savahna Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Byłoby naaaprawdę ekstra!!! Ale ucieszę się jak wiadomość się potwierdzi.Dziewczyny jestem całym sercem z wami jeśli chodzi o Waszą walkę w słusznej sprawie.Ja wklepuję regularnie ogłoszenia, chociaż to mogę zrobić, bo wiem,że teraz nikt nie ma do tego głowy.:roll: Quote
erka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Super, nawet nie wiedziłam,ze w końcu się chłopakowi udało:):):). Quote
agnieszka24 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Możemy się zacząć cieszyć! Fuksik ma kochający domek w Kielcach! :laola: Quote
divia_gg Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 O rany rany, chwile mnie nie bylo a tu tytul do zmiany. Superancko. Savahna ty mi tu nie kituj ze TYLKO ogloszenia, bo to jest MEGA duza pomoc. A dzialasz superowo, wiec ogromne dzieki dla Ciebie i wierz mi ze to nie jest tylko, ale AŻ:) Quote
savahna Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dzięki divia za dobre słowo. Ja naprawdę mam lekkiego moralniaka. Sytuacja w schronisku mnie powaliła, wiedziałam,ze jest źle ale nie sądziłam że aż tak!!! Robicie na prawdę MEGA ROBOTĘ!!!Trzymam kciuki i tłukę dalej.:comp26: Quote
DuDziaczek Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 jak fajnie ze Fuxik ma juz domek :lol: Quote
savahna Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ach, zapomniałam. :Rose::bye::iloveyou::Rose::bye:Najlepszego Fuksik.:knajpa: Quote
ewab Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Widzicie jaka ze mnie wredna ciotka. Zupełnie nie dbam o swoich podopiecznych. Dobrze, że inne ciotki działają. Fuks miał w poprzedni poniedziałek jechać na tymczas do Asior, tylko ciągle coś nie tak wychodziło z transportem. I w ten sposób w dniu, w którym udało się dograć transport rano zadzwonił telefon od Oli. W południe chłopak został zabrany z lecznicy. Olu bardzo dziękuję:). Agnieszka24 Tobie też:). Fuksiorze szczęścia, szczęścia, szczęścia:):):) Quote
mrs.ka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 nigdy nie nalezy tracić nadziei,myślę,że Fuksik najbardziej w to wierzył bo my ludzie szybko tracimy wiarę,że się uda. Ale się udało!!! Powodzenia:) Quote
ewab Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 wapiszon napisał(a):Czyli Fuksik ma stały domek? Dokładnie tak:) Quote
Recommended Posts