zadra Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 MaDi napisał(a):Czyli dostaje teraz karmę weterynaryjną? Istnieje specjalna dla psów z takimi problemami? Dostaje RC Intestinal. Quote
sonia71 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 przytulam cię Hunterek -kosteczki ty moje :) Quote
Tola Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 :crazyeye::mad: Dzisiaj raniutko zadzwonił do mnie facet z okolic Szczytna w sprawie siostrzyczek z zamojskiego schronu - Fanty i Figi; chciał je adoptować od zaraz, naljepiej jakims kurierem. Oczywiście zapytał, czy przypadkiem nie są sterylizowane. Był bardzo rozmowny - zachwalał jak to potrafi opiekowac sie psami, bo miał ich juz bardzo duzo z pobliskich schronów. Psy nie mają u niego krzywdy. Na moje zapytanie, co dzieje sie obecnie z tymi z psami odpowiedział, ze jest mysliwym i porozdawał te psy znajomym. Pomyslałby o sterylizacji, ale po pierwwszy miocie Fanty i Figi I teraz uwaga - widział w internecie Huntera, skojarzył ze to równiez Zamość i chciałby w pakiecie jeszcze Hunterka.. I co Wy na to Cioteczki? Quote
rita60 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 No pewnie bedzie trzeba pakować całą trójkę:angryy:ja już spotkałam tego faceta,dzwonił w sprawie moich terierów:mad:widać,że nie odpuszcza... Quote
funia Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Tola napisał(a)::crazyeye::mad: Dzisiaj raniutko zadzwonił do mnie facet z okolic Szczytna w sprawie siostrzyczek z zamojskiego schronu - Fanty i Figi; chciał je adoptować od zaraz, naljepiej jakims kurierem. Oczywiście zapytał, czy przypadkiem nie są sterylizowane. Był bardzo rozmowny - zachwalał jak to potrafi opiekowac sie psami, bo miał ich juz bardzo duzo z pobliskich schronów. Psy nie mają u niego krzywdy. Na moje zapytanie, co dzieje sie obecnie z tymi z psami odpowiedział, ze jest mysliwym i porozdawał te psy znajomym. Pomyslałby o sterylizacji, ale po pierwwszy miocie Fanty i Figi I teraz uwaga - widział w internecie Huntera, skojarzył ze to równiez Zamość i chciałby w pakiecie jeszcze Hunterka.. I co Wy na to Cioteczki? Dzwonił do mnie ......Ale rozmowa sie skończyła gdy poiedziałam ze ppies jest w trakcie leczenia ...Dzieki bogu dla Huntera Quote
Tola Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 funia napisał(a):Trzeba dac go na czarne kwiatki . Wrzucę go wieczorem. Quote
jogolcia@pdx Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 HUnterku - czaruję najlepszy domek Quote
jogolcia@pdx Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Nie wszystkim dane chodzenie prostą drogą Ale przyjdą dobrzy ludzie - Hunterowi pomogą Quote
anita_happy Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 a mozemy to wkleic na front... co by nie uciekło Quote
funia Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Ładne to Anitko takie foto -story . Hunter przyjmuje cały czas leki i jest ok.Biega i jest wesoły .Zmieniłam mu ubranko na sweterek . Quote
anita_happy Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 musimy mu domu poszukac - IVV kochana się BYCZY w tropikach...a my---na froncie.... ale by było fajnie JAKBY Huntera odszukał DOM, który bedzie odpowiedzialny:) mamy jeszcze 3 dnii!!!!!!!!!!do powrotu IVV :) Quote
jogolcia@pdx Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 anita_happy napisał(a):musimy mu domu poszukac - IVV kochana się BYCZY w tropikach...a my---na froncie.... ale by było fajnie JAKBY Huntera odszukał DOM, który bedzie odpowiedzialny:) mamy jeszcze 3 dnii!!!!!!!!!!do powrotu IVV :) Mama Iwonka lata gdzieś po plażach w tropikach A my szukamy domku dla Hunterka psocika Quote
sonia71 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 jogolcia -super się czyta te twoje hunterowskie rymki :) Quote
jogolcia@pdx Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 sonia71 napisał(a):jogolcia -super się czyta te twoje hunterowskie rymki :) Cieszę się Soniu - zaczęłam rymowanki dodawać też na innych wątkach, bo jest dookoła tyle smutku i zgryzoty (za dużo psiaków w potrzebie, braki funduszy, domów, i nawet kłótnie pomiedzy ludźmi dobrej woli, itp., itd.), że postanowiłam dodać trochę uśmiechu, bo każdy z nas tego potrzebuje. Inaczej zwariujemy... Quote
MaDi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Pomożecie?http://www.dogomania.pl/threads/201208-Tir%C3%B3wka.-Zag%C5%82odzona-chora-sk%C3%B3ra-zjadaj%C4%85-j%C4%85-paso%C5%BCyty...pomocy! Quote
jogolcia@pdx Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Hunter - pies myśliwski, pies z charakterem Czy wam to coś mówi? Bo mnie naprawdę niewiele... Ale gdy spoglądam w jego przepaściste oczy zapadam w zadziwienie... bo jak można takie cudo przeoczyć? Quote
sonia71 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 jogolcia ...gdyby Hunterowi wypisywać twoje wiersze na koszulkach ...to w mig znalazłby domek :) Quote
jogolcia@pdx Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 sonia71 napisał(a):jogolcia ...gdyby Hunterowi wypisywać twoje wiersze na koszulkach ...to w mig znalazłby domek :) dzięki Soniu - wobec tego dodam do jego wydarzenia n FB ;-) edit: dodałam wierszyk i tłumaczenie tekstu wydarzenia na angielski - oby załapało... Quote
jogolcia@pdx Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Jak zwykle o tej porze zostałam znowu sama I na zielono nikt nie świeci – tak będzie do waszego rana Więc czuwam przy naszych psiakach I innych – ludzkich przymilakach One, myślę, to czują, a i cioteczki śpią głęboko Czując na swoich głowinach ‘mędrca szkiełko i oko’ śpijcie sobie bezpiecznie wszelakie kochane stworki zanim i ja się dostanę do swej podkołdernej norki Quote
funia Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Alez on wstał juz dawno i biega z piłka w sweterku góralskim. Quote
Recommended Posts