ewab Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='ewelinka_m']słyszałam o tym biedaku już wcześniej :-( z tego co się orientuję Fuksik wpadł pod samochód..tak cudownie go "właściciele" pilnowali :mad: zanieśli go do uśpienia bo wg nich pies na 3 łapach się męczy, a co więcej oni go nie zatrzymają przecież bo do wejścia do domku jest ileś tam schodów, a oni przecież nie będą go nosić :cool3: ... więc tak sobie myślę, ze to nawet lepiej,że Fuksik szuka nowego domu..bo u takich debili pewnie nie miałby łatwego życia :mad:[/QUOTE] "Właściciele" chyba nawet nie mają pojęcia, że psiak żyje. Decyzję o operacji podjęli weci i zrobili ją na własny koszt. LadySwallow ogłaszałaś gdzieś chłopaka. Jeśli tak to gdzie (co by nie powielać ogłoszeń). Bardzo Was proszę podnoście wątek, bo dziś i jutro będę mało czasowa. Quote
mrs.ka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 No to ja podnoszę i pytam czy nadal bidulek jest w leczncy? Quote
Alicja Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Pamietam kiedyś shanti z Jastrzębia ogłaszała gdzieś sunię 3łapkę w Moim Psie czy Przyjacielu Psie ... nie wiem czy tam był jakiś osobny dział :hmmmm: Quote
mrs.ka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 mój trójłapek Rubik miał też ogłoszenie w PrzyjacielPies ,takie 1/4 strony (sponsorowane przez jakąś f-me) i nawet jednego telefonu nie było:shake: Quote
savahna Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Wieczorkiem Fuksika do góry.:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
andzia69 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Fuksik...miałeś fuksa, bo żyjesz...no i co dalej:( Quote
erka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Chociaz dt dla Fuksika potrzebne, bo jak na razie siedzi w lecznicowej klatce:(. Quote
mrs.ka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 nie bójcie się ,pies na trzech łapach jest taki sam jak każdy inny ,a na dodatek to jeszcze szczeniak !!! Quote
ewab Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Na dom stały pewnie będzie musiał trochę poczekać, ale DT jest pilnie potrzebne. Na hotelik zwyczajnie nie mam już kasy:( Quote
LadyS Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Póki co Fuks ma tylko allegro i jest na FB. Quote
Wet-siostra Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Fuks jest przekochany i ujął mnie za serce.Szczerze mówiąc,chciałam mu nawet dać ds,ale wiem,że i tak mi go nie dacie w związku z czym tylko trzymam kciuki. Quote
ewab Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Wet-siostra jak dopiero dziś skojarzyłam maila i Ciebie. Trzymam kciuki za Twoje starachowickie tymczasy. Quote
Wet-siostra Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='ewab']Wet-siostra jak dopiero dziś skojarzyłam maila i Ciebie. Trzymam kciuki za Twoje starachowickie tymczasy.[/QUOTE] Jeden nie będzie tymczasem. :-) Starachowice dały mi szansę by udowodnić,że nie jestem potworem a mój dom nie jest piekłem ani wykańczalnią zwierzaków. Bardzo się z tego cieszę,bo uważam,że CK nie zawsze są obiektywne,życie toczy się dalej,sytuacje się zmieniają i ludzie powinni dostawać drugą szansę.Zresztą niektóre wpisy na CK powodują,że szczęka mi opada,wychodzi na to,że co druga osoba nie powinna mieć zwierzęcia w domu...No,nieważne.Jest jak jest. Fuksik na pewno znajdzie domek,mocno w to wierzę,jest przesłodki. :-) Quote
shanti Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Jeśli podeślecie mi na maila (w podpisie) zdjęcia dużego formatu, poproszę żeby go dano do papierowego wydania Dziennika Zachodniego Tam co tydzień ogłaszany jest jeden pies z J-bia i zawsze mamy duży odzew. Ja naszej trójłapce robiłam gdzie się da, ale dom znalazła chyba przez ogłoszenie w gazecie Mój Pies. Dajcie go też na Cafe Animal, może załapie sie do papierowego Metra. To także dobrze działa. Quote
savahna Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 A ja cię Fuksik chociaż podrzucę!:multi: Quote
wapiszon Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Trójłapek może znaleźć domek. Zobaczcie wątek Amelki : [url]http://www.dogomania.pl/threads/187073-Amelka-PSIE-DZIECKO-BEZ-%C5%81APKI-juz-w-DS-w-cz%C4%99stochowie/page69[/url] Najpierw znalazła DT u RENO a potem DS Cuda się zdarzają:) Quote
ewab Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ja wiem, że znajdzie, tylko to może potrwać. A Fuksikowi "na wczoraj" potrzebne choćby DT. 4-ro miesięczny szczeniak nie może siedzieć sam w szpitalnej klatce. On potrzebuje socjalizacji, kontaktu z człowiekiem:(. Quote
divia_gg Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Podniose bidnego klatkowego stffora:loveu: Quote
shanti Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='ewab']Shanti zdjęcia wysłałam.[/QUOTE] Kurcze ale mi sie nie wyświetla. Nie mam programu do rozpakowania tego pliku.:-( Quote
ewab Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Szkoda, że nie mogę dać już kolejnego DT:(. Shanti program w 30 dniowej bezpłatnej wersji możesz ściągnąć z netu (winrar). Wyślę jeszcze parę niespakowanych. Quote
savahna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 NNoo do góry psinko!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
erka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Bidulek dalej w klatce lecznicowej,czy ma szanse na dom? Quote
Recommended Posts