Saththa Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 zerduszko napisał(a):Ach te baby, głowa boli, zatoki zimno - nie dzisiaj :lol: Dzisiaj dzisiaj :evil_lol: Przeciez poszłam... ale nie mam pojecia o czym piszesz z tą głowa bolącą :evil_lol::) Quote
eria Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 broda dziadka mroza mnie rozwaliła !!!! :D Quote
jambi Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 byłam :p ... zresztą wiesz, bo właśnie wisisz ze mną na słuchawce :cool3: :roflt: Quote
Saththa Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 eria napisał(a):broda dziadka mroza mnie rozwaliła !!!! :D Ale nic Ci nie jest?:) jambi napisał(a):byłam :p ... zresztą wiesz, bo właśnie wisisz ze mną na słuchawce :cool3: :roflt: Ja niegdzie nie wisiałam :P Nawet słuchawki nie dotykałam :P tj telefonu :P na słuchawkach Cie miałam heheh Quote
omry Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ty się tak ubierasz na spacery, a mój Maciej co robi? :D Sama widziałaś na FB. Głupi on.. A Tazz z brodą lodową najlepszy :) Quote
Saththa Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 omry napisał(a):Ty się tak ubierasz na spacery, a mój Maciej co robi? :D Sama widziałaś na FB. Głupi on.. A Tazz z brodą lodową najlepszy :) A widziałam widziałam ;) Quote
jambi Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 dzisiaj tez byłam :eviltong: Saththa napisał(a):Ja niegdzie nie wisiałam :P Nawet słuchawki nie dotykałam :P tj telefonu :P na słuchawkach Cie miałam heheh i Ty uważaj z takimi tekstami, bo ja to mogę drążyć znasz mnie :cool3: ... na słuchawkach mnie miałaś mówisz... bezdotykowo :diabloti: Quote
Rumi. Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 jeju ale długo mnie nie było.... Tazz cudna ma brodę :D http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/Luty/DSCN2252.jpg jak dziadek mróz normalnie. A Ty hmmm... najważniejsze że ciepło :D Quote
Saththa Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='jambi']dzisiaj tez byłam :eviltong: i Ty uważaj z takimi tekstami, bo ja to mogę drążyć znasz mnie :cool3: ... na słuchawkach mnie miałaś mówisz... bezdotykowo :diabloti: Hehehhehe ale wiesz ja lubię to Twoje drążenie :lol: [quote name='greatmadwomen']jeju ale długo mnie nie było.... Tazz cudna ma brodę :D http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/Luty/DSCN2252.jpg jak dziadek mróz normalnie. A Ty hmmm... najważniejsze że ciepło :D własnie to najważniejsze ;) Quote
Saththa Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Fides79 napisał(a):a jak tam szkolenie?? No szkolę się narazie ja ;) ze względu na mrozy treningi były albo odwołane albo się odbywały- ale to akurat chora byłam. Nie mam serca jechac i zostawiac Tazza samego w aucie podczas minus 15;/ także Tazzio ma chwilowe wolne szkolę się ja;) Quote
wilczy zew Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 dobrze gadasz,to zbrodnia długo trzymać psiastego w aucie przy takim mrozie wiesz coś o wysyłce kalendarzy?? Quote
Saththa Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 wilczy zew napisał(a): wiesz coś o wysyłce kalendarzy?? nic nie wiem... nie pisałam bo ja ostatnio nerwowa jestem.... Quote
wilczy zew Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 robię mojej mamie niespodziankę i dlatego kupuję a taka fajna idea była ciekawe co zrobią z tymi sztukami co im zostaną :shake: Quote
Tekla64 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 no wlasnie jakie kalendarze??? a czemu ty nerwowa ???!!! macie tyz snieg jak my? Quote
Saththa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='wilczy zew']robię mojej mamie niespodziankę i dlatego kupuję a taka fajna idea była ciekawe co zrobią z tymi sztukami co im zostaną :shake: No idea fajna tylko w czasie im się rozciagneła straszliwie;/ [quote name='zerduszko']Jakie kalendarze? Metamorfozy dogo;) http://www.dogomania.pl/threads/221369-KALENDARZE-METAMORFOZY-psiak%C3%B3w-z-dogomanii!-do-30.01.12r. [quote name='Tekla64']no wlasnie jakie kalendarze??? a czemu ty nerwowa ???!!! macie tyz snieg jak my? z metamorfozami ;) tez macie choelra jasna ehhhh ale u mnie ejszcze był stary snieg heh A nerwowam bo z tymi kalendarzami strasznie dlugo trwa... juz luty... A w kalendarzu jest Birmuszek nasz i WZtowy Kocuszek ;) Quote
#Etna# Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Odwiedzam bo dawno nie byłam:cool3: Zarąbista mroźna broda hehehe U nas straszliwe mrozy się mam nadzieję skończyły. Przy wczorajszym -5 poczułam wiosnę hehehe A nawet nie wiedziałam, że jest taki kalendarz... Quote
zerduszko Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Fajny ten kalendarz, tylko taka akcja to najpóźniej w listopadzie powinna być. Quote
Saththa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 #Etna# napisał(a):Odwiedzam bo dawno nie byłam:cool3: Zarąbista mroźna broda hehehe U nas straszliwe mrozy się mam nadzieję skończyły. Przy wczorajszym -5 poczułam wiosnę hehehe A nawet nie wiedziałam, że jest taki kalendarz... Witamy;) No w szczecinie tez ciepło ;p ale juz zapowiadają powrót mrozów minus tysiąc heh a kalendarz to miała być fajna akcja ale niestety się posypała :( zerduszko napisał(a):Fajny ten kalendarz, tylko taka akcja to najpóźniej w listopadzie powinna być. Noooo t owsyztsko jakos tak wczesnie było... ale nie wyszło heh Mi to w sumie na Birmanku mocno zalezy;) I dlategoo i głosowałam i kupiłam... tylko wciąz nie mam wrrr Quote
Saththa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 zerduszko napisał(a):Ja tam widzę datę styczniową..... No talk. Ale cała akcja zaczeła się wczesniej. Zgłaszaniem kandydatów do kalendarza, głosowaniem płatnosciami podliczaniem itak dalej az do wyłonienia zwycięzców nadesłaniem tekstów zdfdjęc oprawa graficzna no i trochę pomysłowadawca nie dał rady ze względu na rózne okoliczności i stąd bazarek z kalendarzem dopiero teraz.... wilczy zew napisał(a):śniegu u nas nie ma :( no wiec zapraszam do mnie:) albo podesłac Ci?:) Quote
zerduszko Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Mi chodziło o to, że koniec akcji powinien być w listopadzie. A nie w styczniu. Quote
Saththa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 zerduszko napisał(a):Mi chodziło o to, że koniec akcji powinien być w listopadzie. A nie w styczniu. A to już swoją drogą... a poza tym jest luty :P dobzre ze Birmsuzek w grudniu.... może zdarzy dojsc :eek2: Quote
Recommended Posts