ulana Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Wiec w sumie to Tazzio mial gorzej :pale przekłuliśmy to w zalete I to jest właściwe podejście. :) Zdjęcie Tazzia śliczne. Ten nochal znowu mogę podziwiać. :) Quote
Saththa Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 Przystojniak :) Co fakt to fakt... ostatnio na plaży Pani sie za nim oglądała i głośno skomentowała, ze przystojny ;) malawaszka Napisany Dzisiaj, 15:35 zaglądam bo to foto normalnie w ramki i na ścianę <3 Dużo jednego zdjecia na ścianie :) ulana Napisany Dzisiaj, 16:28 Cytuj Wiec w sumie to Tazzio mial gorzej :pale przekłuliśmy to w zalete I to jest właściwe podejście. :) Zdjęcie Tazzia śliczne. Ten nochal znowu mogę podziwiać. :) Tak jest ;) I no nieskromnie powiem, ze udało mi się :D Quote
Saththa Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Znajdź Idefixa :D Dla ułatwienia nie zmniejszyłam foty :P Ta KOzica Górska to byłby na samym szczycie zanim by byśmy kurde krok zrobili ja pierdziele :) Quote
ulana Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Widzę go, widzę! :) :) :) No lenistwem to on chyba nigdy nie grzeszył. Super zdjęcie. I ten cień Tazzia z ogonkiem do góry.:) Quote
3 x Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Fiksio :) i Tazzio :) patrzę na zdjęcia i dochodzę do wniosku, że ja bym nie dała rady za gorąco ! Quote
AnkaG Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Coraz cieplej chyba się robi :) Kiedy zaczynasz opalanie? Quote
Saththa Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Fiksio :) i Tazzio :) patrzę na zdjęcia i dochodzę do wniosku, że ja bym nie dała rady za gorąco ! no rzeczywiscie robi się coraz cieplej ale jest przyjemnie :) AnkaG Napisany Dzisiaj, 14:48 Coraz cieplej chyba się robi :) Kiedy zaczynasz opalanie? no teges w sumie już w lutym leżałam na tarasie w stroju... w marcu już regularny ciepły sezon z tym , że słonce nie opala a pali... ale pogoda tak pół na pół ciepló i słonecznie lub ciepło i zachmurzone niebo. Była u mnie mama z wujkiem tj moim wujkiem jej bratem takze i już pierwsze wodowanie zaliczyłam :) ulana Napisany 10 marzec 2015 - 15:52 Widzę go, widzę! :) No lenistwem to on chyba nigdy nie grzeszył. Super zdjęcie. I ten cień Tazzia z ogonkiem do góry. :) No jest Menda Biała :) i nie o lenistwo kogo jak kogo ale Fixa posądzić nie można :D Ulana.... nie wyrosły mi pomidorki już 3 tydzien i nic... ale powiedzili mi, ze źle robiłam bo ja nie przykryłam w ogóle ziemią tych nasionek i, ze sie od słońca powypalały :( zbieram się do podejścia nr 2... heh Quote
Margi Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Przysyp ziemią i możesz przykryć folią .W takim półcieniu postaw i podlewaj,żeby ziemia była lekko wilgotna. Quote
ulana Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Ja dopiero w sobotę kupiłam nasionka pomidorków koktajlowych i będę robić podejście pewnie w weekend dopiero. W dodatku zapomniałam, że wolne doniczki zaaneksował mi Młody na czosnek niedźwiedzi i mocno się zdziwiłam, że nie mam w co siać. :) Mam jeszcze rukolę i cebulki na szczypiorek. Tylko te doniczki! Swoją drogą ten czosnek to rośnie jak wariat, a ja nie wiem kiedy go mogę wyrzucić na balkon... Quote
