koss Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/187073-Amelka-PSIE-DZIECKO-BEZ-ŁAPKI-juz-w-DS-w-częstochowie/page69Dziewczyny poczytajcie ten watek - , szczeniak trójłpek , moze należy napisać na priv do Reno..Czy to dziecko miało już ogłoszenia w jakiejś lokalnej gazecie, może zadzwoncie do lokalnej TV, ma allegro?, internetowe ogłoszenia ? Czy ma banerek - sama nie umiem robić ale poszukajcie kogoś! Mogę napisać tekst -mogę poprosić o zrobienie allegro , moze jeszcze inne fotki - one działaja cuda- Siągnijcie kogos, kto jest biegły w ogłoszeniach..samo hopanie ..to żarty ERKA - uszy do góry działamy , już! Przeczytałam - wiem,ze ma allegro - śliczne, podeślę ( poproszę o konto) pieniądze,aby odnawiać . POWINIEN mieć mega dużo ogłoszeń A moze jakiś hotelik jest chyba taki dla piesów specjalnej troski? A moze płatny DT- deklaruję 40 zł - zwoniło się , mój podopieczny jedzie do domku:)SZUKAMY DLA TEGO DZIECIAKA RATUNKU. Quote
andzia69 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 szukamy, szukamy...tylko jakoś nie możemy znalexć...ani dt...ani ds:( a na kolejny płatny dt czy hotel za mało piniążków:( Quote
erka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ale okazuje sie ,że Fuksik jednak ma fuksa. Ma chociaz miejsce w klatce. A inna trójłapka znaleziona kilka dni temu na kieleckiej ulicy miała miec dt do czasu znalezienia ds, ale dzisiaj dt nagle zmienił zdanie i ma jeszcze dwa dni, a potem nie wiem , co z nią będzie , wyląduje chyba z powrotem na ulicy:(. Quote
erka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Koss, miałam dzisiaj telefon w sparwie jamnisiowatego szczeniaka od faceta z Gdańska. Nie macie tam na Wybrzeżu podobnego szczeniorka do adopcji? Jakby co , to podam tel. Quote
koss Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 erka napisał(a):Koss, miałam dzisiaj telefon w sparwie jamnisiowatego szczeniaka od faceta z Gdańska. Nie macie tam na Wybrzeżu podobnego szczeniorka do adopcji? Jakby co , to podam tel. Jutro spradzę .Chociaż garaz , cokolwiek dla nowej bidy, na razie - potrzebny czas. Quote
ewab Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Fuks był ogłaszany w lokalnej prasie. Ani pół telefonu:(. Ciotki wrzuccie fotki suni. Niech się trójłapki wspierają. Koss hotelik kosztuje 15 zł/dobę. Potrzebne jest 450 zł miesięcznie. Quote
koss Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/138597hotelik u ZUZI OD 300ZŁ - TO JET MALUTKI PIESEK . Brakuje jeszcze tylko 260, deklaruję 40 Jest jeszcze jeden cudny hotelik u Murki, była cała strona z hotelikami - pogrzebmy , u Jamiora? O banerek pisałam juz do Ra_duni, robi fantastyczne Na jakich stronach dziecko było ogłaszane??? Quote
koss Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ten dzieciak musi znależc dom , musi!!!!!!!!! Quote
divia_gg Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Taki wierszyk znalazlam: Trójłapek nie widzi, że coś jest z nim " nie tak", nie czuje się gorszy, normalnie funkcjonuje inne zwierzęta też tego nie widzą. tylko ludzie patrzą " inaczej", oceniają, odrzucają jako niezdatne i niepełnosprawne... nie dając szans na normalne funkcjonowanie tylko dlatego, że... wygląd nie jest normalny. Zwierzaki w nosie mają takie normy! Szkoda, że ludzie nie chcą się uczyć od zwierząt... ...może byliby bardziej ludzcy! Quote
Kar0la Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Siedzi w klatce jak kiedyś Jasiu.:-( Jaśkowi się udało uda się i jemu. Quote
ewelinka_m Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 noo to nasza trójłapka od czwartku nie ma się kompletnie gdzie podziać....waży może z 6 kg, ma ok 4 lat Quote
koss Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='ra_dunia']banerek: Radunia -dziękuję . Mocno Kurcze- jak mogę wpisac banerek małego -z 10 razy próbowałam i ...nicccccccc, nie mogę tez zlikwidować wpisu Tigera, który grzeje doopkę w domu.Prosze o pomoc Quote
ewab Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ra_dunia dziekujęmy za banerek. Nie wiem dlaczego nie mogę go wkleić:(. Czy ktoś dołoży się do deklaracji koss? Chłopak miałby szansę na hotelik. A co z trójłapką. Gdzie sie od jutra podzieje? Quote
koss Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 ewab napisał(a):Ra_dunia dziekujęmy za banerek. Nie wiem dlaczego nie mogę go wkleić:(. Czy ktoś dołoży się do deklaracji koss? Chłopak miałby szansę na hotelik. A co z trójłapką. Gdzie sie od jutra podzieje? MAM TE SAME PYTANIA I TEN SAM PROBLEM . Tak tu cicho i pusto..a ten szczyl :(:(:( Quote
koss Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Czy wszyscy zostawili to dziecko? Proszę ..... Quote
Kar0la Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 koss napisał(a):Radunia -dziękuję . Mocno Kurcze- jak mogę wpisac banerek małego -z 10 razy próbowałam i ...nicccccccc, nie mogę tez zlikwidować wpisu Tigera, który grzeje doopkę w domu.Prosze o pomoc Teraz można mieć tylko dwa banerki, więc trzeciego nie wstawisz. Ale nie wiem dlaczego nie możesz usunąć już wstawionego banerka. Dogo wariuje.:roll: Finasowo niestety nie mogę pomóc. :shake: Quote
koss Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ewab napisał(a):Bardzo proszę trzymać mocno kciuki... TRZYMAM aż boli:) Quote
ewelinka_m Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ewa ja od wczorajszego Twojego telefonu ciągle ściskam :eviltong: Quote
koss Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ewelinka_m napisał(a):Ewa ja od wczorajszego Twojego telefonu ciągle ściskam :eviltong: A ja bez telefonu, nieustajaco ściskam :) Quote
ewab Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Pani miała odezwać się rano. Nie odezwała się i nie odbiera telefonu:(. Widocznie nie dała rady przekonać męża:( Quote
andzia69 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ewab napisał(a):Pani miała odezwać się rano. Nie odezwała się i nie odbiera telefonu:(. Widocznie nie dała rady przekonać męża:( szkoda:(:( biedny maluch:( Quote
Recommended Posts