Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajne, to teraz ja. W sobotę lub niedzielę po Fuksika przyjeżdżają... nowi Pańciostwo:).
Mieli przez 12 lat psiaka, który odszedł trzy tygodnie temu. Fuksik będzie Łodzianinem:).

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewab ja Cie chyba zamorduje. Ja sie naobrabialam zdjec, nawstawialam a tu takie rzeczy. Pokaz chociaz nowym Panciostwom te zdjecia moze sie jeszcze bardziej zakochaja;) No dobra, niech bedzie - tak to moge wrzucac zdjecia. Moge powiedziec, ze na skutek tych zdjec tak szybko sie Panstwo znalezli:) A kciuki trzymam mocno bardzo:)

Posted

divia_gg napisał(a):
ewab ja Cie chyba zamorduje. Ja sie naobrabialam zdjec, nawstawialam a tu takie rzeczy. Pokaz chociaz nowym Panciostwom te zdjecia moze sie jeszcze bardziej zakochaja;) No dobra, niech bedzie - tak to moge wrzucac zdjecia. Moge powiedziec, ze na skutek tych zdjec tak szybko sie Panstwo znalezli:) A kciuki trzymam mocno bardzo:)

Mówiłam TZ-owi, że często się zdarza, że się narobicie ogłoszeń "na zapas" a pies już do domu jedzie. Jak pojechałyście dziś z ewelinką_m zrobić zdjęcia, odsłuchałam pocztę głosową i okazało się, że podobny zbieg okoliczności:). Muszę Was częściej prosił foty:diabloti::diabloti::diabloti:. Np. taka duża sesja zdjęciowa dla Miszy:eviltong:.
Erko a jak zdrowotnościowo Morelek?

Posted

Morelek zdrowotnościowo, to niejednego czterołapka prześcignie:). Dzisiaj ledwo go mogłam utrzymać na smyczy, tyle ma siły.
Pani Ania była dzisiaj z nim na kontroli i wet powiedział,zeby jeszcze dać szansę tej łapce, choc na razie żadnej poprawy nie ma i łapka bezwładna nadal.

Posted

ewab napisał(a):
Fajne, to teraz ja. W sobotę lub niedzielę po Fuksika przyjeżdżają... nowi Pańciostwo:).
Mieli przez 12 lat psiaka, który odszedł trzy tygodnie temu. Fuksik będzie Łodzianinem:).

Dogo mnie wyrzuciło na parę dni- czy ja dobrze rozumiem , Fuksik znalazł dom????????????Boję się cieszyć - czy ja dobrze słyszę ????????
Te zdjęcia , zwłaszcza dwa ostatnie są przecudne.

Posted

koss napisał(a):
Dogo mnie wyrzuciło na parę dni- czy ja dobrze rozumiem , Fuksik znalazł dom????????????Boję się cieszyć - czy ja dobrze słyszę ????????
Te zdjęcia , zwłaszcza dwa ostatnie są przecudne.

To domek znalazł Fuksika:). Ja też na razie boję się cieszyć, więc róbmy to umiarkowanie:), trzymając kciuki.

Posted

A miałam iść spac już, ale pomyślalam,że zajrzę do Fuksika, popatrzę na nowe zdjęcia:lol:... a tu taki numer.:klacz::klacz:Fajnie, oby się udało. :cool2:To teraz kolej na Albinkę, :thumbs:bo zaczęłam ogłaszać i mam nadzieję,że może też niepotrzebnie...