Saththa Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 bozzz ja też kcem sie opalać ... :) to bikini i na słońce :) Przysyp ziemią i możesz przykryć folią .W takim półcieniu postaw i podlewaj,żeby ziemia była lekko wilgotna. nie wiem co to znaczy półcień... mam albo słońce cały dzień albo wcale... to gdzie? ziemia ma nie wysychac w ogóle? Ja dopiero w sobotę kupiłam nasionka pomidorków koktajlowych i będę robić podejście pewnie w weekend dopiero. W dodatku zapomniałam, że wolne doniczki zaaneksował mi Młody na czosnek niedźwiedzi i mocno się zdziwiłam, że nie mam w co siać. :) Mam jeszcze rukolę i cebulki na szczypiorek. Tylko te doniczki! Swoją drogą ten czosnek to rośnie jak wariat, a ja nie wiem kiedy go mogę wyrzucić na balkon... no doniczki są problematyczne... ja mam pojemniki od smietany... potem sie będę martwic o większe/docelowe :D i no ja z wywalaniem nie pomoge bo sie nie znam :D Quote
Margi Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 W czasie kiedy słońce najbardziej grzeje postaw doniczki pod parasol. Ziemia ma być wilgotna a nie mokra. Quote
Saththa Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Nie mam parasola... moge postawić pod murek ale tam będzie zimno :( aaaaa pod huśtawkę mogę postawić :D będzie prawie jak parasol :D Moze być? Quote
wilczy zew Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Nadrobiłam i odszczekuję-hau hau-że zostawiłaś psiaczki :) Quote
Saththa Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Nadrobiłam i odszczekuję-hau hau-że zostawiłaś psiaczki :) Witamy i u nas po przerwie ☺ i dzięki hyhy Quote
wilczy zew Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 To psiaków nie dało się przewieź bez tych klatek,z Wami w kabinie? Quote
Saththa Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 uwierz mi, ze jakbym miała wybór to psy by były z nami w kabinie. Zresztą były. do 2 w nocy. Niestety któs musiał nas przyuważyć i walił w sciane co spowodowało szczeknięcie Tazzmana.... O 2 w nocy zapukał Pan z załogi i kategorycznie zażądał odprowadzenia psa do klatki... ktoś musiał donieśc bo Tazzman szczekał a Facet uwierzył ze mamy tylko Fixa w pokoju (TZ zamknął się z spami w łazience) Fixa odprowadziłam do klatki- w asyście jakiegoś oficera/strażnika szlag wie. p oczym po naszym wyjsciu facet zamknął na klucz wejscie do tej tfu ładowni (co zresztą było sprzeczne z informacjami jakie udało mi się uzyskać przed podróżą- miał być dostęp do psa 24h nielimitowany) Mieliśmy problem, ze by Tazzmana odprowadzić a juz nie było możliwosci aby Tazzman został z nami.. nie chciałam aby Fix tam siedział sam... M A S A K R A Rozmawiałam z Weszką na temat promów bo pamiętałam, że ona płynęła na wystawę i ze znajomymi co w Norwegii siedzą, ze trzeba wykupić kabinę i wtedy pies moze być z Tobą... ale to Hiszpania niestety... mają "trochę" inne podejście, jak rozmawialam z przewoznikami przed podroza to Pani byla zdziwiona... Jak to pies w kabinie? Quote
wilczy zew Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Tak,to Hiszpania,tam po sezonie łowieckim pozbywają się chartów :( Quote
AnkaG Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Sandra ale mam fajnego kiziaka. Kurde jaka to mądrusia psinka. :) Quote
Saththa Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Tak,to Hiszpania,tam po sezonie łowieckim pozbywają się chartów :( nie mam nic do powiedzenia. MASAKRA! ehh Sandra ale mam fajnego kiziaka. Kurde jaka to mądrusia psinka. :) Opowiadaj! zdjęcia pokazuj! I galerie zakłądaj, O!! :D zeby było gdzie Cie molestowac o foty hyhy A my ostatnio znowu wleźlismy na górkę :) na fejsie była fotka :) ale tutaj nie, więc Tadam. Bliźniaki... Tak się państwo zapatrzyli, ze nie mogłam się oprzeć :D I Pan Palm z dodatkiem :D HYhyh :P Quote
AnkaG Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 kcem kcem a w totka dooopa buuu. Mordki jakie zadowolone :) Sandra ja prowadziłam galerie ale jak psiaki mi zaczeły odchodzic to jakos tak serce straciłam... I czasu kurna malo. Quote
Recommended Posts