wilczy zew Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 to dobrze,wiesz to z troski o Tazzika:) Quote
Saththa Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 wilczy zew napisał(a):to dobrze,wiesz to z troski o Tazzika:) wiem spoko;) Quote
Tekla64 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 no to juz dwa lata wytrzymalas to te reszte juz z gorki hihihi oby jak najwiecej wspanialych lat razem!!!! Quote
Saththa Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Tekla64 napisał(a):no to juz dwa lata wytrzymalas to te reszte juz z gorki hihihi oby jak najwiecej wspanialych lat razem!!!! Jeszcze dwa lata z głupotą :eek2: dam radę ;) Potem chce statycznego statecznego błagam ehhhh :lol: Quote
Tekla64 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 czasami marzenia spelniaja sie ..... ale nie zawsze a jakby jednak nie to pomysl co bys robila ze statycznym statecznym????? dyc idzie sie znaudzic Quote
Fides79 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 oo kurde, ale ten czas zasuwa, to wszystkiego dobrego na kolejne lata :p Quote
Saththa Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Tekla64 napisał(a):czasami marzenia spelniaja sie ..... ale nie zawsze a jakby jednak nie to pomysl co bys robila ze statycznym statecznym????? dyc idzie sie znaudzic nieeeeee ja juz bym chciała :) WATACHA napisał(a):Oj stateczny...wariaty są fajne sa ale nie na codzien ;p Fides79 napisał(a):oo kurde, ale ten czas zasuwa, to wszystkiego dobrego na kolejne lata :p wsyztskiego dorbego i spokojnego;) Quote
jambi Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Saththa']stary nie stary nadal durnowaty :lol: i tak będzie jeszcze ze 2 lata, pogódź się z tym i tyle :grins: zdjęcia obejrzałam i dochodze do pewnego wniosku... ale on zarósł!!! zupełnie jak nie Tazzman! byk sie taki zrobił... :lol: [quote name='Saththa']Potem chce statycznego statecznego błagam ehhhh :lol: ale... to chyba nie w tej rasie....:evil_lol: Quote
Saththa Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='jambi']i tak będzie jeszcze ze 2 lata, pogódź się z tym i tyle :grins: Tak wiem dwa lata dam radę :lol: Potem nie ręcze za siebie :eek2: zdjęcia obejrzałam i dochodze do pewnego wniosku... ale on zarósł!!! zupełnie jak nie Tazzman! byk sie taki zrobił... :lol: Anoo ale chudzinka moja jest.... nie wazy 40 kg nawet :( ale... to chyba nie w tej rasie....:evil_lol: Ohhh chciałabym móc m uczasem zrobić ładne zdjęcie ;p Quote
jambi Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Saththa napisał(a):Ohhh chciałabym móc m uczasem zrobić ładne zdjęcie ;p aaaaa! :splat: to Ty w tym sensie! aa, to niewykluczone jest , za jakieś kilka...dziesiąt miesięcy całkiem możliwe ;) Quote
wilczy zew Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 jambi napisał(a):ale... to chyba nie w tej rasie....:evil_lol: wyjęłaś mi to z ust :) Quote
Saththa Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 jambi napisał(a):aaaaa! :splat: to Ty w tym sensie! aa, to niewykluczone jest , za jakieś kilka...dziesiąt miesięcy całkiem możliwe ;) nooo w tym tym ;) wilczy zew napisał(a):wyjęłaś mi to z ust :) hmmmmm no wiecie co:P wikikoniki napisał(a):Śliczny ! <10 znaków> dziekujemy:) Quote
FredziaFredzia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/styczen/DSCN2236.jpg ale dziuuury w nochalu! :D Niedługo będę musiała się do Ciebie wybrać po te rzeczy z bazarku. :lol: Quote
Saththa Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='FredziaFredzia']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/styczen/DSCN2236.jpg ale dziuuury w nochalu! :D Niedługo będę musiała się do Ciebie wybrać po te rzeczy z bazarku. :lol: tak tak :) w koncu ;p Quote
malawaszka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Saththa napisał(a):Ohhh chciałabym móc m uczasem zrobić ładne zdjęcie ;p ahhh to jak tylko o to chodzi to po prostu musisz zmienić aparat na taki z szybszą migawką i będzie cacy :loveu: to łatwiejsze niż zmienić sznaucera w statecznego psa :lol: Quote
wilczy zew Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 malawaszka napisał(a):ahhh to jak tylko o to chodzi to po prostu musisz zmienić aparat na taki z szybszą migawką i będzie cacy :loveu: to łatwiejsze niż zmienić sznaucera w statecznego psa :lol: 1000% racji :) Quote
Saththa Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 malawaszka napisał(a):ahhh to jak tylko o to chodzi to po prostu musisz zmienić aparat na taki z szybszą migawką i będzie cacy :loveu: to łatwiejsze niż zmienić sznaucera w statecznego psa :lol: Albo nauczyc się robic zdjęcia ;p Quote
Tekla64 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 ja mysle ze bedziesz miala powodzenie w 100% jesli wsie te rzeczy wdrozysz w zycie hihihi jak tam dzis w Szczecinie bou nas bialo sie zrobilo ale wcale nie od paltkow sniegu ino zamroz taki opadl ze bialo jest za to slonce cudne swieci Quote
Saththa Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 heheh no tak jak zmienie aparat iTazzman sie statyczny zrobi;p Hmmmm no mróz u mnie też przez pare minut poopadały płatki sniegu ale liche takie;) Quote
Doginka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Jaki Tazzik zaplutek na tych fotach:lol: Quote
Saththa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Doginka napisał(a):Jaki Tazzik zaplutek na tych fotach:lol: On tak zawsze :P Quote
jambi Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 reasumując, czyli, gdy w tej galerii ukaże się wyraźne zdjęcie ukazujące w całości psa, będzie to oznaczało, że Tazzman dojrzał? czy że nabyłaś aparat? Quote
wilczy zew Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Widziałaś u mnie zdjęcia szalonego Kocyka? Pytam cobyś się później nie upominała :) Quote
Recommended Posts