IVV Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kto pomoze MaDi ? zdaje sie ,ze Anita robila plakacik dla niego ,ale nikt nie rozwieszal...bede musiala gdzies poszukac na watku Quote
IVV Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 zagladajcie na FB http://www.facebook.com/photo.php?fbid=114992938566572&set=a.114992908566575.13818.100001675998176 http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=186358808042408 podtrzymujcie zainteresowanie nawet malymi wpisami link do plakaciku do druku A4 http://i876.photobucket.com/albums/a.../plakat1-1.jpg tylko nie wiem czy dalej oglaszac go jako psa mysliwskiego ...:roll: Quote
MaDi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nie trzeba używać słowa "myśliwski" można napisać,że w typie teriera, ma tyle zdjęć,że każdy widzi jaki to psiak. P.S. Patrze na ten plakacik i Hunter jest na nim taki smutny i chudy.... Może warto wstrzymać się z rozwieszaniem plakatów i poczekać na lepsze zdjęcia np. z piłką kolorową obrożą , dobrze widocznymi oczami itp. Wydaje mi się,że na takie plakaty jest największy odzew. Quote
IVV Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 mysle ,ze to bardzo dobry pomysl :) mam nadzieje ,ze chlopak zalapie sie na zdjecia z muzzy Quote
sacred PIRANHA Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 w związku z tym ,że funia zaproponowała by pieniązki z bazarku dla Huntera przekazać zadrze i nikt nie miał nic przeciwko:-) tak też dzis uczyniłam- 161zł z bazarku "wszystko dla psów" przekazałam zadrze Quote
zadra Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Karmę Funia odebrała dzisiaj.Worek 18 kg w kwocie 165,15pln.Pirania przekazała 161pln. Trzeba zbierać pieniadze na kolejny.Macie jakieś pomysły? Quote
funia Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Wieczorem Hunter zajadał swoja karme z nowej dostawy . Prosze o kolejną zbiórke pieniędzy na karme i enzymy .Karma wystarczy na ponad miesiac więc na razie jest spokój ,ale niedługo muszę zakupic kolejne opakowanie enzymu . Quote
IVV Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 jutro sesja zdjeciowa ...mam nadzieje ,ze chlopak tez zalapie sie na klika fotek... Quote
funia Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 zdjecia sa ,ale nie od razu .muzzy miał kilka psów wiec pewnie jest z tym sporo pracy. Quote
Tola Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Zdjęcia będa, ale muzzy musi mieć trochę czasu:cool3: Hunterek pozował jak na chłopaka przystało:lol: Muzzy - miło było Cię poznać:lol: Muzzy nie przyjął zapłaty za dojazd i poprosił o przekazanie całej kwoty (60 zł) na zakup karmy dla Huntera. Bardzo dziękujemy:loveu: Quote
IVV Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 juz nie moge sie doczekac by zobaczyc tluscioszka na tych nowych zdjeciach Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Muzzy robi piękne zdjęcia więc Hunter musi teraz znaleźć dom. Quote
zadra Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Tola']Zdjęcia będa, ale muzzy musi mieć trochę czasu:cool3: Hunterek pozował jak na chłopaka przystało:lol: Muzzy - miło było Cię poznać:lol: Muzzy nie przyjął zapłaty za dojazd i poprosił o przekazanie całej kwoty (60 zł) na zakup karmy dla Huntera. Bardzo dziękujemy:loveu: Ja również bardzo dziękuje Muzziemu za ten dar serca. Quote
funia Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 na dniach jadę zakupic kolejne opakowanie enzymu ( 24 zł ) .W sumie bedzie to koszt 188 zł od poczatku jego zakupów . Enzymy starczaja ( 1 opakowanie )na dwa tyg .Czyli trzeba 2 opakowania w miesiącu . Bardzo prosze o kolejne bazarki gdyz niestety nie jestem w stanie dalej opłacac tych zakupów . Prosze więc o konkretne deklaracje bo za 2,5 tyg potrzebne będą kolejne enzymy ,które musza byc zapłacone . Karma wystarczy na dłużej bo jest jej więcej ,ale czas szybko leci i dojdzie kolejny dosyc spory koszt karmy ..... Zawiozę Huntera ,moze w tym tyg do Zadry niech wet na niego popatrzy .W sumie wyglada lepiej ,ale nos mu wyłysiał i tylko pare kłaczków na nim jest .Po za tym u niego ok .Skacze bardzo ,dzisiaj nie spodobał mu się senior ( 15 letni ) i zapragnął go pozreć ....Mam nadzieję ze nie powraca do starych nawyków ... Quote
Tola Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Mój bazarek serduszkowy rozliczony; całosc - 45 zł przelana na karmę, która została zakupiona na ten miesiąc. Quote
Recommended Posts