Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewelinka_m']słyszałam o tym biedaku już wcześniej :-(
z tego co się orientuję Fuksik wpadł pod samochód..tak cudownie go "właściciele" pilnowali :mad: zanieśli go do uśpienia bo wg nich pies na 3 łapach się męczy, a co więcej oni go nie zatrzymają przecież bo do wejścia do domku jest ileś tam schodów, a oni przecież nie będą go nosić :cool3: ... więc tak sobie myślę, ze to nawet lepiej,że Fuksik szuka nowego domu..bo u takich debili pewnie nie miałby łatwego życia :mad:[/QUOTE]
"Właściciele" chyba nawet nie mają pojęcia, że psiak żyje. Decyzję o operacji podjęli weci i zrobili ją na własny koszt.
LadySwallow ogłaszałaś gdzieś chłopaka. Jeśli tak to gdzie (co by nie powielać ogłoszeń). Bardzo Was proszę podnoście wątek, bo dziś i jutro będę mało czasowa.

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewab']Wet-siostra jak dopiero dziś skojarzyłam maila i Ciebie. Trzymam kciuki za Twoje starachowickie tymczasy.[/QUOTE]
Jeden nie będzie tymczasem. :-)
Starachowice dały mi szansę by udowodnić,że nie jestem potworem a mój dom nie jest piekłem ani wykańczalnią zwierzaków. Bardzo się z tego cieszę,bo uważam,że CK nie zawsze są obiektywne,życie toczy się dalej,sytuacje się zmieniają i ludzie powinni dostawać drugą szansę.Zresztą niektóre wpisy na CK powodują,że szczęka mi opada,wychodzi na to,że co druga osoba nie powinna mieć zwierzęcia w domu...No,nieważne.Jest jak jest.
Fuksik na pewno znajdzie domek,mocno w to wierzę,jest przesłodki. :-)

Posted

Jeśli podeślecie mi na maila (w podpisie) zdjęcia dużego formatu, poproszę żeby go dano do papierowego wydania Dziennika Zachodniego Tam co tydzień ogłaszany jest jeden pies z J-bia i zawsze mamy duży odzew.
Ja naszej trójłapce robiłam gdzie się da, ale dom znalazła chyba przez ogłoszenie w gazecie Mój Pies. Dajcie go też na Cafe Animal, może załapie sie do papierowego Metra. To także dobrze działa.

Posted

Trójłapek może znaleźć domek. Zobaczcie wątek Amelki :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/187073-Amelka-PSIE-DZIECKO-BEZ-%C5%81APKI-juz-w-DS-w-cz%C4%99stochowie/page69[/url]

Najpierw znalazła DT u RENO a potem DS
Cuda się zdarzają:)

Posted

Ja wiem, że znajdzie, tylko to może potrwać. A Fuksikowi "na wczoraj" potrzebne choćby DT. 4-ro miesięczny szczeniak nie może siedzieć sam w szpitalnej klatce. On potrzebuje socjalizacji, kontaktu z człowiekiem:(.

Posted

Szkoda, że nie mogę dać już kolejnego DT:(.
Shanti program w 30 dniowej bezpłatnej wersji możesz ściągnąć z netu (winrar). Wyślę jeszcze parę niespakowanych.