Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

coronaaj napisał(a):
Juz zaczelam kupowac...Hunter piekny...mialam 2 mysliwskie Wiemerainers...Margot i Honor nawet z papierami, ksiazke moglabym napisac...zyly 17-18 lat

dzieki ,ze jestes :)

Posted

Ależ w tym Hunterze jest życia. Jest tak ruchliwy, że bardzo trudno cyknąć mu zdjęcie. Zabawki tylko fruwały:evil_lol: Widziałam go jakieś trzy tygodnie temu. Wczoraj zauważyłam, że przytył troszeczkę. Widać enzymy i karma mu służą:lol: Czy ktoś da mu szansę???

Posted

Na moje oko Hunter przytył i to sporo bo kosci biodrowe nie przemieszczają się w widoczny sposób pod skóra .Wczesniej było widać jak chodził .Teraz tylko przy dotykaniu czujemy ale to tez nie tak bardzo jak wczesniej.W niedziele go zwazymy .
Nie ma juz napadów wilczego apetytu ,potrafi zostawic jedzenie wyjsc na wybieg i dopiero potem spokojnie zjeśc .Jak znajdę chwile pojedziemy z nim do weta .

Zapłaciłam za karme RC 116 zł .12 kg w cenie 10 kg .Była to promocja.

Posted

funia napisał(a):
Na moje oko Hunter przytył i to sporo bo kosci biodrowe nie przemieszczają się w widoczny sposób pod skóra .Wczesniej było widać jak chodził .Teraz tylko przy dotykaniu czujemy ale to tez nie tak bardzo jak wczesniej.W niedziele go zwazymy .
Nie ma juz napadów wilczego apetytu ,potrafi zostawic jedzenie wyjsc na wybieg i dopiero potem spokojnie zjeśc .Jak znajdę chwile pojedziemy z nim do weta .

Zapłaciłam za karme RC 116 zł .12 kg w cenie 10 kg .Była to promocja.

Super Funiu - dzięki ;-)