Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłoby naaaprawdę ekstra!!! Ale ucieszę się jak wiadomość się potwierdzi.Dziewczyny jestem całym sercem z wami jeśli chodzi o Waszą walkę w słusznej sprawie.Ja wklepuję regularnie ogłoszenia, chociaż to mogę zrobić, bo wiem,że teraz nikt nie ma do tego głowy.:roll:

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany rany, chwile mnie nie bylo a tu tytul do zmiany. Superancko.
Savahna ty mi tu nie kituj ze TYLKO ogloszenia, bo to jest MEGA duza pomoc. A dzialasz superowo, wiec ogromne dzieki dla Ciebie i wierz mi ze to nie jest tylko, ale AŻ:)

Posted

Dzięki divia za dobre słowo. Ja naprawdę mam lekkiego moralniaka. Sytuacja w schronisku mnie powaliła, wiedziałam,ze jest źle ale nie sądziłam że aż tak!!!
Robicie na prawdę MEGA ROBOTĘ!!!Trzymam kciuki i tłukę dalej.:comp26:

Posted

Widzicie jaka ze mnie wredna ciotka. Zupełnie nie dbam o swoich podopiecznych. Dobrze, że inne ciotki działają.
Fuks miał w poprzedni poniedziałek jechać na tymczas do Asior, tylko ciągle coś nie tak wychodziło z transportem. I w ten sposób w dniu, w którym udało się dograć transport rano zadzwonił telefon od Oli. W południe chłopak został zabrany z lecznicy.
Olu bardzo dziękuję:). Agnieszka24 Tobie też:).
Fuksiorze szczęścia, szczęścia, szczęścia:):):)