Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

IVV napisał(a):
byly dwa bazarki dla Huntera jeden serduszkowy i jeden z przyborami do pilegnecji psiakow...nie wiem dokladnie ile sie uzbieralo dla chlopaka

To może byłoby dobrze zapytać ile jest, i ile potrzeba... pewnie następne bazarki i Allegra trzeba zaczynać, co IVV, jak myślisz?

Posted

Niedługo musze kupować kolejna dawkę enzymu .....Ta wystarczy jescze na kilka dni .
Przy odbiorze karmy zostało odebrane przez Zadre około 2kg z worka( Zadra wie ile dokładnie ) ,które dała mi wczesniej bez pieniędzy .
Do tej pory zapłąciłam 116 zł karma i 24 enzymy ..
Hynter przybiera na wadze bo widzę ogromna różnice .Nie wiem czy te leki działają tez na wzmożenie ruchu bo nie usiedzi sekundy .ALe sie wierci:evil_lol:

Posted

Tola napisał(a):

Porozsyłajcie proszę wsród znajomych; liczy się każde 5 zł.
Proszę też o podnoszenie bazarku.

ladySwallow napisał(a):

tak były dwa bazarki (ten serduszkowy jeszcze trwa) i prosiłam o podrzucanie ich bo w przypadku bazarkow to bardzo ważne...
co do bazarku z psimi akcesoriami to spływają do mnie pieniazki i jestem w trakcie rozsyłania rzeczy, niektorzy wpłacaja nieco wiecej wiec ostatecznie podam kwote jak juz wszystko zakoncze i rozlicze, bedzie ok 150zł
jaką dokładnie karme je hunter i na ile mu wystarcza 10kg worek?

Posted

nikt nie pyta ...ale zapyta....któregoś dnia jak jechałam z pracy widziałam na spacerze takiego psa lub sunie ;) jak Hunter -aż oczy mi wyszły tak się oglądalam ...spacerek spokojny Pańcia po 50-ce ,czyli taki domek też może być :)