Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/187073-Amelka-PSIE-DZIECKO-BEZ-ŁAPKI-juz-w-DS-w-częstochowie/page69Dziewczyny poczytajcie ten watek - , szczeniak trójłpek , moze należy napisać na priv do Reno..Czy to dziecko miało już ogłoszenia w jakiejś lokalnej gazecie, może zadzwoncie do lokalnej TV, ma allegro?, internetowe ogłoszenia ? Czy ma banerek - sama nie umiem robić ale poszukajcie kogoś! Mogę napisać tekst -mogę poprosić o zrobienie allegro , moze jeszcze inne fotki - one działaja cuda- Siągnijcie kogos, kto jest biegły w ogłoszeniach..samo hopanie ..to żarty
ERKA - uszy do góry działamy , już!
Przeczytałam - wiem,ze ma allegro - śliczne, podeślę ( poproszę o konto) pieniądze,aby odnawiać . POWINIEN mieć mega dużo ogłoszeń A moze jakiś hotelik jest chyba taki dla piesów specjalnej troski? A moze płatny DT- deklaruję 40 zł - zwoniło się , mój podopieczny jedzie do domku:)SZUKAMY DLA TEGO DZIECIAKA RATUNKU.

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale okazuje sie ,że Fuksik jednak ma fuksa. Ma chociaz miejsce w klatce.

A inna trójłapka znaleziona kilka dni temu na kieleckiej ulicy miała miec dt do czasu znalezienia ds, ale dzisiaj dt nagle zmienił zdanie i ma jeszcze dwa dni, a potem nie wiem , co z nią będzie , wyląduje chyba z powrotem na ulicy:(.

Posted

Koss, miałam dzisiaj telefon w sparwie jamnisiowatego szczeniaka od faceta z Gdańska.

Nie macie tam na Wybrzeżu podobnego szczeniorka do adopcji? Jakby co , to podam tel.

Posted

erka napisał(a):
Koss, miałam dzisiaj telefon w sparwie jamnisiowatego szczeniaka od faceta z Gdańska.

Nie macie tam na Wybrzeżu podobnego szczeniorka do adopcji? Jakby co , to podam tel.

Jutro spradzę .Chociaż garaz , cokolwiek dla nowej bidy, na razie - potrzebny czas.

Posted

Fuks był ogłaszany w lokalnej prasie. Ani pół telefonu:(. Ciotki wrzuccie fotki suni. Niech się trójłapki wspierają.
Koss hotelik kosztuje 15 zł/dobę. Potrzebne jest 450 zł miesięcznie.

Posted

Taki wierszyk znalazlam:

Trójłapek nie widzi, że coś jest z nim " nie tak",
nie czuje się gorszy, normalnie funkcjonuje
inne zwierzęta też tego nie widzą.
tylko ludzie patrzą " inaczej", oceniają, odrzucają
jako niezdatne i niepełnosprawne...
nie dając szans na normalne funkcjonowanie tylko dlatego, że... wygląd nie jest normalny.
Zwierzaki w nosie mają takie normy!
Szkoda, że ludzie nie chcą się uczyć od zwierząt...
...może byliby bardziej ludzcy!

Posted

[quote name='ra_dunia']banerek:

Radunia -dziękuję . Mocno
Kurcze- jak mogę wpisac banerek małego -z 10 razy próbowałam i ...nicccccccc, nie mogę tez zlikwidować wpisu Tigera, który grzeje doopkę w domu.Prosze o pomoc

Posted

Ra_dunia dziekujęmy za banerek. Nie wiem dlaczego nie mogę go wkleić:(.
Czy ktoś dołoży się do deklaracji koss? Chłopak miałby szansę na hotelik.
A co z trójłapką. Gdzie sie od jutra podzieje?

Posted

ewab napisał(a):
Ra_dunia dziekujęmy za banerek. Nie wiem dlaczego nie mogę go wkleić:(.
Czy ktoś dołoży się do deklaracji koss? Chłopak miałby szansę na hotelik.
A co z trójłapką. Gdzie sie od jutra podzieje?

MAM TE SAME PYTANIA I TEN SAM PROBLEM . Tak tu cicho i pusto..a ten szczyl :(:(:(

Posted

koss napisał(a):
Radunia -dziękuję . Mocno
Kurcze- jak mogę wpisac banerek małego -z 10 razy próbowałam i ...nicccccccc, nie mogę tez zlikwidować wpisu Tigera, który grzeje doopkę w domu.Prosze o pomoc

Teraz można mieć tylko dwa banerki, więc trzeciego nie wstawisz. Ale nie wiem dlaczego nie możesz usunąć już wstawionego banerka. Dogo wariuje.:roll:

Finasowo niestety nie mogę pomóc. :shake: