malo kto tutaj zaglada, ale jesli ktos zajrzy zeby mnie upomniec, to bede wpisywac raz na misiac;)

Sorry, jakaś zakręcona jestem... :oops:
Przeglądałam pierwszą stronę wątku i widziałam tylko stare rozliczenia a z 2013 r. nie widziałam :oops:

Posted

magda222 napisał(a):
Sorry, jakaś zakręcona jestem... :oops:
Przeglądałam pierwszą stronę wątku i widziałam tylko stare rozliczenia a z 2013 r. nie widziałam :oops:

Nie no to bym zaszalała za bardzo;)

Posted

Szarik się dzisiaj kolejny raz popisał. Czyściłam uszy Toro, a że trwało to dość długo to Szarik sobie zapapiętał że ta menda Tori zajmuje jego panią. Wyczekał i go cap za mordę i szarpał. Pocharatał Torowi pysio.

Posted

Zawsze taki był. Tyle że Toro to juz starowinka straszna i Szarik upatrzył go sobie i gnębi. Ja potrafie wyłapać wzrok Szarika przed atakiem i z zasady krzyknę przed i jest ok. A tu byłam dalej od nich.

Posted

mdk8 napisał(a):
o masz ci babo placek, bardzo Torusia poszarpał ten łobuziak?

Na szczęście Szarik nie ma zbyt dużo już pelnych zębow. Trochę mu mordkę porysowal ale od razu spryskałam oktoniseptem i dziś juz prawie nie widać. Jak zejdą strupki to bedzie blizna.

Posted

Olena84 napisał(a):
Szarik mnie po prostu powala:(, kto go pokocha...

No niestety ja go kocham. Wsciekam się na niego ale jak przyjdzie i tą mordkę wsadzi i popatrzy mi w oczy to odpadam.

Posted

odwiedzam chłopaka i lecę robić obiad :)

a przy okazji:
Serdecznie zapraszam na bazarek, który zorganizowany jest na podopiecznych Stowarzyszenia Pomocy Zwierzętom ŁAPA

Na bazarku można znaleźć ciuszki nowe i używane, które są w na prawdę bardzo dobrym stanie, m.in: bluzki, spodnie,sukienki, spódniczki i nowe buty Converse :smile:

LINK DO BAZARKU: CIUCHOLAND - fajne ubrania - NOWE i UŻYWANE, do 19.07.13 r.

BAZAREK TRWA DO 19 LIPCA 2013 ROKU DO GODZINY 21:00

ZAPRASZAMY :smile::smile::smile:

Posted

No nie bo ostatnie było sprzed 3 tygodni ;), dobrze że u Szarika w porzadku, wyglada na zdrowego (jeśli wiesz co mam na myśli:angryy:) (dla tych co nie, Lilu na innym wątku sie przyznała że handluje psimi organami - najpierw wyglądało na żart, ale już sama nie wiem:placz:)

Posted

Olena84 napisał(a):
No nie bo ostatnie było sprzed 3 tygodni ;), dobrze że u Szarika w porzadku, wyglada na zdrowego (jeśli wiesz co mam na myśli:angryy:) (dla tych co nie, Lilu na innym wątku sie przyznała że handluje psimi organami - najpierw wyglądało na żart, ale już sama nie wiem:placz:)

Pomyliłaś. Ja pisałam o organach ludzkich.