Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie trzeba używać słowa "myśliwski" można napisać,że w typie teriera, ma tyle zdjęć,że każdy widzi jaki to psiak.
P.S.
Patrze na ten plakacik i Hunter jest na nim taki smutny i chudy....
Może warto wstrzymać się z rozwieszaniem plakatów i poczekać na lepsze zdjęcia np. z piłką kolorową obrożą , dobrze widocznymi oczami itp.
Wydaje mi się,że na takie plakaty jest największy odzew.

Posted

Karmę Funia odebrała dzisiaj.Worek 18 kg w kwocie 165,15pln.Pirania przekazała 161pln.
Trzeba zbierać pieniadze na kolejny.Macie jakieś pomysły?

Posted

Wieczorem Hunter zajadał swoja karme z nowej dostawy .
Prosze o kolejną zbiórke pieniędzy na karme i enzymy .Karma wystarczy na ponad miesiac więc na razie jest spokój ,ale niedługo muszę zakupic kolejne opakowanie enzymu .

Posted

Zdjęcia będa, ale muzzy musi mieć trochę czasu:cool3:
Hunterek pozował jak na chłopaka przystało:lol:
Muzzy - miło było Cię poznać:lol:

Muzzy nie przyjął zapłaty za dojazd i poprosił o przekazanie całej kwoty (60 zł) na zakup karmy dla Huntera.
Bardzo dziękujemy:loveu:

Posted

[quote name='Tola']Zdjęcia będa, ale muzzy musi mieć trochę czasu:cool3:
Hunterek pozował jak na chłopaka przystało:lol:
Muzzy - miło było Cię poznać:lol:

Muzzy nie przyjął zapłaty za dojazd i poprosił o przekazanie całej kwoty (60 zł) na zakup karmy dla Huntera.
Bardzo dziękujemy:loveu:
Ja również bardzo dziękuje Muzziemu za ten dar serca.

Posted

na dniach jadę zakupic kolejne opakowanie enzymu ( 24 zł ) .W sumie bedzie to koszt 188 zł od poczatku jego zakupów . Enzymy starczaja ( 1 opakowanie )na dwa tyg .Czyli trzeba 2 opakowania w miesiącu .
Bardzo prosze o kolejne bazarki gdyz niestety nie jestem w stanie dalej opłacac tych zakupów .
Prosze więc o konkretne deklaracje bo za 2,5 tyg potrzebne będą kolejne enzymy ,które musza byc zapłacone . Karma wystarczy na dłużej bo jest jej więcej ,ale czas szybko leci i dojdzie kolejny dosyc spory koszt karmy .....

Zawiozę Huntera ,moze w tym tyg do Zadry niech wet na niego popatrzy .W sumie wyglada lepiej ,ale nos mu wyłysiał i tylko pare kłaczków na nim jest .Po za tym u niego ok .Skacze bardzo ,dzisiaj nie spodobał mu się senior ( 15 letni ) i zapragnął go pozreć ....Mam nadzieję ze nie powraca do starych nawyków ...