jogolcia@pdx Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 IVV - i co z tymi bazarkami na pomoc dla Huntera? Czy coś się dzieje, czy ucichło jakoś? A miały jeszcze być Allegra cegiełkowe, tak? Marzec się zbliża a tu nic nowego nie słychać.... Quote
IVV Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 byly dwa bazarki dla Huntera jeden serduszkowy i jeden z przyborami do pilegnecji psiakow...nie wiem dokladnie ile sie uzbieralo dla chlopaka Quote
jogolcia@pdx Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 IVV napisał(a):byly dwa bazarki dla Huntera jeden serduszkowy i jeden z przyborami do pilegnecji psiakow...nie wiem dokladnie ile sie uzbieralo dla chlopaka To może byłoby dobrze zapytać ile jest, i ile potrzeba... pewnie następne bazarki i Allegra trzeba zaczynać, co IVV, jak myślisz? Quote
IVV Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 serduszkowy jeszcze jest do 20 lutego chyba ...troche slabo idzie ...zobaczymy co dziewczyny napisza Quote
sonia71 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 w odwiedzinki do ...chcialam napisać chudzinki ale to przcież już niealtualne-brawo Hunterek :) Quote
funia Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Niedługo musze kupować kolejna dawkę enzymu .....Ta wystarczy jescze na kilka dni . Przy odbiorze karmy zostało odebrane przez Zadre około 2kg z worka( Zadra wie ile dokładnie ) ,które dała mi wczesniej bez pieniędzy . Do tej pory zapłąciłam 116 zł karma i 24 enzymy .. Hynter przybiera na wadze bo widzę ogromna różnice .Nie wiem czy te leki działają tez na wzmożenie ruchu bo nie usiedzi sekundy .ALe sie wierci:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Tola napisał(a):Zapraszam na bazarek dla HUNTERA http://www.dogomania.pl/threads/201652-Serduszka-dla-Huntera-brakuje-na-karmę-i-enzymy-to-cena-jego-życia-do-20.02 Porozsyłajcie proszę wsród znajomych; liczy się każde 5 zł. Proszę też o podnoszenie bazarku. ladySwallow napisał(a):Bazarek dla Huntera: http://www.dogomania.pl/threads/201717 tak były dwa bazarki (ten serduszkowy jeszcze trwa) i prosiłam o podrzucanie ich bo w przypadku bazarkow to bardzo ważne... co do bazarku z psimi akcesoriami to spływają do mnie pieniazki i jestem w trakcie rozsyłania rzeczy, niektorzy wpłacaja nieco wiecej wiec ostatecznie podam kwote jak juz wszystko zakoncze i rozlicze, bedzie ok 150zł jaką dokładnie karme je hunter i na ile mu wystarcza 10kg worek? Quote
funia Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 JAk skonczy się worek bedę wiedziała na ile wystarczyło karmy .Jutro dokłądnie zobacze jak nazywa się karma . Quote
Ewanka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Idzie wiosna, ludzie się budzą ze snu zimowego, a w nas nadzieja rośnie ... czekamy na wysyp cudownych domkow, w tym oczywiście dla Hunterka :) Quote
IVV Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 o dziewczynki ludzie zaczeli dzwonic ,a o ciebie Hunterku nikt nie pyta :( Quote
sonia71 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 nikt nie pyta ...ale zapyta....któregoś dnia jak jechałam z pracy widziałam na spacerze takiego psa lub sunie ;) jak Hunter -aż oczy mi wyszły tak się oglądalam ...spacerek spokojny Pańcia po 50-ce ,czyli taki domek też może być :) Quote
Joodith Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Witaj Przystojniaku, ale sobie dziś pohasasz w śniegu :) Quote
funia Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 No ,no chyba jednak bedzie z niego parówa.....Przybiera w widioczny sposób .Enzym widac robi swoje . Quote
rita60 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Witaj "grubasku " ciesze sie,ze u ciebie coraz lepiej ze zdrowkiem. Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Hunter vel Parówa:evil_lol: już to widzę. Quote
funia Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 MaDi napisał(a):Hunter vel Parówa:evil_lol: już to widzę. Zakład:razz: Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 funia napisał(a):Zakład:razz: W sensie,że wyobraziłam go sobie ledwo idącego okrągłego jak piłka:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ja wole go sobie takiego nie wyobrażać :-) Quote
Recommended Posts